Droogloopmat Op Maat

Een droogloopmat op maat is onmisbaar voor de entree op kantoor. Op een dergelijke mat blijft het water namelijk achter als het buiten regent. Bij het binnenlopen komt er tijdens een regenbui of als de straat nat is, vocht mee naar binnen onder de schoenen. Een droogloopmat op maat zorgt ervoor dat het vocht achterblijft op de mat. Hierdoor voorkomt u dat de originele vloer nat en glad wordt met alle gevolgen van dien. HAL18 biedt u een gevarieerd aanbod om met allerlei voorkeuren rekening te houden, zoals met de breedte en lengte net als met de kleur.

 

Droogloopmat op maat met absorberend vermogen

Het absorberend vermogen van een droogloopmat op maat is uiteraard het belangrijkste kenmerk, maar er zijn meer voordelen. Zo zorgen de eigenschappen er eveneens voor dat vuil onder de schoenzolen op de mat achterblijft. Wat dat betreft heeft een droogloopmat een dubbele functionaliteit in vergelijking met een schoonloopmat met als onderscheid het absorberend vermogen. Een voorbeeld van het absorptievermogen uit ons aanbod betreft een mat die een absorptievermogen heeft van 5 liter per vierkante meter. Een droogloopmat op maat is uiteraard niet alleen een must voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook voor  winkels en voor andere gebouwen waarin sprake is van loopverkeer. Ook particulieren kiezen vaak vanwege de dubbele functionaliteit voor een droogloopmat op maat.

 

Keuze uit verschillende kleuren

Wij bieden u bij het kopen van een droogloopmat op maat voor uw kantoor, winkel of andere gebouw met loopverkeer de keuze uit meerdere kleuren. Het spreekt wellicht voor zich dat de droogloopmatten zijn uitgevoerd in donkere kleuren. Op deze manier is vuil en vocht dat achterblijft minder zichtbaar dan wanneer het een lichte kleurtint betreft. U heeft bij ons wat dat betreft de keuze uit de beste kleuren, zoals zwart, antraciet en bruin. Er is dan ook rekening te houden met de kleur en het dessin van de vloer die is aangelegd. 

Bepaal zelf de lengte

Naast dat er bij het kopen van een droogloopmat op maat rekening is te houden met de kleur geldt dat natuurlijk vooral ook voor de afmeting. Wij bieden u droogloopmatten op maat met een breedte van 130 cm, waarbij u de gewenste lengte bepaalt. Overigens is het op aanvraag mogelijk om voor een andere breedte te kiezen. Zo voorzien wij op aanvraag in de mogelijkheid om een droogloopmat met een breedte van 200 cm te leveren. Uiteraard geldt voor het complete aanbod dat er sprake is van een oersterke kwaliteit, zodat u mag rekenen op een lange levensduur.

 

Korting bij grotere afname

Indien u van plan bent om meerdere droogloopmatten op maat te bestellen bij HAL18 dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen. B2B voorzien wij namelijk in een aantrekkelijke korting bij grotere afname en daar doen wij u een scherp prijsvoorstel voor. Wij bezorgen naar wens, maar het is eveneens mogelijk om naar onze showroom te komen en daar de droogloopmatten op maat te bekijken en af te halen. Mocht u advies wensen bij het maken van een keuze neem dan vooral contact op met HAL18, want wij helpen u gratis op weg.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen