ContactFormulier

Voor al uw vragen over onze producten en service

* verplicht

Veelgesteldevragen

Vraag en antwoord
Orderprijs van Orderprijs tot  Verzendkosten
€      -   € 19,99 € 5,75 excl. BTW
€  20,00  € 49,99 € 12,35 excl. BTW
€  49,99 € 99,99 € 24,75 excl. BTW
€  100,00 € 299,99 € 33,00 excl. BTW
€  300,00 - Gratis verzenden :)

 

Wij leveren onze producten in heel Nederland. Woont u in het buitenland, neem dan contact op met ons via de email. info@hal18.nl. Ook kunt u gebruik maken van onze leenaanhangwagen. Deze is voor de eerste 3 uren gratis te gebruiken. 

Wij leveren onze goederen binnen 2 werkdagen. Bij afwijkende levertijden staat dit vermeld bij het artikel.

Overboeking vanuit het buitenland. Bent u woonachtig in het buitenland en wilt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel, dan kunt u kiezen voor de optie 'vooruitbetalen' en het orderbedrag overschrijven naar onze bankrekening met de volgende gegevens:

IBAN/SEPA Nummer: NL20RABO0123524733
BIC/SWIFT Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank

Artikelen kunnen worden geretourneerd en geruild, dit kunt u doen binnen 14 dagen na levering van het product. De artikelen dienen nog wel in de originele verpakking te zitten en mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Op maat gemaakte producten of (inclusief aanpassing bij u op lokatie; bijvoorbeeld de plaatsing van een kabeldoorvoerdop) en speciaal voor u bestelde producten niet geretourneerd worden. Neem eerst contact op met ons voordat u het retour gaat sturen. Dit kunt u doen door een mail te sturen met artikelnummer en het ordernummer. 

Na beoordeling en goedkeuring van uw retouraanvraag ontvangt u van ons een retournummer. U dient het product dan degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons te zenden:
 
De kosten en het risico van de retourzending zijn volledig voor rekening van de verzender. Na ontvangst en controle van uw retourzending zal het factuurbedrag aan u worden teruggeboekt worden binnen 5 werkdagen; mits het product 100% in nieuwstaat verkeert. HAL18 behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product of de verpakking reeds gebruikt of beschadigd is.

Let op: voor het retourneren en ruilen betaalt u zelf de retourkosten, welke u niet vergoed krijgt. Bij retourneren ontvangt u binnen 5 werkdagen uw geld retour. 
 

U kunt ook kiezen om de producten zelf te komen bekijken en zelf mee te nemen.

Hoe kan ik betalen bij afhalen?

Contant of PIN U kunt bij ons in de showroom contant en met de PIN betalen. 

Vooruitbetalen per bank, wilt u liever vooruit betalen, dan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Handelshuis Veenstra op IBAN/SEPA Nummer: NL20RABO0123524733 Zodra wij uw betaling hebben ontvangen kunt u de bestelling komen afhalen.

Meer vragen Stel een vraag