Directiemeubilair

Als directeur wilt u een kantoorinrichting die zowel de stijl van uw bedrijf weerspiegelt als een hoog niveau van comfort en gemak biedt. Het selecteren van het juiste directiemeubilair speelt hierin een cruciale rol. Hal18 biedt een breed scala aan luxe kantoormeubelen, van gloednieuw tot gebruikt directiemeubilair, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en een lange levensduur garanderen. Ons aanbod stelt u in staat uw directiekamer te voorzien van zowel duurzaamheid als stijl.

Directie kantoorinrichting: Directiebureaus en directiestoelen

Directiemeubilair vormt de basis voor een stijlvol en luxueus directiekantoor. Of u nu op zoek bent naar nieuw of 2e hands directiemeubilair, u kunt het interieur zodanig inrichten dat het design en de kleuren naadloos aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Een goed directiebureau en comfortabele directiestoelen zijn onmisbaar in de directiekamer inrichting. Bij Hal18 vindt u een breed assortiment van deze items, inclusief vergaderstoelen, allen van hoge kwaliteit en met optimaal zitcomfort.

Opbergruimte met directiekasten

Een efficiënt directiekantoor gaat verder dan alleen comfortabele zitplaatsen en een functioneel bureau. Het hebben van opbergruimte, geïntegreerd in uw directiemeubilair design, waar u items uit het zicht kunt opbergen is even belangrijk. Onze directiekasten bieden deze oplossing en passen perfect bij uw overige luxe kantoormeubelen. Of u nu een directie dressoir, halfopen kast, of draaideurkast nodig heeft, ons aanbod voldoet aan al uw behoeften. Daarnaast kunt u deze items combineren voor extra functionaliteit, zoals een koffie trolley in de directiekamer. Wilt u de beste beveiliging voor uw kostbaarheden? Kijk dan eens bij onze brandkasten.

Diversiteit in directiemeubilair 

Bij Hal18 geloven we in diversiteit als het gaat om designs, stijlen en kleuren in ons directiemeubilair assortiment. Of u nu de voorkeur geeft aan nieuwe items of geïnteresseerd bent in tweedehands directiemeubilair, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Ons directiemeubilair in antraciet en natuurlijk eiken zijn populair vanwege hun stijlvolle uitstraling. Daarnaast voorzien wij in moderne en strakke kantoormeubelen die een tijdloos karakter hebben. Met ons brede aanbod van luxe kantoormeubelen hoeft u niet steeds met de trends mee te gaan en kunt u investeren in stukken die de tand des tijds doorstaan.

Directiemeubilair kopen bij Hal18

Bij Hal18 streven we ernaar uw aankoop van directiemeubilair zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zorgen wij voor snelle leveringstijden, zodat u precies weet wanneer uw bestelling zal aankomen. Wij bieden ook meerdere betaalopties om aan uw behoeften te voldoen, zoals directe betaling of betaling per factuur. Overweegt u een grotere bestelling? Neem contact met ons op voor een competitieve en vrijblijvende offerte.

Gratis advies voor uw directiekantoor inrichting

Het kan zijn dat u advies nodig heeft bij het inrichten van uw directiekantoor of bij de aanschaf van uw directiemeubilair. Bij Hal18 bieden wij u graag kosteloos hulp en advies op maat. We kunnen ook helpen met volledige projectinrichting. U kunt ons bellen op 0516 745020, een WhatsApp bericht sturen of ons contactformulier invullen voor hulp. Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u persoonlijk advies ontvangen? U bent van harte welkom in onze showroom in Wijnjewoude.

Veelgestelde vragen

Dat zijn luxe meubels die worden gebruikt om een directiekamer representatief in te richten. Ze moeten een ruimte namelijk tot een werkkamer, ontvangstruimte en persoonlijke vergaderruimte omvormen. En het liefst ook nog met een vleugje sfeer, luxe en exclusiviteit. Directiemeubilair is er in verschillende soorten en maten en niet te vergeten, stijlen. Gaat u voor een modern of klassiek directiekantoor. Een ding is zeker: een directieruimte kan niet zonder, een directietafel, - stoel, -bureau en -kast.

Het is erg belangrijk om te beschikken over ergonomisch kantoor- en directiemeubilair. Ergonomie wil kortweg zeggen: gezondheid en veiligheid. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een bureaustoel de juiste vorm heeft, dat kan namelijk klachten aan uw nek en rug voorkomen. Naast ergonomie is het vooral een kwestie van smaak en welke uitstraling u bij klanten en andere partijen wilt neerzetten. Daarom hebben we bij Hal18 directiemeubilair in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen.

De levertijd van het directiemeubilair kan per meubelstuk verschillen van één werkdag tot tien werkdagen. Dit komt mede door het feit dat de meeste meubelen niet met een pakketdienst verstuurd kunnen worden. Wij maken namelijk gebruik van professionele bezorgdiensten die optimale routes plannen met het oog op een zo laag mogelijke CO2 uitstoot uitstoot.

Bij Hal18 weet u zeker dat u directiemeubilair koopt van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast staan we voor u klaar met een uitgebreid advies. Onze vakmensen beschikken over een jarenlange ervaring met het inrichten van onder andere kantoorpanden. Ons montageteam zet het directiemeubilair desgewenst voor u in elkaar. Dat scheelt u weer tijd en energie die u aan andere zaken kunt besteden.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen