Directiemeubilair

Bij Hal18 vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor, dus ook hoogwaardig directiemeubilair. We hebben bureaus, vergadertafels, kasten en bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen voor de directiekamer. Qua stijl sluiten deze meubelen perfect op elkaar aan, omdat ze gemaakt zijn van bijvoorbeeld antraciet of Robson eiken. Door te kiezen voor hout geeft u uw directiekamer meteen een natuurlijke uitstraling. U bestelt al uw directiemeubilair eenvoudig online bij Hal18!

Directiemeubilair outlet

U bent zeer voordelig uit met de aantrekkelijke kortingen op het directiemeubilair in onze outlet. Het fijne van deze besparing is dat u niet inlevert op kwaliteit. De meubelen in onze outlet zijn namelijk altijd nieuw, hoewel het kan voorkomen dat er een showroommodel tussen zit. Dit wordt duidelijk online aangegeven bij de productinformatie. Het is tevens mogelijk om geld te besparen als u meerdere meubelen, zoals directiemeubilair, tegelijkertijd bij onze outlet bestelt. Ook dan profiteert u van hoge kortingen!

Directiemeubilair kasten

U vindt bij Hal18 een ruim aanbod directiemeubilair, waaronder veelzijdige kasten. Kies onder andere uit:

  • Dressoirs
  • Half open kasten
  • Draaideurkasten
  • Lage draaideurkasten
  • Ladeblokken

De kasten en laden zijn voorzien van een slot, zodat u waardevolle of privacygevoelige spullen veilig kunt opbergen. Wilt u de beste beveiliging voor uw kostbaarheden? Kijk dan eens bij onze brandkasten. De ladeblokken uit ons aanbod kunt u eenvoudig plaatsen onder uw directiebureau. U koopt al uw directiemeubilair, zoals kasten, natuurlijk bij Hal18. Zeker aangezien we zorgen voor een snelle levering van uw order!

Directiemeubilair kantoor

Gaat u directiemeubilair voor uw kantoor kopen bij Hal18? Dan profiteert u bij ons niet alleen van een scherpe prijs, we staan ook voor u klaar met uitgebreid advies. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het inrichten van magazijnen, winkel- en kantoorpanden. Bovendien kan ons montageteam het directiemeubilair op uw kantoor voor u in elkaar zetten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Uw directiekamer ziet er straks op en top uit!

Directiemeubilair kopen

Wilt u bij Hal18 uw directiemeubilair kopen? We zorgen voor een veilig transport van uw aankopen. U heeft de keuze uit:

De meubelen vallen op door een strak design. De bureaus zijn extra groot en de bureaustoelen zien er luxe uit, omdat ze zijn bekleed met kunstleer. De stoelen zijn op verschillende manieren verstelbaar, zodat ze perfect aansluiten bij het lichaam. Kies ervoor uw directiemeubilair te kopen bij Hal18 en profiteer van de hoogste kwaliteit!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen