Directiemeubilair

Bij Hal18 vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor, dus ook hoogwaardig directiemeubilair. We hebben bureaus, vergadertafels, kasten en bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen voor de directiekamer. Qua stijl sluiten deze meubelen perfect op elkaar aan, omdat ze gemaakt zijn van bijvoorbeeld antraciet of Robson eiken. Door te kiezen voor hout geeft u uw directiekamer meteen een natuurlijke uitstraling. U bestelt al uw directiemeubilair eenvoudig online bij Hal18!

Directiemeubilair outlet

U bent zeer voordelig uit met de aantrekkelijke kortingen op het directiemeubilair in onze outlet. Het fijne van deze besparing is dat u niet inlevert op kwaliteit. De meubelen in onze outlet zijn namelijk altijd nieuw, hoewel het kan voorkomen dat er een showroommodel tussen zit. Dit wordt duidelijk online aangegeven bij de productinformatie. Het is tevens mogelijk om geld te besparen als u meerdere meubelen, zoals directiemeubilair, tegelijkertijd bij onze outlet bestelt. Ook dan profiteert u van hoge kortingen!

Directiemeubilair kasten

U vindt bij Hal18 een ruim aanbod directiemeubilair, waaronder veelzijdige kasten. Kies onder andere uit:

  • Dressoirs
  • Half open kasten
  • Draaideurkasten
  • Lage draaideurkasten
  • Ladeblokken

De kasten en laden zijn voorzien van een slot, zodat u waardevolle of privacygevoelige spullen veilig kunt opbergen. Wilt u de beste beveiliging voor uw kostbaarheden? Kijk dan eens bij onze brandkasten

De ladeblokken uit ons aanbod kunt u eenvoudig plaatsen onder uw directiebureau. U koopt al uw directiemeubilair, zoals kasten, natuurlijk bij Hal18. Zeker aangezien we zorgen voor een snelle levering van uw order!

Directiemeubilair kantoor

Gaat u directiemeubilair voor uw kantoor kopen bij Hal18? Dan profiteert u bij ons niet alleen van een scherpe prijs, we staan ook voor u klaar met uitgebreid advies. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het inrichten van magazijnen, winkel- en kantoorpanden. Bovendien kan ons montageteam het directiemeubilair op uw kantoor voor u in elkaar zetten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Uw directiekamer ziet er straks op en top uit!

Directiemeubilair kopen

Wilt u bij Hal18 uw directiemeubilair kopen? We zorgen voor een veilig transport van uw aankopen. U heeft de keuze uit:

De meubelen vallen op door een strak design. De bureaus zijn extra groot en de bureaustoelen zien er luxe uit, omdat ze zijn bekleed met kunstleer. De stoelen zijn op verschillende manieren verstelbaar, zodat ze perfect aansluiten bij het lichaam. Kies ervoor uw directiemeubilair te kopen bij Hal18 en profiteer van de hoogste kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Dat zijn luxe meubels die worden gebruikt om een directiekamer representatief in te richten. Ze moeten een ruimte namelijk tot een werkkamer, ontvangstruimte en persoonlijke vergaderruimte omvormen. En het liefst ook nog met een vleugje sfeer, luxe en exclusiviteit. Directiemeubilair is er in verschillende soorten en maten en niet te vergeten, stijlen. Gaat u voor een modern of klassiek directiekantoor. Een ding is zeker: een directieruimte kan niet zonder, een directietafel, - stoel, -bureau en -kast.

Het is erg belangrijk om te beschikken over ergonomisch kantoor- en directiemeubilair. Ergonomie wil kortweg zeggen: gezondheid en veiligheid. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een bureaustoel de juiste vorm heeft, dat kan namelijk klachten aan uw nek en rug voorkomen. Naast ergonomie is het vooral een kwestie van smaak en welke uitstraling u bij klanten en andere partijen wilt neerzetten. Daarom hebben we bij Hal18 directiemeubilair in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen.

De levertijd van het directiemeubilair kan per meubelstuk verschillen van één werkdag tot tien werkdagen. Dit komt mede door het feit dat de meeste meubelen niet met een pakketdienst verstuurd kunnen worden. Wij maken namelijk gebruik van professionele bezorgdiensten die optimale routes plannen met het oog op een zo laag mogelijke CO2 uitstoot uitstoot.

Bij Hal18 weet u zeker dat u directiemeubilair koopt van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast staan we voor u klaar met een uitgebreid advies. Onze vakmensen beschikken over een jarenlange ervaring met het inrichten van onder andere kantoorpanden. Ons montageteam zet het directiemeubilair desgewenst voor u in elkaar. Dat scheelt u weer tijd en energie die u aan andere zaken kunt besteden.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen