Directiemeubilair

Het is voor een directeur belangrijk dat het kantoor zo is ingericht dat deze rechtdoet aan de stijl van het bedrijf. Daarnaast is het van belang dat directiemeubilair aan hoge eisen voldoet op het gebied van comfort en gemak. Er zijn daarbij aanvullende eisen te stellen door bijvoorbeeld de focus te richten op duurzaamheid, waarbij ons aanbod voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en garant staan voor een lange levensduur. Hal18 voorziet in een ruim assortiment met directiemeubilair voor het in stijl en comfortabel inrichten van directiekantoren.

Directiemeubilair: directiebureaus en directiestoelen

Directiemeubilair vormt de basis voor het op een stijlvolle en luxe manier inrichten van uw directiekantoor. Het interieur is met directiemeubelen zo in te richten dat het design net als de kleuren perfect bij uw bedrijfsidentiteit passen. In een directiekantoor is het onder meer belangrijk om van een comfortabel en functioneel directiebureau gebruik te maken. Zo voorzien wij eveneens in een aanbod met directiestoelen voor aan het bureau en in vergaderstoelen. Wij leveren uitsluitend directiemeubilair van een hoge kwaliteit en met een optimaal zitcomfort.

Directiekasten: stijlvolle opbergruimte

In een directiekantoor is het niet alleen van belang om comfortabel te zitten en aan een bureau te werken. Het is eveneens belangrijk dat spullen uit het zicht zijn op te bergen en natuurlijk het liefst in directiemeubilair in een stijl die past bij de rest van de directiemeubelen. Het assortiment van Hal18 maakt dit mogelijk met directiekasten die qua design zijn te beschrijven als stijlvolle opbergruimte. Bijvoorbeeld in de vorm van een directie dressoir of uitgevoerd als halfopen kast of als draaideurkast. Uiteraard is het eveneens mogelijk directiekasten met elkaar te combineren, zoals een koffietrolley in de directiekamer bijvoorbeeld erg handig en functioneel is. Wilt u de beste beveiliging voor uw kostbaarheden? Kijk dan eens bij onze brandkasten

Ruime keuze uit designs, stijlen en kleuren

Naast de variatie in verschillende soorten directiekantoor meubelen geldt dat de diversiteit eveneens van toepassing is op designs, stijlen en kleuren. Directiemeubilair in antraciet is wat dat betreft populair vanwege de stijlvolle en luxe uitstraling. Overigens geldt dit eveneens voor de natuurlijke kleur in eiken. Er is onder meer ook veel vraag naar kantoormeubilair voor directie met een moderne en strakke vormgeving. De keuze hierop valt doorgaans omdat deze meubelen een tijdloos karakter hebben. De kwaliteit garandeert een lange levensduur en het is dan praktisch dat directiemeubilair niet steeds met de trends mee hoeft te gaan.

Eenvoudig bestelproces

Wij voorzien in een eenvoudig bestelproces om het directiemeubilair van uw voorkeur online te kopen. Wilt u verschillende soorten directiemeubelen waaronder directievergadertafels en directiekasten bestellen? Om eenheid in de directiekamer aan te brengen, is het aan te raden om meubelen in eenzelfde stijl en kleur op elkaar af te stemmen. Bij de verschillende meubelproducten staan de specifieke kenmerken vermeld met onder meer afmetingen, materiaal en kleur. Op deze manier is het gemakkelijk om de ideale keuze te maken. 

Korte levertijden, meerdere betaalmethoden

Wij vermelden de veelal korte levertijd er eveneens bij, zodat u weet wanneer u de bestelling mag verwachten. U kiest zelf de betaalmethode die het beste bij uw bedrijf aansluit. Er zijn meerdere opties beschikbaar, zoals direct afrekenen of betalen op factuur. Wilt u grotere aantallen bestellen? Vraag in dat geval bij ons een scherpe en vrijblijvende offerte aan.

Liever advies? Wij helpen u gratis op weg

Het is voor te stellen dat u bijvoorbeeld bij het volledig inrichten van een directiekantoor advies wenst over de aanschaf van directiemeubilair. Wij helpen u wat dat betreft graag op weg met gratis advies. Wij voorzien in adviezen op maat en zijn overigens eveneens inzetbaar voor totale projectinrichting. Bel gerust naar 0516 745020, stuur een WhatsApp of vul het contactformulier in. Wilt u liever inspiratie opdoen en direct persoonlijk advies ontvangen? Onze showroom is in Wijnjewoude gevestigd en u bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen

Dat zijn luxe meubels die worden gebruikt om een directiekamer representatief in te richten. Ze moeten een ruimte namelijk tot een werkkamer, ontvangstruimte en persoonlijke vergaderruimte omvormen. En het liefst ook nog met een vleugje sfeer, luxe en exclusiviteit. Directiemeubilair is er in verschillende soorten en maten en niet te vergeten, stijlen. Gaat u voor een modern of klassiek directiekantoor. Een ding is zeker: een directieruimte kan niet zonder, een directietafel, - stoel, -bureau en -kast.

Het is erg belangrijk om te beschikken over ergonomisch kantoor- en directiemeubilair. Ergonomie wil kortweg zeggen: gezondheid en veiligheid. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een bureaustoel de juiste vorm heeft, dat kan namelijk klachten aan uw nek en rug voorkomen. Naast ergonomie is het vooral een kwestie van smaak en welke uitstraling u bij klanten en andere partijen wilt neerzetten. Daarom hebben we bij Hal18 directiemeubilair in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen.

De levertijd van het directiemeubilair kan per meubelstuk verschillen van één werkdag tot tien werkdagen. Dit komt mede door het feit dat de meeste meubelen niet met een pakketdienst verstuurd kunnen worden. Wij maken namelijk gebruik van professionele bezorgdiensten die optimale routes plannen met het oog op een zo laag mogelijke CO2 uitstoot uitstoot.

Bij Hal18 weet u zeker dat u directiemeubilair koopt van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast staan we voor u klaar met een uitgebreid advies. Onze vakmensen beschikken over een jarenlange ervaring met het inrichten van onder andere kantoorpanden. Ons montageteam zet het directiemeubilair desgewenst voor u in elkaar. Dat scheelt u weer tijd en energie die u aan andere zaken kunt besteden.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen