Kantoorinrichting

Bij de inrichting van een kantoor is het belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Naast de praktische en ergonomische aspecten speelt bij kantoorinrichting de gewenste sfeer een belangrijke rol net als het uitdragen van uw bedrijfsidentiteit. Hal18 is u als gespecialiseerde kantoorinrichter graag van dienst op het gebied van kantoorinrichting. Wij voorzien u in een advies op maat voor een complete projectinrichting. Daarbij zorgen wij eveneens voor het leveren en plaatsen van alle kantoormeubilair, kantoorverlichting en kantoortapijt.

Wat is belangrijk bij kantoorinrichting?

Het is bij kantoorinrichting belangrijk dat het kantoor comfortabele en ergonomische werkplekken biedt om een aangename werkomgeving te realiseren. Daarnaast is het van belang om aan de gezondheid van werknemers te denken. Bij een zittend beroep biedt een zit-sta bureau bijvoorbeeld uitkomst om de statistische zithouding te veranderen in een werkhouding met meer dynamiek. Dit is goed voor de doorbloeding en leidt tot minder klachten aan schouders, nek en rug. Bovendien verbetert de productiviteit hierdoor. 

Uw bedrijfsidentiteit vertaald naar een mooie kantoorinrichting

Het design en de kleur van kantoor bureaus en kantoorstoelen hebben invloed op de uitstraling van uw kantoor. Ook dit is een aspect waar wij vanuit onze expertise rekening mee houden. Wilt u bijvoorbeeld een moderne kantoorinrichting of een luxe kantoorinrichting? Wij vertalen uw bedrijfsidentiteit in een kantoor interieur dat daarop is afgestemd. Bijvoorbeeld met projectinrichting kantoor om een klassieke stijl te realiseren of om een trendy en open bedrijfscultuur kracht bij te zetten. Hecht u waarde aan een duurzame kantoorinrichting om met uw bedrijf bij te dragen aan een circulaire economie? Ook dan helpen wij u graag met het inrichten van uw kantoor. Wij hebben namelijk een groot aanbod met tweedehands en gerecycled kantoormeubilair beschikbaar. 

 • Gezondheid werknemers
 • Ergonomische houding
 • Gemak en comfort
 • Bedrijfsidentiteit: sfeer en uitstraling
 • Duurzaamheid

Waarom Hal18 als kantoorinrichter kiezen?

Bij de keuze voor een van de vele kantoorinrichters is het belangrijk dat u uw wensen op het gebied van kantoorinrichting uitgevoerd ziet worden. Wij hebben de expertise in huis om u daarbij te helpen en niet alleen met advies over kantoorinrichting, maar ook met het leveren al het kantoormeubilair dat nodig is. Bij een complete kantoorinrichting denken wij bijvoorbeeld ook aan het creëren van opbergruimte, zoals met behulp van archiefkasten. Wij letten zelfs op de kleinste details en nemen bij het plan voor de kantoor inrichting ook bureau accessoires mee. 

Kantoorinrichting op maat

Wij voorzien volledig in maatwerk voor kantooroplossingen, van bureaus tot verlichting van en van kantoortapijt tot vergadertafels. Elk soort werkplek is door ons te realiseren en af te stemmen op het complete interieur, zoals onder meer met vergadertafels. Bovendien is onze service klantgericht met een persoonlijke benadering en leveren wij voor de kantoorinrichting topkwaliteit. Verder hebben wij eigen transport tot onze beschikking en komt onze eigen montageploeg bij u langs om de kantoorinrichting in de praktijk uit te voeren.

 • Expert in kantoorinrichting
 • Topkwaliteit kantoormeubilair
 • Oog voor detail
 • Maatwerk
 • Klantgerichte service
 • Persoonlijke benadering
 • Eigen transport
 • Eigen montageploeg

Compleet interieurplan met 3D tekeningen

Het is bij kantoorinrichting op maat van groot belang dat u vooraf al een duidelijk beeld krijgt van hoe het interieur er in het echt uit komt te zien. Hoe kunnen wij dat beter doen dan op basis van uw wensen een compleet kantoor interieurplan met 3D tekeningen aan u voor te leggen? Wij maken 3D tekeningen voor kantoorinrichting, omdat dit de beste manier is om u een concrete voorstelling van zaken te geven. Bovendien biedt een dergelijk interieurplan alle gelegenheid om tot perfectie te komen. De uitvoering van de kantoorinrichting begint dan ook pas als u tevreden bent met ons kantoorinrichting ontwerp.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vooral vrijblijvend contact op met Hal18 als u op zoek bent naar een ervaren professional in kantoorinrichting. Wij helpen u graag gratis op weg met een advies op maat.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen