Kantoorinrichting

2020-05-26 - Hal18

Kantoorinrichting vormt de basis voor een werkplek waar iedereen zich op zijn plek voelt. Daarbij is het belangrijk om zowel met de uitstraling als met comfort en ergonomische eisen rekening te houden. HAL18 is onder meer gespecialiseerd in complete kantoorinrichting van ontwerp tot advies tot realisatie. Wij houden daarbij met alle belangrijke aspecten rekening, zoals het design, materiaal, kleuren en met de akoestiek. U heeft bij ons een ruime keuze uit bureaus en bureaustoelen, maar ook uit kantoorverlichting en vloeren voor de inrichting van uw kantoor.

Kantoor inrichting in uw eigen stijl

Bij het inrichten van een mooi kantoor is het ideaal als uw bedrijfsidentiteit erin is terug te zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kantoor modern in te richten in een specifieke stijl, zoals in een industriële kantoorstijl. Deze stijl kenmerkt zich door een robuust en stoer karakter en is tevens te zien als trendy kantoorstijl. Een andere optie is om bij kantoor inrichting de nadruk te leggen op duurzaamheid. Daarmee laat u als bedrijf zien waarde te hechten aan het verminderen van de impact op het milieu. Overigens is het uiteraard mogelijk om het interieur te optimaliseren door voor een functionele en duurzame kantoorinrichting te kiezen. Wij hebben wat dat betreft onder meer een aanbod van tweedehands en refurbished meubilair voor kantoor inrichting. Zo valt er vanuit de bedrijfsidentiteit rekening te houden met het design van kantoormeubelen, kleuren en materialen.

Optimaal comfort: functioneel en ergonomisch kantoor inrichten

Uiteraard is de uitstraling een belangrijk punt, maar het is net zo belangrijk om bij kantoorinrichting aandacht te besteden aan een functioneel en ergonomisch kantoor interieur. Het is toch de plek waar werknemers vele uren per dag doorbrengen om kantoorwerkzaamheden te verrichten. Het is dan ook een eerste vereiste om kantoormeubilair aan te schaffen dat in optimaal comfort voorziet. Dat voorkomt gezondheidsklachten bij medewerkers en verhoogt de productiviteit. Bovendien is het mogelijk om met flexwerkplekken rekening te houden door het kantoor in te richten met bureaus en stoelen die verstelbaar zijn. Op deze manier kan elke werknemer de bureaustoel op de juiste zithoogte afstemmen en in een ergonomische houding plaatsnemen voor het bureau. Er zijn manieren om extra gezonde elementen in te brengen in de kantoorinrichting, zoals door van zit-sta bureaus gebruik te maken.

Elke ruimte van het kantoor inrichten

Moderne kantoren bestaan tegenwoordig uit meer dan alleen ruimtes met bureaus en bureaustoelen die als werkplek dienen. Bij kantoor inrichting is het dan ook mogelijk om iedere ruimte te voorzien van geschikt kantoormeubilair. Denk maar aan een loungeplek om even te ontspannen of aan een hoge vergadertafel in een vergaderruimte en aan een lange tafel om te brainstormen en overleg te plegen. Overigens is deze combinatie eveneens mogelijk indien het in te richten kantoor uit een grote open ruimte ontstaat. 

Complete kantoorinrichting

In de webshop van Hal18 vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete kantoorinrichting. Zo vindt u er onder meer:

Dit is slechts een klein deel van ons uitgebreide aanbod waardoor u een complete kantoorinrichting eenvoudig bij ons bestelt. Naast de expert in kantoorinrichting zijn wij bovendien ook experts in winkelinrichting en alles voor uw magazijn. Bovendien zorgt Hal18 bij elke bestelling voor een snelle levering!

Tweedehands kantoorinrichting

Naast veel nieuwe producten vindt u bij Hal18 ook veel tweedehands zaken voor uw kantoorinrichting. Wij selecteren alleen de beste kwaliteit gebruikte kantoormeubelen. Deze worden allen grondig gecontroleerd en waar nodig refurbished. Zo worden alle gebruikte stoelen opnieuw gestoffeerd, zodat ze weer als nieuw zijn. Een tweedehands kantoorinrichting is bovendien niet alleen goed voor uw eigen portemonnee, maar ook uitstekend voor het milieu.

Design kantoorinrichting

Voor een werkplek die klasse uitstraalt bent u bij Hal18 aan het juiste adres. Er is in het aanbod voldoende keuze voor een stijlvol design van uw kantoorinrichting. Maak bijvoorbeeld een keuze uit ons assortiment directiemeubilair, zoals luxe directiebureaus en -stoelen. Een uitstekende toevoeging in een kantoor met cachet zijn elegante vitrinekasten of banken en fauteuils. Met bekende merken als Ahrend, Gispen en Vitra is een design kantoorinrichting snel geregeld. Bij Hal18 vindt u hoge kwaliteit voor scherpe prijzen!

Kantoorinrichting turn key

Is er een verbouwing of andere grootscheepse nieuwe kantoorinrichting gepland? Dan is de turn key service van Hal18 een perfecte oplossing om u veel kosten en tijd te besparen. Dit gaat verder dan alleen goede meubels op de juiste plaats zetten. Wij zijn dan ook uw enige aanspreekpunt voor alle bezigheden. Samen met u komen wij tot een volledig uitgewerkt plan, met ook technische oplossingen, waarvoor wij waar nodig ook andere partijen aansturen. Uw kantoorinrichting wordt met de turn key projectinrichting van Hal18 kant en klaar opgeleverd. Zo kunt u snel weer zelf aan de slag!

Kantoorinrichting outlet

Wanneer u een beperkt budget of een tijdelijk project heeft kunt u voor een kantoorinrichting terecht in de outlet van Hal18. Daar staan allerlei kantoormeubelen aanbiedingen, waarmee u voor een scherpe prijs uitstekend meubilair in huis haalt. U kunt bij ons ook uw kantoormeubelen huren. Zo hoeft u niet een eenmalige grote uitgave te doen, maar kunt u deze kosten over het budget uitsmeren. Zo bieden wij vele opties om u verder te helpen met uw kantoorinrichting, waarvan de outlet maar een voorbeeld is. Hal18, daar werkt u beter mee!

Advies voor kantoorinrichting 

Het is bij het inrichten van een kantoor niet altijd gemakkelijk om als bedrijf de juiste keuzes te maken. Dat weten wij als ervaren kantoorinrichter als geen ander en daarom voorzien wij ook in een advies op maat voor kantoor inrichting. Alles is mogelijk wat dat betreft, van advies over bureaustoelen en werkplekken tot een advies op maat over complete kantoorinrichting. Naast dat wij de expertise in huis hebben voor een prachtig kantoorontwerp voorzien wij in de levering van al het kantoormeubilair en aanverwante zaken.

Laat u inspireren in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om naar onze showroom te komen om inspiratie op te doen voor de inrichting van uw kantoor. Uiteraard is het mogelijk om alvast een afspraak te maken om u betreffende de kantoorinrichting van een gratis advies op maat te voorzien.