Kantoorinrichting

2020-05-26 - Hal18

Een belangrijk onderdeel van een goed lopend bedrijf is een fijne en praktische werkplek. Voldoet uw kantoorinrichting nog? Een kantoor dat sfeerloos of verouderd aanvoelt, is geen fijne werkplek. Gezondheidsklachten bij het personeel of een teruglopende productiviteit zijn andere belangrijke aanwijzingen dat er iets moet veranderen. Een nieuwe kantoorinrichting biedt dan kansen om mee te gaan in nieuwe trends, zoals Activity Based Werken, waarin voor elk soort activiteit een andere ruimte beschikbaar is. Over deze en andere moderne kantoortrends kunnen wij u bij Hal18 uitgebreid adviseren.

Complete kantoorinrichting

In de webshop van Hal18 vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete kantoorinrichting. Zo vindt u er onder meer:

Dit is slechts een klein deel van ons uitgebreide aanbod waardoor u een complete kantoorinrichting eenvoudig bij ons bestelt. Naast de expert in kantoorinrichting zijn wij bovendien ook experts in winkelinrichting en alles voor uw magazijn. Bovendien zorgt Hal18 bij elke bestelling voor een snelle levering!

Tweedehands kantoorinrichting

Naast veel nieuwe producten vindt u bij Hal18 ook veel tweedehands zaken voor uw kantoorinrichting. Wij selecteren alleen de beste kwaliteit gebruikte kantoormeubelen. Deze worden allen grondig gecontroleerd en waar nodig refurbished. Zo worden alle gebruikte stoelen opnieuw gestoffeerd, zodat ze weer als nieuw zijn. Een tweedehands kantoorinrichting is bovendien niet alleen goed voor uw eigen portemonnee, maar ook uitstekend voor het milieu.

Design kantoorinrichting

Voor een werkplek die klasse uitstraalt bent u bij Hal18 aan het juiste adres. Er is in het aanbod voldoende keuze voor een stijlvol design van uw kantoorinrichting. Maak bijvoorbeeld een keuze uit ons assortiment directiemeubilair, zoals luxe directiebureaus en -stoelen. Een uitstekende toevoeging in een kantoor met cachet zijn elegante vitrinekasten of banken en fauteuils. Met bekende merken als Ahrend, Gispen en Vitra is een design kantoorinrichting snel geregeld. Bij Hal18 vindt u hoge kwaliteit voor scherpe prijzen!

Kantoorinrichting inspiratie

Voor de meeste mensen is het geen dagelijkse kost om na te denken over kantoorinrichting. Een gebrek aan inspiratie is dan vaak een vervelende uitdaging. Bij Hal18 heeft u bovendien de keuze uit een ruim aanbod, waarvan veel producten beschikbaar zijn in meerdere varianten en kleuren. Wij staan daarom altijd klaar om u verder te helpen, zodat u een prettige werkomgeving creëert. Hal18 houdt daarom voor u alle moderne trends in de gaten over kantoorinrichting. Inspiratie is dankzij onze creatieve adviseurs dan ook geen probleem. Neem contact voor meer informatie.

Kantoorinrichting turn key

Is er een verbouwing of andere grootscheepse nieuwe kantoorinrichting gepland? Dan is de turn key service van Hal18 een perfecte oplossing om u veel kosten en tijd te besparen. Dit gaat verder dan alleen goede meubels op de juiste plaats zetten. Wij zijn dan ook uw enige aanspreekpunt voor alle bezigheden. Samen met u komen wij tot een volledig uitgewerkt plan, met ook technische oplossingen, waarvoor wij waar nodig ook andere partijen aansturen. Uw kantoorinrichting wordt met de turn key projectinrichting van Hal18 kant en klaar opgeleverd. Zo kunt u snel weer zelf aan de slag!

Kantoorinrichting outlet

Wanneer u een beperkt budget of een tijdelijk project heeft kunt u voor een kantoorinrichting terecht in de outlet van Hal18. Daar staan allerlei kantoormeubelen aanbiedingen, waarmee u voor een scherpe prijs uitstekend meubilair in huis haalt. U kunt bij ons ook uw kantoormeubelen huren. Zo hoeft u niet een eenmalige grote uitgave te doen, maar kunt u deze kosten over het budget uitsmeren. Zo bieden wij vele opties om u verder te helpen met uw kantoorinrichting, waarvan de outlet maar een voorbeeld is. Hal18, daar werkt u beter mee!