Kantinestoelen

Na een lange, maar productieve ochtend hebben uw werknemers en uzelf vast en zeker behoefte aan een ontspannen lunchpauze. En dat is ook precies wat onze kantinestoelen u bieden! In het brede assortiment kantoormeubelen van Hal18 vindt u comfortabele zetels in verschillende designs en uiteenlopende kleuren. Zo maakt u de perfecte match met het interieur van uw kantine en zorgt u dat iedereen ook nog eens comfortabel kan zitten. Bekijk ons ruime assortiment aan kantinestoelen en maak uw keuze!

Kantinestoelen stapelbaar

Esthetiek en comfort zijn belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid is eveneens cruciaal voor kantinestoelen. Wanneer ze stapelbaar zijn, nemen ze behoorlijk weinig ruimte in. Gelukkig hoeven de meeste kantine stoelen uit ons ruime aanbod ook niet onder uw kantinetafel te worden geschoven. U stapelt ze eenvoudig op en zet ze bijvoorbeeld tegen een muur waar ze niemand in de weg staan! Bewegingsvrijheid neemt behoorlijk toe wanneer uw kantinestoelen stapelbaar zijn. Met onder andere de Parma, Okkie en Smile modellen is dit geen enkel probleem!

Kantinestoelen kopen

Wilt u voor uw personeel hoge kwaliteit kantinestoelen kopen? Dan moet u absoluut bij ons zijn! Onze zetels zien er niet alleen vrolijk en stijlvol uit, maar zijn ook nog eens heel comfortabel. Kiest u voor vuurrood of marineblauw? Misschien heeft u al horeca stoelen en wilt u nu kantinestoelen kopen die hier perfect bij passen. Hal18 maakt het mogelijk! Ook voor uw budget vindt u het ideale zitcomfort in ons uitgebreide assortiment. Uw kantine wordt met stip de populairste ruimte in uw pand!

Kantinestoel zwart

Als u op zoek bent naar een zwarte kantinestoel, dan heeft Hal18 verschillende opties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Parma, Okkie of Smile modellen die allemaal stapelbaar en ook nog eens weinig ruimte innemen,

Kantinestoel met armleuning

Als u op zoek bent naar een kantinestoel met armleuning, dan heeft Hal18 verschillende opties beschikbaar. Het is belangrijk om te kiezen voor een kantinestoel die niet alleen comfortabel is, maar ook past bij het interieur van uw kantine. U heeft de keuze uit verschillende designs en kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden. 

Kantinestoelen goedkoop

Een belangrijke, maar lang niet de enige reden om voor Hal18 te kiezen, is dat wij onze kantinestoelen goedkoop kunnen aanbieden. Bovendien maakt u met ons uw kantoor wel heel erg compleet. We bieden namelijk ook de mooiste kantinetafels en bureaustoelen voor uw werkplek! Wilt u uw kantine opleuken met een barkruk hier en daar? Deze kunt u bij ons namelijk samen met uw kantinestoelen goedkoop bestellen! Ook voor advies op maat gaat u naar Hal18. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijfsruimte er precies zo uit komt te zien zoals u wilt!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen