Bouwkeet inrichting

Bij het inrichten van een bouwkeet is het belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Bovendien is het eveneens van belang om rekening te houden met het comfort net als met praktische aspecten. In het verlengde daarvan is het ideaal om bij de bouwkeet inrichting te letten op de sfeer en uitstraling. Hal18 is specialist in keet inrichting en zorgt naast maatwerk tevens voor de volledige uitvoering. Wij nemen wat dat betreft op een professionele en doeltreffende manier uw zorg uit handen, of u nu op zoek bent naar de inrichting van een schaftkeet of van een kantoor in de keet.

Bouwkeet inrichting als schaftplek

Een keet inrichten als schaftplek is als het inrichten van een kantine, waar de werknemers even tot rust komen. De keet is te gebruiken als plek om even koffie te drinken, te lunchen en te ontspannen. In dat kader is de bouwkeet inrichting daar perfect door ons op af te stemmen met kantinetafels bouwkeet net als met comfortabele kantinestoelen bouwkeet. Deze meubels zijn in allerlei kleuren en designs verkrijgbaar. De kleur is bijvoorbeeld af te stemmen op uw bedrijfskleuren, maar ook op de kleur van de vloer of wanden.

Keet inrichting als kantoor

Bouwketen dienen niet alleen als schaftkeet, want deze worden ook vaak gebruikt als werkplek in de vorm van een tijdelijk kantoor. Hal18 is eveneens specialist in keet inrichting om een kantoor en werkplekken te realiseren. Ons aanbod met werkstoelen bouwkeet is zeer divers en uitgebreid net als dat wij voorzien in een assortiment met bureaus bouwkeet. De werkruimte in een keet is vaak beperkt, zodat het lastig is om het tijdelijke kantoor te ordenen en het overzicht te bewaren. Daar hebben wij met een roldeurkast bouwkeet uiteraard een oplossing voor beschikbaar. Bovendien zorgen wij naar wens voor de volledige bouwkeet inrichting met de plaatsing van een vloer en met het aanbrengen van verlichting.

Complete inrichting van uw keet

Bij de complete project inrichting van uw keet houden wij met alle wensen rekening en denken wij tevens aan praktisch gemak net als aan details. In een schaftkeet die als kantine dient, is het bijvoorbeeld handig als de kantinestoelen en kantinetafels gemakkelijk schoon te maken zijn. De keuze voor het materiaal is daarbij belangrijk en wij hebben daar een geschikt assortiment voor beschikbaar. Bovendien is het goed om te weten dat wij uitsluitend met kwaliteit werken en niet alleen qua materiaal, maar ook qua adviseurs en uitvoerende medewerkers die ervaren en professioneel zijn. Wij zijn zowel inzetbaar voor de inrichting van een enkele keet als voor ketenparken.

 

Bouwkeet inrichting in beeld met 3D tekening

Bij het samenstellen van de inrichting van een keet is het soms lastig om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. Daarom zorgen wij ervoor dat u voor de goedkeuring en feitelijke uitvoering weet hoe de inrichting er uit komt te zien. Dat doen wij door een speciale service te bieden, waarbij de bouwkeet inrichting met een 3D tekening tot leven komt. Een 3D ontwerp met inrichting van de keet geeft in beeld weer wat het resultaat in de praktijk is. Het voordeel hiervan is dat u vooraf al duidelijkheid krijgt. Bovendien zijn kleuren bijvoorbeeld gemakkelijk aan te passen om tot een andere sfeerbeleving te komen. De uitvoering vindt pas plaats als u tevreden bent.

Bouwkeet inrichting huren of leasen?  

Is de inrichting van uw bouwkeet of ketenpark tijdelijk en u wilt compleet ontzorgt worden? Bij Hal18 kunt u er ook voor kiezen om de bouwkeet inrichting te huren of te leasen. Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.  

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u een bouwkeet laten inrichten of een compleet ketenpark van een inrichting laten voorzien? Neem vrijblijvend contact op met Hal18 voor meer informatie of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij helpen u als ervaren professionals graag op weg met het realiseren van een praktische, efficiënte en comfortabele keet inrichting. 

Levering, inrichten en monteren.

Wij leveren de bouwkeet inrichting door heel Nederland, België en Duitsland op locatie. Wij helpen u ook graag met het inrichten van de bouwkeet, hierdoor kunt u efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte en kunt u de focus houden op uw dagelijkse werkzaamheden. In overleg kunnen we ook het inrichten en monteren van de meubelen voor u verzorgen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen