bouwkeet inrichting

Op zoek naar betaalbare bouwkeet inrichting?

Hal18 biedt u een ruime keuze op het gebied van bouwkeet inrichting, zo vindt u bij ons scherp geprijsde bureaus, bureaustoelen, kantinetafels, kantinestoelen, vergadertafels, etc. Wij ontzorgen u bij het inrichten van uw bouwkeet of compleet ketenpark. Hal18 denkt met u mee bij de inrichting van uw bouwkeet, schaftkeet of ketenpark.

Gebruikt of nieuwe bouwkeet inrichting?

Hal18 verkoopt zowel nieuwe kantoormeubelen, refurbished kantoormeubelen en gebruikte kantoormeubelen. Al onze kantoormeubelen voldoen aan de Arbo eisen. Onze refurbished kantoormeubelen maken we weer als nieuw, zo worden bureaustoelen compleet gecheckt en in door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt weer voorzien van nieuwe bekleding. Onze gebruikte kantoormeubelen worden grondig gecheckt. Omdat we achter de kwaliteit van onze artikelen staan, geven we garantie op nieuw, refurbished en gebruikte kantoormeubelen.

Inrichting werkplaats of magazijn?

Hal18 levert ook een ruim assortiment aan werkplaats en magazijninrichting voor op locatie. Als het nu gaat om magazijnstelling, werkbanken, vakkenkasten, magazijnbakken etc. bij Hal18 bent u aan het goede adres. 
 

Bouwkeet inrichting huren of leasen?  

Is de inrichting van uw bouwkeet of ketenpark tijdelijk en u wilt compleet ontzorgt worden? Bij Hal18 kunt u er ook voor kiezen om de bouwkeet inrichting te huren of te leasen. Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. 

Levering, inrichten en monteren.

Wij leveren de bouwkeet inrichting door heel Nederland, België en Duitsland op locatie. Wij helpen u ook graag met het inrichten van de bouwkeet, hierdoor kunt u efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte en kunt u de focus houden op uw dagelijkse werkzaamheden. In overleg kunnen we ook het inrichten en monteren van de meubelen voor u verzorgen. 

Persoonlijk advies? Geheel vrijblijvend! 

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsinrichting kunnen we u geheel vrijblijvend voorzien van advies. Wij adviseren u graag welke meubelen u het beste kunt inzetten en wij kunnen een tekening maken voor de inrichting.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen