1 2 3 ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 42

Kantinetafel

Goed voedsel en een ruim aantal stoelen zijn niet het enige wat uw kantine nodig heeft. Een kantinetafel om aan te zitten behoort immers ook een hoofdprioriteit te zijn! Gelukkig is deze in groten getale verkrijgbaar bij Hal18. Of u er slechts een tafel bij wilt bestellen of juist uw hele kantine gaat inrichten, bij ons zit u gebeiteld wanneer u op zoek bent naar meubilair om uw kantine vorm te geven. Een kantinetafel is bij ons in vele vormen en maten verkrijgbaar!

Kantinetafel kopen

Om uw personeel de benen te kunnen laten strekken na lang zitten op bureaustoelen is een hoge kwaliteit kantinetafel kopen voor uw kantoorpand natuurlijk erg belangrijk. De grootte en/of het aantal is afhankelijk van het aantal werknemers dat er tijdens een enkele pauze in moet passen. Bovendien moeten ze ergens kunnen zitten! Ook hier is aan gedacht bij Hal18. Wij hebben de mooiste en meest comfortabele kantinestoelen op voorraad. Deze kunt u eenvoudig en snel samen met uw nieuwe kantinetafel(s) kopen!

Kantinetafel hout

Gaat u het liefst voor een natuurlijke uitstraling? Dan is een kantinetafel van hout precies wat u zoekt! Wij hebben diverse modellen van dit exemplaar beschikbaar. Sommigen zijn wegens hun hoogte het meest geschikt om aan te zitten met behulp van een barkruk. Ook deze vindt u volop bij Hal18! Ook de kleur van deze hoge zetels heeft u bij ons voor het uitzoeken. Zo creëert u een perfecte match of juist een heel interessant contrast met uw kantinetafel van hout.

Kantinetafel goedkoop

Laat de hoogte van het budget dat u heeft vrijgemaakt voor uw eetruimte te wensen over? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij Hal18 kunt u uw kantinetafel zeer goedkoop bestellen. De kwaliteit ervan zal echter niets te wensen overlaten! Dat geldt ook voor ons andere meubilair. Heeft u al een blik geworpen op onze horeca stoelen? Deze zouden een prachtige aanvulling kunnen vormen op het interieur van uw kantine! Bestel deze comfortabele zetels samen met uw kantinetafel modellen goedkoop bij Hal18.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen