Kantoor bureau

Bij Hal18 begrijpen we het belang van een goed bureau voor een optimale werkplek. Ons assortiment bureaus is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van comfort, functionaliteit en stijl. Of u nu een kantoor aan huis heeft of een professionele werkomgeving beheert, wij hebben het perfecte bureau voor u. We streven ernaar om hoogwaardige bureaus te leveren die bijdragen aan uw productiviteit en zorgen voor een prettige werkervaring.

Comfortabel werken met een kantoorbureau

Een goed kantoorbureau is essentieel voor langdurig comfortabel werken. Bij Hal18 begrijpen we dat ergonomie van groot belang is voor uw gezondheid en welzijn. Onze ergonomische bureau zijn ontworpen om bij te dragen aan uw productiviteit, concentratie en algehele werkervaring. Met de juiste zithouding kunt u zich optimaal focussen op uw taken. Ons assortiment biedt diverse soorten bureaus, zodat u altijd de beste keuze kunt maken. Naast bureaus vindt u ook bureaustoelen in het assortiment.

Verschillende soorten bureaus voor op kantoor

Bij Hal18 hebben we bureaus voor elke werkplek op kantoor. Onze zit-sta bureaus zijn bijvoorbeeld zeer populair, omdat ze u de mogelijkheid bieden om afwisselend zittend en staand te werken. Heeft u flexibele werkplekken op kantoor? Onze slingerbureaus kunnen eenvoudig in hoogte worden versteld, zodat elk individu zijn of haar ideale werkhoogte kan instellen.

Daarnaast bieden we ook 4-poot bureautafels die multifunctioneel zijn en bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als vergadertafel. Voor degenen die behoefte hebben aan een hoekbureau, hebben we ook verschillende modellen beschikbaar. T-poot bureaus blijven populair vanwege hun stabiliteit en moderne uitstraling. En voor directieleden hebben we luxe directiebureaus. Tot slot hebben we ook oplossingen voor duo werkplekken met een dubbel bureau in ons assortiment. 

Afmetingen van onze kantoorbureaus

Bij het kiezen van een bureau is niet alleen de hoogte, maar ook de breedte en lengte van het bureaublad belangrijk. Bij Hal18 houden we ons aan de Europese normen, zoals NEN EN 527, om te voldoen aan de Arboregels. Onze bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u kunt voldoen aan de geldende regels en uw ideale werkruimte kunt creëren.

Onze standaard werkblad bureaus hebben een minimale afmeting van 120x80 cm. De hoogte van onze vaste bureaus is 74 cm, met een marge van 2 cm. Als u de voorkeur geeft aan een zit-sta bureau, kunt u kiezen voor een hoogte van 65-125 cm. Voor verstelbare bureaus is de hoogte instelbaar van 65-85 cm. Bij Hal18 begrijpen we dat de ideale lengte van een bureau afhangt van uw werkzaamheden en de benodigde ruimte. Daarom hebben we bureaus beschikbaar met lengtes van 140 cm, 160 cm en zelfs 180 cm of meer, zoals onze directiebureaus met lengtes van 210 cm of 230 cm.

Blijf productief en comfortabel met een bureau van Hal18

Bij Hal18 streven we ernaar om u de beste bureaus te bieden voor een optimale werkplek. Onze uitgebreide collectie bureaus, variërend van zit-sta bureaus tot hoekbureaus en directiebureaus, stelt u in staat om de perfecte keuze te maken. Of u nu een kantoor aan huis heeft of een professioneel kantoor runt, wij hebben het juiste bureau voor u. Onze bureaus zijn van hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch ontworpen en voldoen aan alle vereiste normen.

Bij Hal18 begrijpen we dat uw werkplek meer is dan alleen een bureau. Daarom bieden we ook andere kantoorinrichting, zoals ergonomische stoelen, kasten en accessoires. We streven ernaar om uw kantooromgeving comfortabel, functioneel en stijlvol te maken, zodat u het beste uit uw werkdag kunt halen.

Kies voor duurzaamheid met onze tweedehands bureaus

Bij Hal18 geloven we in duurzaamheid en het hergebruik van materialen. Daarom bieden we ook een selectie van tweedehands bureaus aan. Deze bureaus zijn zorgvuldig geselecteerd en verkeren nog altijd in uitstekende staat. Het kiezen voor een tweedehands bureau is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook een kosteneffectieve optie zijn voor uw kantoorinrichting.

Onze tweedehands bureaus zijn grondig geïnspecteerd en gereinigd, zodat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. U kunt erop vertrouwen dat u een betrouwbaar en functioneel bureau krijgt dat perfect past bij uw behoeften. Door te kiezen voor een tweedehands bureau draagt u bij aan een circulaire economie en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Bij Hal18 streven we ernaar om u verschillende opties te bieden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen en budget past. Of u nu kiest voor een nieuw bureau of voor een tweedehands exemplaar, wij staan garant voor kwaliteit en service.

Investeer in uw werkplek met een bureau van Hal18

Bij Hal18 geloven we dat een goede werkplek van essentieel belang is voor uw succes en welzijn. Onze bureaus zijn ontworpen met uw comfort en productiviteit in gedachten. Of u nu een zit-sta bureau nodig heeft om af te wisselen tussen zitten en staan, een hoekbureau voor extra werkruimte of een luxe directiebureau wilt, bij Hal18 vindt u wat u nodig heeft.

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden, zodat u met vertrouwen kunt investeren in uw werkplek. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies. Hal18 staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte bureau voor uw kantoor

Veelgestelde vragen

HAL18 biedt u verstelbare bureaus aan die u eenvoudig aan uw lichaamslengte kunt aanpassen. Voor een vaste bureau geldt een hoogte van 75 cm. Voor het afstellen van uw bureau geldt 1,50 m is 62 cm hoogte en vanaf daar steeds 2 cm erbij. Een elektrisch bureau kunt u met een druk op de knop in hoogte verstellen en ook van zit tot sta hoogte. Dankzij de ergonomische werkhouding die u hiermee creëert, verkleint u de kans op gezondheidsklachten zoals rugpijn.

Een neutrale positie is belangrijk tijdens het zitten. Hier wordt mee bedoeld dat de nekwervelkolom redelijk stijl is, de borstwervelkolom een matige bolling heeft en er een gezonde holling aanwezig is in de rug. Blijf tijdens het werken aandacht besteden aan uw zithouding, blijf rechtop en actief zitten. Bij een lichaamslengte van 1,70 m hoort het bureaublad een hoogte te hebben van 70 cm.

De levertijd van een bureau wisselt per product. Bij sommige artikelen staat vermeld 1 tot meerdere werkdagen, omdat deze niet geschikt zijn om te versturen met een pakketdienst. Om deze reden werken wij met specialisten. Er worden optimale routes gereden om de bezorgkosten en CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. U kunt er ook voor kiezen om de producten zelf te komen bekijken en testen.

U bestelt bij ons voordelig en eenvoudig een comfortabel bureau, die aan alle eisen voldoet. Zo kunt u uw werk goed en op een prettige manier uitvoeren. U kunt bij HAL18 veilig achteraf betalen en in ons ruime aanbod vindt u diverse bureaus van bekende merken. Voor monteren op locatie hebben wij eigen transport en een vaste montageploeg klaarstaan. Wij geven u gratis advies op maat en zorgen bij een bestelling voor een snelle levering.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen