Kantoor bureau

Bureaus zijn bij HAL18 verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen voor elke werkplek op kantoor of voor een thuiskantoor. Het is bij het kopen van een bureau door de grote diversiteit in ons aanbod belangrijk om met bepaalde eigenschappen rekening te houden. Kantoor bureaus dienen bijvoorbeeld comfortabel te zijn om langdurig aan te werken. Een goed kantoorbureau draagt zowel bij aan de productiviteit en concentratie als aan een optimale werkbeleving. De juiste zithouding is bijvoorbeeld een van de aspecten waar bureaus een belangrijke bijdrage aan leveren. Wij hebben wat dat betreft allerlei soorten kantoor bureaus op voorraad beschikbaar, zodat u altijd tot de beste keuze komt.

Alle soorten bureaus voor op kantoor

Er zijn voor elke werkplek op kantoor geschikte bureaus te koop. De zit-sta bureaus zijn bijvoorbeeld heel populair om het zitten en staan tijdens het werk af te wisselen. Heeft u op kantoor flexibele werkplekken? De lengte van medewerkers verschilt en dan is het belangrijk dat het bureau op de individuele werkhoogte is af te stellen. Onze slingerbureaus zijn daar perfect voor, want deze zijn gemakkelijk met de slinger in hoogte te verstellen. 

Wij hebben eveneens 4-poot bureautafels die multifunctioneel inzetbaar zijn en bijvoorbeeld als vergadertafel te gebruiken zijn. Zo voorzien wij tevens in een aanbod met bureaus die als hoekbureau zijn uitgevoerd. T-poot bureaus blijven onverminderd populair vanwege de optimale stabiliteit en moderne open uitstraling. Ons aanbod met bureaus bestaat verder onder meer uit directiebureaus en duo werkplekken met een dubbel bureau.

Afmetingen kantoor bureaus

De hoogte van een bureau is een van de belangrijke kenmerken om comfortabel en ergonomisch verantwoord aan een kantoorbureau te werken. Dat geldt echter eveneens voor de breedte en lengte van het bureaublad. Er gelden wat dat betreft Europese normen, zoals NEN EN 527 die belangrijk zijn om aan de Arboregels te voldoen. Onze bureaus voor op kantoor zijn in allerlei afmetingen verkrijgbaar, zodat daarmee te voldoen is aan de geldende regels:

  • Werkblad bureaus: minimaal 120x80 cm
  • Hoogte vast bureau: 74 cm met 2 cm marge 
  • Hoogte zit-sta bureau: 65-125 cm
  • Hoogte verstelbare bureaus: 65-85 cm

Het is afhankelijk van de werkzaamheden en benodigde ruimte wat uiteraard de ideale lengte is van een bureau. Een lengte van 120 cm is minimaal vereist, maar het kan ook zijn dat de kantoorwerkzaamheden om een langere uitvoering vragen. Wij hebben dan ook bureaus beschikbaar met een lengte van 140 cm, 160 cm en zelfs 180 cm en meer, zoals onze directiebureaus met een lengte van 210 cm of 230 cm.

 

Kantoor bureau gebruikt

Houdt u graag rekening met het milieu bij de inrichting van uw kantoor? Een bureau dat al gebruikt is biedt dan uitkomst. Dit vindt u, net zoals tweedehands bureaustoelen, in ons uitgebreide assortiment. Bij Hal18 kijken we al het gebruikte meubilair na. In onze sociale werkplaats staan onze professionals klaar om stoelen te stofferen, bureaubladen te recyclen en poten opnieuw te spuiten. Zo ziet ook een kantoor bureau dat gebruikt is er weer uit als nieuw. U bestelt bij ons voordelig refurbished meubilair van A-merken zoals Gispen en Ahrend. Zo is het hergebruiken van kantoorinrichting niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Veel keuze uit kleuren en designs

Elk kantoor is in een andere stijl ingericht en het is uiteraard van belang dat het design en de kleuren van bureaus daarmee matchen. Er zijn wat dat betreft in ons aanbod allerlei soorten stijlen kantoor bureaus te onderscheiden. De kleur van het bureaublad bepaalt mede de uitstraling en sfeer en de kleurtinten variëren van wit tot beuken en van antraciet eiken tot kersen. Het frame van het bureau heeft daarbij eveneens een unieke kleur en ook hiervoor geldt dat er allerlei kleurtinten beschikbaar zijn.

Bureaus bestellen bij HAL18

Het bestellen van bureaus bij HAL18 is heel simpel. U selecteert het gewenste type en stelt op basis van de bladkleur en potenkleur uw favoriete bureau zelf samen. Er zijn optionele extra’s beschikbaar, zoals kabeldoorvoerdoppen of kabelklemmen. Wij hanteren een snelle levertijd en gratis verzending.

Profiteer van schaalvoordeel

Bij HAL18 profiteert u van schaalvoordeel in de vorm van een oplopende aantrekkelijke korting bij de afname van een toenemend aantal bureaus. Vraag anders een scherpe offerte aan om verzekerd te zijn van de beste prijs of bezoek onze showroom om het aanbod met bureaus in het echt te bekijken. Wij helpen u gratis op weg met een deskundig advies op maat.

Veelgestelde vragen

HAL18 biedt u verstelbare bureaus aan die u eenvoudig aan uw lichaamslengte kunt aanpassen. Voor een vaste bureau geldt een hoogte van 75 cm. Voor het afstellen van uw bureau geldt 1,50 m is 62 cm hoogte en vanaf daar steeds 2 cm erbij. Een elektrisch bureau kunt u met een druk op de knop in hoogte verstellen en ook van zit tot sta hoogte. Dankzij de ergonomische werkhouding die u hiermee creëert, verkleint u de kans op gezondheidsklachten zoals rugpijn.

Een neutrale positie is belangrijk tijdens het zitten. Hier wordt mee bedoeld dat de nekwervelkolom redelijk stijl is, de borstwervelkolom een matige bolling heeft en er een gezonde holling aanwezig is in de rug. Blijf tijdens het werken aandacht besteden aan uw zithouding, blijf rechtop en actief zitten. Bij een lichaamslengte van 1,70 m hoort het bureaublad een hoogte te hebben van 70 cm.

De levertijd van een bureau wisselt per product. Bij sommige artikelen staat vermeld 1 tot meerdere werkdagen, omdat deze niet geschikt zijn om te versturen met een pakketdienst. Om deze reden werken wij met specialisten. Er worden optimale routes gereden om de bezorgkosten en CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. U kunt er ook voor kiezen om de producten zelf te komen bekijken en testen.

U bestelt bij ons voordelig en eenvoudig een comfortabel bureau, die aan alle eisen voldoet. Zo kunt u uw werk goed en op een prettige manier uitvoeren. U kunt bij HAL18 veilig achteraf betalen en in ons ruime aanbod vindt u diverse bureaus van bekende merken. Voor monteren op locatie hebben wij eigen transport en een vaste montageploeg klaarstaan. Wij geven u gratis advies op maat en zorgen bij een bestelling voor een snelle levering.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen