Kantoor bureau

Hal18 is hét adres voor uw complete werkplek! U bestelt bij ons eenvoudig ladekasten, stoelen en een comfortabel kantoor bureau. Zo haalt u in één keer alles in huis om uw werk goed en prettig uit te kunnen voeren. In ons uitgebreide aanbod vindt u diverse soorten bureaus. Van simpele vier-poot tafels tot verstelbare varianten en hoekbureaus. Werkt u met zijn tweeën? Dan raden we een handige duo-werkplek aan. Ook deze vindt u in ons ruime assortiment. Bekijk het uitgebreide aanbod van Hal18 direct online en vind het juiste kantoor bureau voor uw bedrijf!

Kantoor bureau modern

U heeft bij ons een ruime keuze als u op zoek bent naar een kantoor bureau. Modern wit of warme houttinten, wij hebben het allemaal in huis. In ons steeds wisselende aanbod vindt u ongetwijfeld een meubel dat past bij het interieur van uw kantoor. Wilt u een groot aantal bureaus bestellen? Dat kan. Wij zijn er niet alleen voor de particulier en het MKB, maar staan ook klaar voor grote organisaties. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over het inrichten van kantoren en magazijnen. Schroom daarom niet om ons te bellen als u advies wenst bij de aanschaf van een kantoor bureau in modern design, kantoorstoelen of andere producten. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte werkplek.

Verstelbaar kantoor bureau

Onderzoek wijst keer op keer uit dat een goede zithouding essentieel is voor de uitvoering van bureauwerk. Daarom is een verstelbaar kantoor bureau ideaal. Dit meubel past u eenvoudig aan uw lichaamslengte aan. Zo creëert u een ergonomische houding waarmee u de kans op gezondheidsklachten zoals rugpijn verkleint. U kunt hiervoor onder andere een slingerbureau of zit sta bureau gebruiken. Bij deze laatste is het mogelijk om zittend en staand werken af te wisselen. Welk verstelbaar kantoor bureau u ook wenst, u vindt het bij Hal18!

 

Kantoor bureau gebruikt

Houdt u graag rekening met het milieu bij de inrichting van uw kantoor? Een bureau dat al gebruikt is biedt dan uitkomst. Dit vindt u, net zoals tweedehands bureaustoelen, in ons uitgebreide assortiment. Bij Hal18 kijken we al het gebruikte meubilair na. In onze sociale werkplaats staan onze professionals klaar om stoelen te stofferen, bureaubladen te recyclen en poten opnieuw te spuiten. Zo ziet ook een kantoor bureau dat gebruikt is er weer uit als nieuw. U bestelt bij ons voordelig refurbished meubilair van A-merken zoals Gispen en Ahrend. Zo is het hergebruiken van kantoorinrichting niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Kantoor bureau kopen

Als u snel en gemakkelijk een kantoor bureau wilt kopen, zit u goed bij Hal18. Via onze webshop bestelt u eenvoudig al uw bureaus, stoelen en overige inrichting. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands producten aan voor scherpe prijzen. Uw bestelling komen wij zo snel mogelijk bij u afleveren. Indien gewenst, kunnen de producten in overleg gemonteerd worden. Neem hierover gerust contact met ons op. Wij geven daarnaast altijd garantie, óók op tweedehands kantoorinrichting. Dat maakt een kantoor bureau kopen bij Hal18 wel erg aantrekkelijk!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen