T-poot bureau

Een T-poot bureau beschikt over een onderstel met een omgekeerde T aan beide uiteinden aan de onderkant van het bureaublad. De stabiliteit is optimaal en bovendien is er sprake van een modern design. T-poot bureaus zijn populair om in kantoren te plaatsen en zijn dan ook vaak terug te zien in een kantooromgeving. Bent u op zoek naar een T-poot bureau als kantoor bureauHal18 biedt u een ruime keuze uit designs, kleuren en afmetingen. Bekijk ook een bijpassend assortiment met kantoorstoelen voor uw complete kantoorinrichting.

Waarom kiezen voor een T-poot bureau?

Een T-poot bureau biedt meerdere voordelen met dank aan het praktische design. Het onderstel is zo uitgevoerd dat er een ruimtelijk effect ontstaat. Dit oogt modern en zorgt bovendien voor optimale bewegingsvrijheid van de benen. De poten bieden in het midden ondersteuning aan het tafelblad, zodat er sprake is van een stabiele constructie. Waarom een T-poot bureau kopen in plaats van een 4-poot bureau? Een bureau met een T-poot heeft een meer trendy en luxe uitstraling in vergelijking met een klassieke 4-poot bureau. Bovendien zijn T-poot bureaus verstelbaar en zo beter af te stemmen op de gebruiker. Dit is ook een reden dat een zit-sta bureau doorgaans met een T-poot is uitgevoerd.

Verstelbare T-poot bureaus voor juiste werkhouding

 

Het belang van een juiste werkhouding is uiteraard bekend, want een goede lichaamshouding aan een bureau voorkomt lichamelijke klachten. In dat kader is het belangrijk dat de hoogte van het T-poot bureau op individueel gebruik is af te stemmen. Slingerbureaus met een T-poot zijn wat dat betreft enorm gemakkelijk in gebruik en handig voor bijvoorbeeld flexwerkplekken en ideaal als thuiswerkbureau. Naast slingerbureaus kun je bij ons ook elektrisch verstelbare bureaus vinden.

T-poot bureaus in diverse designs

T-poot bureaus zijn bij Hal18 in diverse designs en uitvoeringen verkrijgbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een hoekbureau aan te schaffen of om een bureautafel in de vorm van een directiebureau te kopen. Het design van een T-poot bureau is modern, waarbij u voor wat betreft het bureaublad en het onderstel de keuze heeft uit meerdere kleuren en structuren. Er zijn vaak wel tientallen kleurencombinaties beschikbaar. Bijvoorbeeld door een wit T-poot onderstel te combineren met een witte bladkleur of met antraciet eiken. De beschikbare opties zijn te zien bij elke uitvoering, zodat u gemakkelijk tot een keuze komt. Houdt u bij het kopen van kantoormeubilair graag rekening met duurzaamheid? Wij vinden duurzaamheid ook belangrijk en daarom voorzien wij onder meer in een aanbod met tweedehands bureaus.

Welke afmeting T-poot bureau heb ik nodig?

De benodigde afmeting van een T-poot bureau is onder meer afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Komen er bijvoorbeeld twee beeldschermen op het bureaublad te staan of een enkele monitor? Hoeveel ruimte is er in het kantoor beschikbaar? Het advies luidt om in elk geval rekening te houden met een minimale afmeting ter bevordering van een ideale werkhouding. Een ideale afmeting van een T-poot bureau is in elk geval 120 cm x 80 cm. Een grotere afmeting is aan te raden als er meer werkruimte nodig is op een bureau, zoals bij het gebruik van meerdere beeldschermen.

Wij helpen u graag gratis op weg

Het aanbod met T-poot bureaus is zo divers dat u het wellicht wenselijk vindt om persoonlijk advies te krijgen. Hal18 heeft ervaren en deskundige adviseurs beschikbaar om u van dienst te zijn. Wilt u contact opnemen? Wij zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar voor vragen. Overigens bent u ook van harte welkom in onze showroom om in het echt ons aanbod met T-poot bureaus te bekijken. Heeft u geen advies nodig? Dan is hoeft u alleen maar de T-poot bureaus te selecteren en naar wens samen te stellen. Wij hanteren korte levertijden en bieden bij grotere afname een aantrekkelijke korting.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen