T-poot bureau

T-poot bureau kopen

Wilt u graag een hoogwaardig T-poot bureau kopen? Dan heeft u bij Hal18 de keuze uit nieuwe en tweedehands producten. De experts in onze sociale werkplaats stofferen stoelen, recyclen bureaubladen en voorzien de poten van uw kantoor bureau van een nieuwe laklaag. Zij kijken daarnaast het gehele product na en voeren indien nodig reparaties uit. Dankzij dit topwerk geven wij een half jaar garantie op onze refurbished artikelen. Als u besluit bij ons uw meubilair zoals een bureautafel of T-poot bureau te kopen, profiteert u niet alleen van scherpe prijzen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling en kunnen in overleg uw aankoop ook monteren!

Bent u op zoek naar hoogwaardige kantoorinrichting? Dan zit u goed met een T-poot bureau van Hal18! Dit model is bijzonder populair door de praktische vormgeving. De poten zitten in het midden van het blad, zodat u er niet snel tegenaan stoot met uw benen. Naast een T-poot bureau vindt u bij ons vele andere nieuwe en tweedehands producten voor uw kantoorinrichting. Van bureaus en stoelen tot brandkasten en lockers, wij hebben het. U heeft bij ons een ruime keuze uit eigen merken en A-merken zoals Ahrend, Gispen en Triumph. Bekijk direct ons complete aanbod online!

Verstelbaar T-poot bureau

Het is algemeen bekend dat zittende beroepen voor lichamelijke problemen kunnen zorgen. Met een verstelbaar T-poot bureau verkleint u de kans hierop. Bij deze variant is het blad in hoogte verstelbaar. Hierdoor past u het eenvoudig aan uw eigen lichaamslengte aan. Zo zorgt u ervoor dat uw voeten op de grond staan en uw armen kunnen rusten op het bureaublad tijdens uw werk. U maakt uw ergonomische werkplek helemaal als met één van onze hoogwaardige bureaustoelen. Deze bestelt u gemakkelijk mee als u een verstelbaar T-poot bureau aanschaft in onze uitgebreide webshop. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies over het inrichten van uw kantoor of magazijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen