Akoestische wanden

Heeft u op uw kantoor een open werkruimte en wilt u de privacy van uw medewerkers vergroten? Dan zijn akoestische wanden een absolute aanrader. Bij Hal18 heeft u een ruime keuze uit panelen in diverse kleuren en afmetingen. Hierdoor vindt u bij ons ongetwijfeld een variant die perfect aansluit bij uw wensen. Onze akoestische wanden zijn gemaakt van uitstekende materialen en hebben een lange levensduur. U bekijkt ons complete assortiment panelen en ander kantoormeubilair eenvoudig online.

Akoestische wanden isolatie

Door wanden in uw kantoor te plaatsen verhoogt u niet alleen de privacy. Akoestische wanden zorgen ook voor isolatie. U creëert met onze panelen eenvoudig een extra muur die bijvoorbeeld tocht tegenhoudt. Dankzij de praktische driepoot zijn de wanden eenvoudig te plaatsen op en rondom bureau's. Wilt u uw kantoor anders inrichten? Geen probleem. Onze akoestische wanden voor isolatie en privacy tilt of schuift u moeiteloos van de ene naar de andere plek. Zo richt u uw kantoor moeiteloos volledig naar wens in!

Akoestische wanden kleuren

U vindt bij Hal18 akoestische wanden in vele kleuren. Hierdoor is er altijd een tint die perfect aansluit bij uw kantoorinrichting. Houdt u het zakelijk met zwart en grijs of heeft u liever een opvallendere tint zoals groen en rood? Wat u ook wenst, u vindt het bij ons. Wij hebben niet alleen akoestische wanden in diverse kleuren. Ook in ons aanbod archiefkasten en lockers heeft u een ruime keuze uit stijlvolle tinten. Bekijk eenvoudig online ons complete assortiment meubilair en maak de perfecte combinatie voor uw kantoor!

Akoestische wanden kopen

Hal18 is hét adres om voordelig uw akoestische wanden te kopen. Wij hebben alles op het gebied van kantoorinrichting. Naast praktische wanden vindt u bij ons onder andere kantoor bureaus, ladeblokken en bureaustoelen waarmee u in een handomdraai comfortabele werkplekken creëert. Als u meubilair of akoestische wanden wilt kopen, bekijkt u ons assortiment eenvoudig online. Zo kunt u op uw gemak de juiste producten uitkiezen en bestellen. Dat is het gemak van winkelen bij Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen