Ladeblok

Alles van dossiers tot pennen kunt u handig kwijt in een ladeblok. Bij Hal18 vindt u verschillende modellen met en zonder wieltjes in diverse kleuren, zoals zwart, antraciet en wit. U kunt het ladeblok onder een bureau plaatsen, maar we hebben ook modellen met topblad die u bijvoorbeeld als extensie van uw bureau kunt gebruiken. Bij Hal18 kunt u als particulier of bedrijf eenvoudig online uw ladeblok bestellen. Wij hebben onze kantoormeubels ruim op voorraad!

Ladeblok bureau

Met een ladeblok blijft uw bureau mooi overzichtelijk. Alle papieren en bureau-accessoires die u nodig heeft bij uw werk kunt u erin kwijt. Bij Hal18 vindt u onder andere ladeblokken met een handig slot. Hierin kunt u uw waardevolle spullen veilig opbergen. Wilt u uw bezittingen optimaal beschermen tegen diefstal? Kijk dan eens bij onze brandkasten! Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod meubels voor in uw magazijn, kantoor of woning voor een scherpe prijs, waaronder ons ladeblok voor een bureau.

Ladeblok op wielen

Flexibel werken wordt vergemakkelijkt met een ladeblok op wielen. Deze is namelijk eenvoudig te verplaatsen. Onze ladeblokken zijn voorzien van zes hoogwaardige zwenkwielen, waarmee ze alle kanten op kunnen. De ladeblokken hebben verschillende extra’s, zoals een pennenlade, pennenbakje en een lade voor hangmappen. Zo zijn uw spullen altijd overzichtelijk gesorteerd. Naast een ladeblok op wielen vindt u bij Hal18 ook andere meubels voor op kantoor of thuis; wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe bureaustoel?

Gebruikt ladeblok

Bij Hal18 kunt u uitstekend terecht voor tweedehands meubels, zoals een gebruikt ladeblok. Deze wordt grondig gecheckt en waar nodig gerepareerd, zodat u zeker weet dat het ladeblok nog lang meegaat. Een groot voordeel van tweedehands meubels is dat u profiteert van een scherpe prijs. Bovendien maakt u er een milieuvriendelijke keuze mee. Houd de webshop van Hal18 in de gaten als u een gebruikt ladeblok wilt kopen of neem eens een kijkje bij onze aanbiedingen.

Ladeblok kopen

Wilt u graag een handig ladeblok kopen? Bij Hal18 profiteert u van een snelle levering! Onze medewerkers kunnen desgewenst het ladeblok ook voor u monteren. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op met onze klantenservice. U kunt bij Hal18 één ladeblok kopen, maar ook een hele partij om bijvoorbeeld uw kantoor te vullen. Tevens zijn grote bedrijven zoals ziekenhuizen welkom bij ons. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen