Schuifdeurkast

Als u op zoek bent naar praktische opbergruimte, is een schuifdeurkast zeker geschikt voor u. Bij Hal18 vindt u een ruim assortiment archiefkasten in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor vindt u altijd opbergruimte die volledig voldoet aan uw wensen. Wij hebben diverse topmerken in ons aanbod. Zo bestelt u bij ons voor zeer aantrekkelijke prijzen een schuifdeurkast van Bisley en Triumph. Bent u benieuwd naar onze complete collectie kasten? Bekijk ons aanbod dan direct online!

Schuifdeurkast akoestisch

Naast de normale kasten kunt u bij ons ook kiezen voor een schuifdeurkast met akoestisch design. Deze speciale variant is met name geschikt voor grote, hol klinkende ruimtes. Door de perforaties in de deuren helpt een schuifdeurkast met akoestisch ontwerp om het geluid in de ruimte te dempen. Hierdoor dragen de kasten bij aan betere sfeer en een aangenamer werkklimaat. Heeft u vragen over de inrichting van uw kantoor? Bel dan gerust met onze experts. Dankzij jarenlange ervaring kunnen zij u een gedegen persoonlijk advies geven.

Schuifdeurkast kantoor

Als u uw schuifdeurkast voor kantoor bij Hal18 bestelt, kunt u ervoor kiezen om deze zelf op te halen bij ons bedrijf in het Friese Wijnjewoude. Het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. Dit geldt niet alleen voor de varianten met schuifdeur, maar ook voor bijvoorbeeld onze ladeblokken, draaideurkasten en postkasten.

Al onze schuifdeurkasten voor op kantoor worden als pakket geleverd, tenzij anders vermeld in de productomschrijving. Door deze manier van verpakken zijn de kasten eenvoudig te verplaatsen. Zo kunt u ze eerst op de goede plek zetten, voordat u start met de montage.

Gebruikte schuifdeurkast

Hal18 heeft niet alleen een ruim assortiment nieuw meubilair, maar ook diverse gebruikte schuifdeurkasten, roldeurkasten, ladenkasten en opbergkasten. Wij krijgen geregeld tweedehands producten binnen die we van top tot teen nakijken. Eventuele gebreken worden direct gerepareerd door onze vakmensen. Zo weten we zeker dat u een topproduct geleverd krijgt dat nog jarenlang meegaat. Wij geven dan ook niet voor niets 6 maanden garantie op een gebruikte schuifdeurkast en ander meubilair!

Schuifdeurkast kopen

U heeft bij Hal18 een ruime keuze als u een schuifdeurkast wilt kopen. Ook voor andere archiefkasten, brandkasten en meubilair zoals bureaustoelen en vergadertafels bent u bij ons aan het juiste adres. Als u ervoor kiest om bij ons een schuifdeurkast te kopen, kunt u deze door onze professionals laten monteren. Hiervoor berekenen wij een meerprijs. Wilt u hier meer over weten of heeft u andere vragen over onze producten en services? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen