Roldeurkast

Bent u op zoek naar een roldeurkast van absolute topkwaliteit? Dan zit u goed bij Hal18! Wij hebben een ruim assortiment archiefkasten in allerlei soorten en maten. Hierdoor slaagt u bij ons ongetwijfeld voor al uw kantoormeubilair. Ons complete aanbod roldeurkasten en andere varianten vindt u online. Zo kunt u thuis of op de zaak op uw gemak de ideale stoelen, tafels, kasten en andere meubels uitkiezen. Bestel vandaag nog bij Hal18 en profiteer van onze snelle levering!

Gebruikte roldeurkast

Bij Hal18 hebben we niet alleen nieuwe meubelen voor u, maar bijvoorbeeld ook een gebruikte roldeurkast. Welke variant u ook kiest, uw opbergproblemen zijn voorgoed verleden tijd! Alle tweedehands goederen die binnenkomen, worden door onze deskundige medewerkers grondig nagekeken en indien nodig gerepareerd. Zo weet u zeker dat u altijd archiefkasten van hoge kwaliteit geleverd krijgt. Wij geven zelfs 6 maanden garantie op onze gebruikte roldeurkasten en ander gerecycled kantoormeubilair. Dát is de service van Hal18!

Roldeurkast goedkoop

U kunt bij Hal18 uw roldeurkast goedkoop aanschaffen. Ook andere varianten, zoals schuifdeurkasten, ladenkasten, opbergkasten, draaideurkasten en postkasten bestelt u bij ons voor een zeer aantrekkelijke prijs. Al onze kasten zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Of u de kast nu op uw kantoor wilt zetten, als opslag in de bijkeuken of in uw garage plaatst, voor iedere plek kunt u bij ons uw roldeurkast goedkoop bestellen. Bekijk direct online ons complete assortiment!

Ahrend roldeurkast

Voor archiefkasten is het vooral belangrijk dat ze robuust zijn. Bij een Ahrend roldeurkast kunt u daar zeker op vertrouwen. Het Nederlandse merk, bekend om de kantoormeubelen van hoge kwaliteit, baseert zijn design op de ontwerpfilosofieën “form follows function” en “less is more”.

Wat is een roldeurkast?

Een roldeurkast is een kast die met een roldeur wordt afgesloten. Dit type meubel is een perfecte oplossing wanneer u spullen overzichtelijk maar uit het zicht wilt opbergen. In geopende positie neem een roldeurkast geen extra ruimte in, dit in tegenstelling tot een klapdeurkast. De roldeur maakt het heel eenvoudig om de kast in zijn geheel open te zetten. Om die reden wordt de roldeurkast veel als archiefkast gebruikt. U kunt dan in één oogopslag alle mappen overzien.

Welke soorten roldeurkast?

Een roldeurkast is verkrijgbaar in zowel hoge als lage uitvoeringen. De belangrijkste verschillen tussen de diverse modellen hebben te maken met het aantal deuren, de beschikbare legborden en de aan- of afwezigheid van een cilinderslot. De archiefkast tenslotte is een roldeurkast die breed genoeg is om ordners in het standaardformaat op te bergen.

Waarvoor roldeurkast gebruiken?

Er zijn meerdere redenen om gebruik te maken van een roldeurkast. In de eerste plaats kunt u spullen overzichtelijk en uit het zicht opbergen. Dat zorgt voor rust aan het oog, maar voorkomt ook dat nieuwsgierige derden de inhoud kunnen bekijken. Dat is erg handig wanneer u veel privacygevoelige gegevens bewaart. Een roldeurkast heeft geen deuren die bij het openen naar buiten openslaan, zodat u ruimte bespaart.

Waarom roldeurkast kopen bij Hal18?

Hal18 heeft een bijzonder uitgebreid aanbod kantoormeubilair met naast diverse soorten kasten ook tafels, bureaus en bureaustoelen. Bovendien kunt u onze producten zowel in nieuwe staat als tweedehands bestellen. Op die manier dragen we met ons assortiment bij aan een circulaire economie. Voor vragen over onze roldeurkasten of het type kantoorinrichting kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers voorzien u van advies op maat. U bent bovendien van harte welkom bij onze vestiging in Wijnjewoude.

 

Dit levert niet alleen uitmuntende bureaustoelen en kantoor bureaus op, maar ook uiterst praktische en stevige archiefkasten. Een Ahrend roldeurkast is ideaal wanneer u documenten veilig wilt opbergen.

Roldeurkast tweedehands

Heeft u bij uw kantoorinrichting niet alleen oog voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu? Met een gebruikte roldeurkast of ander tweedehands meubilair voorkomt u dat er nieuwe grondstoffen nodig zijn. Dit wordt ook wel circulaire kantoorinrichting genoemd. Een roldeurkast die tweedehands is, is door ons volledig herzien en doet in kwaliteit dan ook weinig onder voor een volledig nieuwe roldeurkast. Maar het is dus wel een betere keuze voor het milieu en uw budget!

Roldeurkast merken

Wij hebben niet alleen vele soorten en maten kasten, maar ook een roldeurkast van diverse merken. Naast onze eigen merken hebben wij ook producten van topleveranciers, zoals Ahrend, Gispen, Aspen, Drentea, Overtoom, Bisley en Triumph. De roldeurkasten van deze merken staan bekend om hun stevigheid, uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Als u kiest voor kasten van A-merken, profiteert u bij Hal18 van scherpe prijzen en een uitstekende service!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen