Locker

Als u op zoek bent naar een garderobekast of locker zit u goed bij Hal18. Deze is bijzonder geschikt voor gebruik in uw kantine, bouwunit, (sport)school of slaapkamer. Of u nu thuis of voor uw bedrijf meubels nodig heeft, u vindt ze bij Hal18. We bieden u een ruim aanbod lockers en kasten in verschillende kleuren. Deze hebben zowel kleinere kluisjes als hogere kastruimtes voor bijvoorbeeld het ophangen van kleding. Zo vindt u altijd de meest geschikte garderobekast of locker voor uw bedrijf of woning!

Locker kast

Het grote voordeel van een locker kast is natuurlijk dat deze afsluitbaar is. Zo hebben personeelsleden, schoolkinderen of sporters een veilige plek voor spullen. Onze kluisjes kunnen eenvoudig worden voorzien van een naambordje, zodat er geen ruimte is voor verwarring. Ook voor thuis is de locker kast populair, omdat deze past bij een retro of industrieel interieur. Als winkel bent u tevens aan het juiste adres bij Hal18. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze wandstellingen. Hierop kunt u uw koopwaar overzichtelijk tentoonstellen.

Locker garderobekast

Als uw medewerkers van kleding moeten wisselen voor hun werk, is een locker garderobekast een aanrader. Deze heeft hoge kastruimtes waarin kleding opgehangen kan worden. U vindt bij Hal18 verschillende kasten met kleine en grote ruimtes voor kleren en accessoires. De deuren zijn voorzien van sleufgaten of perforatie voor een optimale ventilatie. Voor de sluiting van de locker garderobekast heeft u de keuze uit verschillende opties, zoals een hangoog- of cilindersluiting.

Locker winkel

Hal18 is dé locker winkel voor u, omdat we klaar staan met uitgebreid advies. Zo hebben we veel ervaring met de inrichting van kantoren en magazijnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Naast advies staan we bij Hal18 ook voor u klaar met een persoonlijke service. Zo kunnen we indien gewenst uw locker leveren én monteren. In onze locker winkel vindt u ook andere kasten die handig kunnen zijn in uw bedrijf, zoals archiefkasten en vakkenkasten. Bekijk het ruime aanbod van Hal18 online!

Locker uitvoeringen

Bij Hal18 vindt u vele verschillende locker uitvoeringen. We hebben lockers met één deur, maar ook varianten met maar liefst 36 deuren. Ook bieden we u specifieke lockers die bijvoorbeeld speciaal gemaakt zijn voor gebruik door de brandweer, politie of postverwerking. En wat dacht u van een handige locker voor laptops? U vindt deze bij Hal18! Naast ons ruime aanbod locker uitvoeringen hebben wij ook betrouwbare brandkasten, waarin u uw kostbaarheden extra veilig kunt opslaan. Profiteer van onze scherpe prijzen!

Locker kopen

Bij Hal18 kunt u één locker kopen, maar ook een grote hoeveelheid van deze handige opbergmeubels. Wij leveren zowel aan particulieren als grote partijen zoals ziekenhuizen. U vindt bij ons nieuwe én tweedehands meubels. Ons aanbod is hierdoor geschikt voor elk budget. Kijk ook eens bij onze werkplaatsinrichting voor gereedschaps- en veiligheidskasten. Zo vindt u bij ons voor elke toepassing de geschikte kast. Een locker kopen doet u bij Hal18 eenvoudig online. We zorgen voor een snelle levering!

Veelgestelde vragen

Een locker is een afsluitbare kast wat een veilige plek vormt voor de spullen van bijvoorbeeld sporters, personeelsleden of schoolkinderen. Bovendien kunnen onze lockers gemakkelijk worden voorzien van een naambordje, om zo verwarring te voorkomen. Wij bieden u een ruim aanbod lockers in verschillende kleuren. Niet alleen in gebouwen maar ook thuis is een locker een aanrader, omdat deze goed passen bij een industrieel of retro interieur.

In onze webshop kunt u een enkele locker bestellen maar ook een grote hoeveelheid handige opbergmeubels. Wij leveren naast particulieren ook aan bedrijven, zoals ziekenhuizen en ons aanbod is geschikt voor ieders portomennee. Bovendien vindt u bij ons de juiste kast voor elke toepassing, waaronder specifieke lockers. Wij geven u gratis advies op maat en zorgen voor een snelle levering van uw locker!

De levertijd van onze producten wisselt per product. Wij werken met specialisten om de bezorgkosten en CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Bij sommige artikelen staat vermeld 1 tot meerdere werkdagen omdat ze niet geschikt zijn om te versturen met een pakketdienst. Neem gerust contact met ons op, wij geven gratis advies op maat. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met de leverdatum.

Bij een orderprijs tot 19,99 euro rekenen wij € 5,75 verzendkosten. Bij een artikel tot € 49,99 wordt het € 12,35 en bij een prijs tot € 99,99 hebben we het over € 24,75 verzendkosten. Tot slot, bij € 249,99 komen we uit op verzendkosten van € 33,00. In ons ruime aanbod vindt u ook specifieke lockers voor bijvoorbeeld de brandweer of politie. Wist u dat u bij Hal18 profiteert van een snelle levering en u boven de 300 euro geen verzendkosten hoeft te betalen? Alle verzendkosten zijn exclusief btw.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen