Werkplaatsinrichting

De werkplaats is een ruimte waarin allerlei werkzaamheden zijn uit te voeren, van reparatie tot creatie. Om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te verrichten, is het van belang dat de werkplaatsinrichting daar optimaal op is afgestemd. De werkplaatsinrichting maakt het mogelijk om alle gereedschappen en materialen op een overzichtelijke manier bij de hand te hebben. Bovendien blijft er met de juiste opbergruimte in de werkplaats meer werkruimte over om gemakkelijk te bewegen. HAL18 heeft wat dat betreft de oplossing in huis met een verscheidenheid aan opbergkasten en werkbanken voor de werkplaats.

 

Werkplaatsinrichting: opbergruimte in vakkenkast

Opbergruimte is een belangrijk onderdeel van de werkplaatsinrichting. De keuze voor specifieke opbergruimte is bovendien af te stemmen op de werkzaamheden. Een vakkenkast is bijvoorbeeld ideaal om kleine materialen in op te bergen. Het handige van een vakkenkast is dat deze is onder te verdelen in vakken. Daarbij is het mogelijk om met behulp van de schotjes de afstand te bepalen tussen de vakken.

 

Variatie in afmeting en naar keuze open of gesloten

Er zijn bij ons verschillende soorten vakkenkasten beschikbaar en naar voorkeur zijn er extra schotjes bij te bestellen. De uitvoeringen van de vakkenkasten voor de werkplaatsinrichting variëren qua afmeting en aantal bijgeleverde schotjes. Ook het aantal legborden verschilt per uitvoering. Bovendien is er ook een mogelijkheid om in plaats van open opbergruimte aan te schaffen een gesloten vakkenkast te bestellen. De deuren zijn wat dat betreft afsluitbaar.

 

Bakkenkasten voor kleine materialen

Bakkenkasten maken eveneens onderdeel uit van een efficiënte werkplaatsinrichting om bijvoorbeeld schroeven, pluggen en spijkers in op te bergen. Op deze manier is het gemakkelijk om snel die ene plug te pakken die nodig is voor het uitvoeren van een klus. Ook op het gebied van dit soort opbergruimte voor de werkplaatsinrichting hebben wij een gevarieerd assortiment beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van een hoge bakkenkast net als in de uitvoering van een lage bakkenkast.

Zwaarlastkasten voor gereedschappen

De werkplaatsinrichting is verder overzichtelijk te maken met de aanschaf van zogenoemde zwaarlastkasten ofwel paneelkasten voor gereedschappen. Bij deze lage paneelkast is er bovendien sprake van een uitvoering met deuren die met bakkenpanelen zijn uitgerust en waar magazijnbakken aan zijn op te hangen.

 

Mobiele werkbanken

Een mobiele werkbank in de werkplaats biedt meerdere voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om rondom een verrijdbare werkbank te werken. Bovendien voorzien de wielen van een mobiele werkbank in een gemakkelijke verplaatsing. Als de behoefte bestaat om op meerdere plekken te werken dan biedt een mobiele werkbank uitkomst. HAL18 heeft verschillende uitvoeringen voor de werkplaatsinrichting beschikbaar, zoals deze mobiele werkbank. Overigens is het ook mogelijk om voor de werkplaatsinrichting een vaste werkbank aan te schaffen.

 

Gratis advies om u op weg te helpen

Heeft u hulp nodig om een keuze te maken uit alle opties voor de werkplaatsinrichting? Wij helpen u graag op weg met gratis advies. Neem telefonisch contact op of bezoek onze showroom in Wijnjewoude waar alles aangaande de werkplaatsinrichting in het echt te zien is. Wilt u direct een bestelling plaatsen dan is dat natuurlijk mogelijk, waarbij wij voor B2B overigens scherpe offertes beschikbaar stellen bij grotere afname.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen