Trolley

Een trolley is in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar en dient altijd het bevorderen van gemak voor snel en efficiënt transport. Het aanbod met trolleys van HAL18 is groot en gevarieerd, zodat er met verschillende bedrijfsdoeleinden rekening te houden is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de reiniging van een kantoorpand te vergemakkelijken met behulp van een schoonmaaktrolley. Zo zijn er ook speciale karton trolleys verkrijgbaar net als dat het mogelijk is om trolleys met krat te bestellen.

 

Trolley voor de reiniging

Een trolley in de vorm van deze aluminium schoonmaaktrolley ofwel reinigingskarren zijn te gebruiken voor allerlei toepassingen. Bijvoorbeeld door schoonmaakbedrijven die professioneel materiaal tot de beschikking willen hebben om de reiniging snel en efficiënt uit te voeren. Er zijn tal van branches, waarin trolleys voor de schoonmaak van pas komen, zoals in de horeca net als in kantoorpanden, maar ook in productiehallen en in industriële ruimten. De schoonmaaktrolley is uitgevoerd met ergonomische handgrepen en gemaakt van aluminium, zodat er sprake is van een intern transportmiddel met een licht gewicht.

 

Trolley inclusief vouwkrat

Er zijn voor de uitvoering van allerlei werkzaamheden handige trolleys beschikbaar. In ons aanbod hebben wij bijvoorbeeld ook een trolley inclusief vouwkrat beschikbaar. Het gaat hier om de Matador Clax trolley die gemaakt is van aluminium en kunststof. De trolley is te zien als een stevige plateauwagen die gemakkelijk te bedienen is en waarop uiteenlopende goederen zijn te vervoeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de vouwkrat open te klappen en deze te vullen met voedingsmiddelen. Onderop is dan nog ruimte voor het gemakkelijk verplaatsen van bijvoorbeeld een drankkrat. De trolley zelf is overigens eveneens gemakkelijk op te klappen en daardoor mee te nemen in de bestelbus om op een efficiënte manier met beperkte fysieke inspanning boodschappen te bezorgen.

Karton trolley

Er zijn nog meer soorten trolleys die een specifiek doel dienen, zoals deze karton trolley. Een trolley voor karton is ideaal omdat het daarmee gemakkelijk is zowel dozen in opgevouwen toestand op te slaan als te verplaatsen. Bij de voornoemde trolley voor karton is het mogelijk om onderin bijvoorbeeld grote dozen neer te zetten. Bovenop de kar bevindt zich een plateau waarop kleinere dozen zijn neer te zetten. Tijdens het transport blijft het karton stevig staan dankzij de reling en de scheiding van vakken. Overigens hebben wij ook opvouwbare trolleys in de vorm van compacte plateauwagens beschikbaar.

 

Wij geven gratis advies

Er zijn in het kader van intern transport en bezorging op locatie allerlei transportmiddelen beschikbaar in ons assortiment. Bovendien is er veel diversiteit ten aanzien van de uitvoering binnen bepaalde categorieën van transportmiddelen, zoals bij de trolleys. Als u het lastig vindt om de juiste keuze te maken, neem dan vooral contact op met HAL18. Onze expert staat u graag bij met het geven van een advies op maat. Zo helpen wij u gratis op weg door u de beste keuze te laten maken. Neem telefonisch contact op of kom naar Wijnjewoude waar onze showroom is gevestigd en het mogelijk is om de trolleys in het echt te zien.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen