Interntransport

Er zijn voor intern transport van goederen in magazijnen allerlei interne transportmiddelen beschikbaar. Het gebruikmaken van interne transportmiddelen zorgt voor een snelle en efficiënte uitvoering van verplaatsing van goederen. Daarbij is het uiteraard van belang om het middel te gebruiken op de manier, plek en doel waarvoor deze bestemd zijn. In elk geval voor intern transport om goederen op het eigen terrein te verplaatsen. Elk middel beschikt over eigen unieke eigenschappen om voor een bepaald doel te dienen. Denk daarbij aan het verplaatsen van pallets of om zware goederen op te pakken en te verzetten.

 

Intern transport: uitgebreid aanbod transportmiddelen

HAL18.nl biedt u een uitgebreid assortiment met allerlei transportmiddelen voor interne verplaatsing van goederen. Zo hebben wij een diversiteit aan stapelaars beschikbaar en voorzien wij in een ruim aanbod van palletwagens, rolcontainers en steekwagens. Ook voor intern transport van specifieke goederen, zoals tapijt hebben wij de juiste transportmiddelen beschikbaar, zoals tapijtrolwagens. Ons assortiment voorziet dan ook in alle middelen voor intern transport voor uw bedrijf.

 

Intern transport: stapelaars

U maakt gemakkelijk een keuze uit ons aanbod met stapelaars voor intern transport. Er zijn namelijk allerlei uitvoeringen beschikbaar met verschillen in onder meer belastbaar gewicht, hefhoogte en specifieke functionaliteiten. Het belastbare gewicht van stapelaars varieert bijvoorbeeld van 300kg tot 1.000kg. Zo is er voor intern transport met stapelaars ook een keuze te maken uit verschillende uitvoeringen.

 

Diversiteit in uitvoering

In het aanbod hebben wij onder meer verschillende vatenstapelaars beschikbaar net als een manuele stapelaars met kantelbare vorken. Overigens heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit semi-elektrische stapelaars. Een van de kenmerken van stapelaars als interne transportmiddel is dat de vork of hefvloer een positie heeft tussen de voorwielen en achterwielen. Daarbij zijn de voorwielen gekoppeld aan de twee steunpoten. Stapelaars zijn ideaal in ruimten waar sprake is van een kleine manoeuvreerruimte.

 

Palletwagens en rolcontainers

Palletwagens zijn voor intern transport veelgebruikte hulpmiddelen en dat is eveneens van toepassing op rolcontainers. Daarom geldt ook voor deze transportmiddelen dat er in ons aanbod verschillende uitvoeringen van beschikbaar zijn. Op het gebied van palletwagens voorzien wij onder meer in een aanbod met manuele palletwagens, schaarpalletwagens en in weeg palletwagens. Rolcontainers zijn eveneens in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar bij HAL18.nl. Deze interne transportmiddelen zijn bij uitstek geschikt voor verplaatsing van goederen in supermarkten net als voor orderpicken in een magazijn.

 

Rolwagens voor intern transport

Ons assortiment is nog veel uitgebreider als het gaat om interne transportmiddelen. U heeft bij ons onder meer de keuze uit een diversiteit aan steekwagens, tafelwagens en duwwagens. De rolwagens voor intern transport zijn ideaal om minder zware goederen op een snelle en efficiënte manier in uw bedrijf of organisatie te verplaatsen.

 

Gratis advies op maat

Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod met bedrijfsmiddelen voor intern transport? Neem gratis en vrijblijvend contact op met HAL18. Wij hebben de expertise in huis en voorzien u graag van een persoonlijk advies op maat. Ook zijn wij uiteraard bereikbaar voor algemene vragen over onze interne transportmiddelen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen