Plateauwagen

Een plateauwagen is in het magazijn een handige hulp om goederen gemakkelijk en snel te verplaatsen van de ene plek naar een andere interne locatie. Bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van werkzaamheden als orderpicken. Een van de belangrijke kenmerken van plateauwagens is dat deze fysiek werk verlichten om zwaardere goederen te verplaatsen. Het zijn functionele magazijnwagens die ook in andere situaties efficiënt zijn. Vooral omdat HAL18 een verscheidenheid aan plateauwagens in het assortiment beschikbaar heeft die voor uiteenlopende of specifieke doeleinden te gebruiken zijn.

 

Plateauwagen voor zware goederen verplaatsing

Een plateauwagen is bij uitstek geschikt om zware goederen te verplaatsen. Deze ergonomische plateauwagen biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om tot 300 kg aan goederen te vervoeren. Bovendien is deze magazijnwagen zo uitgevoerd dat er voor de gebruiker sprake is van een optimale ergonomische positie. De handgrepen zijn ergonomisch uitgevoerd en bieden niet alleen comfort en gemak, maar vooral ook een stevige grip. Goederen verschuiven na het laden en tijdens het transport niet dankzij het plateau dat met een kunststof slipvaste mat is uitgevoerd. Het robuuste frame maakt deze Matador EdCar plateauwagen geschikt voor intensieve toepassing.

 

Plateauwagens met 400 kg draagvermogen

Wij hebben in ons assortiment ook uitvoeringen beschikbaar die een extra hoog draagvermogen hebben, zoals deze plateauwagen. Het draagvermogen hiervan is maar liefst 400 kg en is eveneens ergonomisch uitgevoerd en van aluminium is vervaardigd. De aluminium modellen zijn licht van gewicht en beschikken over een handgreep die op ideale hoogte is uitgevoerd, waarbij voldaan is aan de Europese norm. Het volledige plateau van het transportmiddel is beschikbaar om goederen op te plaatsen. Dat komt omdat de handgrepen zich buiten het plateau bevinden. Er is overigens ook een opvouwbare variant beschikbaar die gemakkelijk is mee te nemen in bijvoorbeeld een bestelbus om zware goederen op locatie te bezorgen.

Veelzijdige toepassing

Plateauwagens zijn voor veelzijdige toepassingen te gebruiken. Bijvoorbeeld om zware goederen in een magazijn te verplaatsen, maar ook om op kantoor dozen te vervoeren zonder zwaar te hoeven tillen. Ook in werkplaatsen en in garages komt een plateauwagen uitstekend van pas. In ons uitgebreide aanbod is er altijd een keuze te maken voor een plateauwagen die aansluit op de bedrijfsbehoefte. Zo bieden wij onder meer ook de mogelijkheid om een plateausteekwagen aan te schaffen. Dit is een uitvoering die in het bijzonder geschikt is om een grote hoge doos met daarin een koelkast gemakkelijk op de wagen te plaatsen door het kantelende systeem en vervolgens van de ene plek naar de andere te verplaatsen.

 

Altijd gratis advies op maat

HAL18 biedt net alleen de beste plateauwagens voor uiteenlopende doeleinden, maar ook nog eens de beste service. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een gratis advies op maat. Naar keuze telefonisch, via email of in persoon als u bij langskomt in onze showroom in Wijnjewoude. Wij bieden overigens nog veel meer voordelen zoals gratis levering voor vele artikelen net als de optie om achteraf veilig de betaling te voldoen. B2B bieden wij ook nog eens aantrekkelijke kortingen. Vraag daarvoor online gemakkelijk een offerte voor plateauwagens aan.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen