Kunststof magazijnbakken

Vooral voor de opslag van uw producten zijn kunststof magazijnbakken zeer handig. Ze beschikken aan de voor- of zijkant een opening waardoor u eenvoudig kunt zien wat erin zit. Dit maakt tevens het laden en lossen eenvoudig. U hoeft de bakken niet eerst van een stapel te halen om bij de inhoud te kunnen komen. De opening in de kunststof magazijnbakken is aan te passen naar uw voorkeuren in vorm en grootte. Neem gerust contact op met de medewerkers van Hal18 voor meer informatie.

Kunststof magazijnbakken open voorkant

Bij Hal18 vindt u kunststof magazijnbakken met open voorkant en modellen met doorzichtig plastic paneel. Het voordeel van dit laatste model is dat uw producten beschermd zijn tegen stof. Het paneel kunt u eenvoudig openschuiven om alsnog goederen te laden of te lossen. En omdat het paneel doorzichtig is, ziet u gemakkelijk wat er in de bak ligt. Wij bieden u kunststof magazijnbakken met open voorkant in afmetingen vanaf 40 x 30 x 22 cm tot 80 x 60 x 42 cm (lengte x breedte x hoogte).

Stapelbare kunststof magazijnbakken

U slaat uw goederen efficiënt op met de stapelbare kunststof magazijnbakken van Hal18. Het materiaal is handig, omdat kunststof niet alleen licht en sterk is, maar ook eenvoudig schoon te houden. Bij Hal18 hebben we een ruim aanbod kunststof magazijnbakken, waaronder stapelbakken en stellingbakken. Stapelbakken zijn - net zoals stapelbare kunststof magazijnbakken - stapelbaar. Voor het opslaan van kleinere voorwerpen en onderdelen zijn stellingbakken een aanrader.

Kunststof magazijnbakken Euroformaat

Bij Hal18 verkopen we kunststof magazijnbakken die een Euroformaat hebben. Dit betekent dat ze voldoen aan de ISO en Euronorm afmetingen. Aan de achterzijde van de bak bevindt zich een handvat, zodat u deze gemakkelijk kunt dragen. Wilt u een groot aantal kunststof magazijnbakken in Euroformaat kopen? Dan profiteert u bij Hal18 van een aantrekkelijke staffelprijs! Bovendien is de verzending gratis, als u in totaal meer dan 250 euro (excl. btw) besteedt.

Kunststof magazijnbakken kopen

Wilt u graag kunststof magazijnbakken kopen? Dat doet u bij Hal18 eenvoudig online! We hebben ook andere producten die handig zijn voor het transport en de opslag van uw goederen, zoals plastic pallets. Of kijk eens bij onze IBC container, speciaal bedoeld voor het opslaan en vervoeren van vloeistoffen. Hal18 is tevens hét bedrijf voor kantoormeubelen, zoals comfortabele bureaustoelen. Of u nu pallets, kantoormeubelen of kunststof magazijnbakken wilt kopen, u zit goed bij Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen