Etagewagen

Er zijn allerlei vormen van intern transport waarvoor een etagewagen uitkomst biedt in bedrijven en organisaties. Het is een transportmiddel dat onder meer gemakkelijk is om in een magazijn te gebruiken net als in kantoren. Etagewagens hebben als kenmerk om optimaal wendbaar te zijn en bovendien zijn deze wagens simpel in gebruik. HAL18 heeft voor u een gevarieerd assortiment beschikbaar met uiteenlopende modellen om altijd tot de beste keuze te komen. Elke etagewagen is uitgevoerd met meerdere plateaus, waar het aantal per model van varieert. Er valt daarbij mede gelet op de variatie in andere eigenschappen altijd rekening te houden met specifieke gebruiksdoelen.

 

Etagewagen: snelle en efficiënte verplaatsing

Etagewagens bieden allerlei voordelen, zoals de mogelijkheid om producten op een snelle en efficiënte manier intern te verplaatsen van de ene naar de andere plek. Het ontlast medewerkers omdat er minder fysieke inspanning nodig is voor het vervoer van producten. Bovendien is er sprake van een hoog draagvermogen en zijn er meerdere plateaus aanwezig die ruimte bieden om extra veel producten te vervoeren.

 

Variatie in etages

Ons assortiment biedt het voordeel dat etagewagens met verschillende aantallen etages te bestellen zijn. Er is in elk geval altijd sprake van minimaal twee etages. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een etagewagen met twee plateaus te kopen of om een keuze te maken voor een uitvoering met vier etages. Daarbij is het onder meer mogelijk om rekening te houden met zowel de laadvlakte als met het draagvermogen.

 

Geluidsarm transport voor uiteenlopende toepassingen

Een van de grote voordelen van een etagewagen is dat er sprake is van geluidsarm transport. Het is in allerlei werksituaties van belang dat het intern transport van producten of goederen met stil transport gebeurt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis net als in verpleeghuizen, maar ook in hotels en in horecazaken. Het is onder meer mogelijk om dozen van karton te verplaatsen op deze stille transportmiddelen, maar een uitvoering met bijvoorbeeld vier etages is eveneens geschikt om servies op te vervoeren. Zo zijn er eveneens allerlei andere losse artikelen op te vervoeren. De etagewagens zorgen niet alleen voor stil transport, maar voorzien ook in een veilige en simpele verplaatsing. De wielen bieden daarbij overigens bescherming voor de vloer.

 

Etagewagen met gesloten zijde, kast of lade

In ons aanbod hebben wij zowel open etagewagens beschikbaar als uitvoeringen die van wanden zijn voorzien. Een etagewagen met een gesloten zijde biedt tijdens het vervoer van producten bescherming tegen vallen. Zo zijn er ook transportmiddelen met etages die voorzien zijn van een gesloten kast of die met een lade zijn uitgevoerd.

 

Gratis advies van HAL18

Het uitgebreide aanbod komt aan vele eisen voor intern transport van producten en artikelen tegemoet. Het is denkbaar dat u graag advies wenst bij het maken van de beste keuze voor het kopen van een tafelwagen. In dat geval raden wij u aan om contact op te nemen, want HAL18 helpt u graag gratis op weg. Verder voorzien wij in extra scherpe offertes bij afname van meerdere exemplaren. Vraag in dat geval gratis een vrijblijvende offerte aan om van een aantrekkelijke korting te profiteren.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen