Kiepcontainer

Een kiepcontainer voor een heftruck is een van de handige hulpmiddelen die het te verrichten werk praktischer en efficiënter maken. Het is een van de heftruck hulpmiddelen die transportoplossingen optimaliseren. Kiepcontainers zijn bij HAL18 in allerlei verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat u altijd de beste keuze maakt. Indien gewenst met gratis advies van onze kant om u op weg te helpen.

 

Kiepcontainer: ideaal voor afvalverplaatsing

Een kiepcontainer of een zelfkieper voor een heftruck is ideaal om afval te verplaatsen net als om in één keer een grote hoeveelheid materiaal naar een andere plek te brengen. Er is bij een zelfkieper sprake van een automatische kiepfunctie, zodat het niet nodig is om af te stappen van de heftruck. Dat bespaart niet alleen tijd, maar maakt de werkzaamheden ook nog eens een stuk gemakkelijker. De automatische kiepfunctie krijgt vorm door de drukplaat die met een veer op het frame is uitgevoerd. Er is voor de mechanische manier van het kiepen van afval of een grote hoeveelheid materiaal op de vorkheftruck zelf dan ook geen andere functie nodig. Het kiepmechanisme is vanaf de heftruck te bedienen, zoals bij deze kiepcontainer.

 

Variatie in inhoud en laadvermogen

Het is bij het kopen van een kiepcontainer mogelijk om met verschillende eigenschappen rekening te houden. Een belangrijk aspect is wat dat betreft de inhoud van de zelfkieper net als het laadvermogen van de kiepcontainer voor heftrucks. Bij ons in het aanbod zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar met variatie in de inhoud in het aantal liters en in het laadvermogen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een zelfkieper container met een inhoud van 520 liter en laadvermogen van 2.000 kilogram aan te schaffen. Overigens geldt voor de inhoud in liters dat het aantal liters hoger kan uitkomen. Bijvoorbeeld als de container ingezet wordt voor afval dat net even boven de bak uitstijgt. In dat geval is er al sprake van een totale inhoud van 600 liter. Zo hebben wij in het aanbod ook grotere zelfkieper kiepcontainers beschikbaar met een grotere inhoud in liters van bijvoorbeeld 1.0.30 liter.

Kiepcontainer op wielen

In ons aanbod zijn zowel zelfkiepers zonder wielen als kiepcontainers op wielen verkrijgbaar. Het voordeel van een kiepcontainer op wielen is dat deze ook zonder heftruck gemakkelijk in gebruik is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bak met afval of met materialen vooruit te duwen naar de plek van bestemming en deze om te kiepen. Dit is een praktische oplossing indien er sprake is van een situatie, waarin de bak op frequente wijze verplaatst dient te worden. Wij hebben van de zelfkiepers met wielen eveneens verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarbij er onder meer sprake is van variatie in het type wiel. Zo heeft u de keuze voor een kiepcontainer met nylon wielen of met rubber wielen.

 

Advies nodig? Neem contact op met HAL18

Neem gerust contact op met HAL18 als u meer informatie wenst over kiepcontainers of hulp nodig heeft bij het maken van een keuze uit het aanbod. Het is eveneens mogelijk om naar onze showroom in Wijnjewoude te komen om persoonlijk advies te krijgen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen