Nestbare bakken

Het is bij opslag en transport belangrijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Nestbare bakken bieden daarvoor een oplossing, want deze zijn zo uitgevoerd dat er geen ruimte verloren gaat. Het voordeel is namelijk dat er sprake is van nestbare stapelbakken die op elkaar te stapelen zijn, maar ook in elkaar te schuiven. Daarbij zorgt het nesten van de lege bakken voor optimale ruimtebesparing. Nestbare bakken zijn bovendien voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt, zoals onder meer voor goederendistributie en orderpicking. Hal18 voorziet u in een ruime keuze met nestbare stapelbakken in uiteenlopende uitvoeringen en formaten.

Nestbare bakken: tot 70% ruimtebesparing

Het stapelen van lege nestbare bakken maakt het mogelijk om maar liefst tot 70% ruimte te besparen. De draaistapelbakken van kunststof zijn bovendien praktisch in gebruik en licht van gewicht. Op het moment dat de bakken leeg zijn, is het een kwestie van een kwartslag draaien om de bakken vervolgens gemakkelijk in elkaar te schuiven. Het is overigens mogelijk om de bakken die van sledes zijn voorzien te gebruiken om met een heftruck voor pallets te verplaatsen net als met een pallettruck. Het nesten van lege kunststof stapelbakken levert door de ruimtebesparing een kostenbesparing op voor zowel opslag als retourtransport.

Hygiënische kunststof stapelbakken

De nestbare bakken beschikken over verschillende kenmerken. Zo zijn de sterke kunststof stapelbakken gemaakt van polypropeen. Daarbij is er sprake van een gladde afwerking zonder dat er ribstructuren aanwezig zijn. Hierdoor zijn de bakken simpel en praktisch in elkaar te schuiven, maar ook eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn de nestbare bakken onder meer geschikt voor hygiënische toepassingen, zoals voor levensmiddelen. De randen zijn zo uitgevoerd dat deze versterkt zijn om de stapelbare kunststof bakken op een gemakkelijke manier te dragen en te verplaatsen.

Nestbare bakken kunststof

Een groot voordeel van nestbare bakken van kunststof is het lichte gewicht. Toch is het PP materiaal sterk. Ook fijn aan kunststof: het is gemakkelijk schoon te houden. U vindt bij ons bakken van 30 x 20 x 17 cm tot 80 x 60 x 54 cm groot. Bent u nog op zoek naar andere magazijnbakken? Kijk ook eens bij onze stapelbakken en stellingbakken. De eerste variant is - net zoals nestbare bakken van kunststof - handig stapelbaar, het tweede model is zeer geschikt voor kleine voorwerpen en onderdelen.

Ruime keuze uit nestbare bakken 

Nestbare bakken zijn bij ons met of zonder deksel verkrijgbaar en in verschillende formaten leverbaar. De kunststof stapelbakken met deksel zijn onder meer geschikt om de inhoud tijdens opslag en transport te beschermen tegen stof en vuil. Het scharnierendeksel zit aan twee kanten vast aan de bak en beide zijden zijn wat dat betreft open te klappen. Overigens is het in verband met diefstalpreventie mogelijk om het deksel voor transport vanuit een distributiecentrum naar een winkel te verzegelen. Het is namelijk niet mogelijk om de verzegeling ongemerkt te verwijderen. De variatie in nestbare bakken heeft verder onder meer betrekking op de afmeting en inhoud. Wij bieden onder meer hoge en lage stapelbakken van kunststof aan en u heeft de keuze om nestbare bakken met of zonder sledes te kopen.

Scherp geprijsd bij Hal18

Hal18 staat bekend om de scherpe prijzen in combinatie met het leveren van kwaliteit. De nestbare bakken in ons aanbod zijn voor een aantrekkelijke prijs te bestellen. Bovendien profiteert u B2B van hoge kortingen als u een groot aantal tegelijk afneemt. Wilt u grote aantallen nestbare stapelbakken bestellen? Naarmate het aantal toeneemt, des te lager de prijs per stuk wordt. Een prijsindicatie voor het bestellen van grote aantallen met kortingspercentage is in te zien bij de verschillende nestbare bakken. Wij voorzien u echter graag van een offerte op maat om de nestbare bakken voor de scherpste prijs aan te bieden.

Nu bestellen en achteraf betalen

Wij vinden het belangrijk om in optimaal bestelgemak en betaalgemak te voorzien. Daarom heeft u bij ons onder meer de mogelijkheid om nu te bestellen en pas achteraf te betalen. Daarbij zorgen wij voor een snelle levering vanuit voorraad. Gemiddeld ligt de levering van nestbare bakken tussen een en vijftien werkdagen. Heeft u advies nodig over de aanschaf van nestbare bakken of een andere vraag? Neem gerust contact op met Hal18, want wij helpen u gratis op weg met advies op maat.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen