Nestbare bakken

U bespaart tot 75% extra opslagcapaciteit met nestbare bakken. Als u deze namelijk niet gebruikt, kunt u ze in elkaar schuiven, door de conische vorm. U vindt bij ons verschillende modellen:

  • Open nestbare bakken
  • Nestbare bakken met deksel
  • Nestbare bakken met deksel en sledes

Nestbare bakken met deksel zijn handig als u de inhoud wilt beschermen tegen stof. De deksel klapt u eenvoudig open van twee kanten. De modellen inclusief sledes zijn praktisch in verband met transportatie met een heftruck of pallettruck. Alle bakken van Hal18 zijn voorzien van handvaten aan de zijkanten, zodat u ze eenvoudig kunt tillen.

Nestbare stapelbakken

U vindt bij ons nestbare stapelbakken, wat betekent dat de bakken niet alleen in elkaar passen, maar ook gestapeld kunnen worden. Wilt u graag bakken bestellen in een andere kleur of met opdruk, zoals uw logo? Ook dat is mogelijk bij Hal18. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Als u grote aantallen nestbare stapelbakken koopt, profiteert u bij ons van een aantrekkelijke staffelprijs. Bij besteding van meer dan 250 euro (excl. btw) is de verzending gratis!

Nestbare bakken kunststof

Een groot voordeel van nestbare bakken van kunststof is het lichte gewicht. Toch is het PP materiaal sterk. Ook fijn aan kunststof: het is gemakkelijk schoon te houden. U vindt bij ons bakken van 30 x 20 x 17 cm tot 80 x 60 x 54 cm groot. Bent u nog op zoek naar andere magazijnbakken? Kijk ook eens bij onze stapelbakken en stellingbakken. De eerste variant is - net zoals nestbare bakken van kunststof - handig stapelbaar, het tweede model is zeer geschikt voor kleine voorwerpen en onderdelen.

Nestbare bakken kopen

Bij Hal18 kunt u eenvoudig online nestbare bakken kopen, zowel nieuw als tweedehands. U vindt bij ons een ruim aanbod producten voor transport en opslag, zoals plastic pallets en een IBC container. De container is vooral geschikt om te gebruiken voor vloeistoffen. Ook voor al uw kantoormeubelen, van bureaustoelen tot kantinetafels, zit u goed bij Hal18. Of u nu pallets, kantoormeubelen of nestbare bakken wilt kopen, wij staan voor u klaar met uitgebreid advies!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen