Elektrische Transportmiddelen

Elektrische transportmiddelen maken verschillende soorten werkzaamheden extra licht om uit te voeren. Het voordeel is namelijk dat er bij het gebruik van een elektrisch aangedreven transportmiddel maar beperkt fysieke kracht nodig is. HAL18 heeft verschillende soorten elektrische hulpmiddelen gericht op transport en verplaatsing van goederen en materialen beschikbaar. Een extra voordeel is natuurlijk dat er sprake is van duurzame transportmiddelen met een milieuvriendelijk karakter.

 

Elektrische transportmiddelen: trapklimmer

Het is bij het bezorgen van goederen op locatie, zoals in appartementen zonder lift handig om van een trappenklimmer gebruik te maken. Er is echter sprake van optimaal gemak als u de keuze maakt voor een elektrische trapklimmer. Deze trappenklimmer is ideaal om bijvoorbeeld witgoed zonder de anders benodigde fysieke inspanning een trap op omhoog te krijgen. Uiteraard geldt dat eveneens voor het naar boven brengen van dozen met daarin andere soorten zware goederen. Het hefplatform biedt bij deze trappenklimmer als elektrisch transportmiddel van Matador een draagvermogen tot 175 kg. Het elektrische hulpmiddel voor transport over trappen wordt inclusief een batterijpack en lader geleverd.

 

Elektrische kruiwagen

Een kruiwagen komt in allerlei branches uitstekend van pas en is geschikt om verschillende soorten materialen te verplaatsen. Daar komt normaal gesproken nogal wat fysieke inspanning bij kijken, maar bij een elektrische kruiwagen lijkt de verplaatsing haast vanzelf te gaan. Bijvoorbeeld bij het verplaatsen van tegels en tuinafval als hovenier, maar ook bij allerlei andere soorten werkzaamheden. Wij hebben in het aanbod verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarbij de kleur varieert. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een groene elektrische kruiwagen te bestellen, maar rood is eveneens beschikbaar. Zo voorzien wij ook in de optie om een extra versterkte e-kruiwagen met lekvrije banden aan te schaffen.

 

E-kruiwagens: efficiënt in gebruik
Alle elektrische kruiwagens in ons aanbod voorzien in een efficiënt gebruik en beperken de fysieke inspanning tot een minimum. De e-kruiwagens zijn een typisch voorbeeld van elektrische transportmiddelen met een gebruiksvriendelijk karakter. De handvaten zijn bijvoorbeeld comfortabel uitgevoerd en maken het gemakkelijk om de elektrische kruiwagen te bedienen. Bovendien zijn de banden zo uitgevoerd dat deze geschikt zijn om eenvoudig over verschillende soorten ondergronden te rijden.

 

Altijd voordelig geprijsd met extra B2B voordeel

De elektrische transportmiddelen in ons aanbod zijn altijd voordelig geprijsd, maar wij bieden daarbij voor B2B nog een extra prijsvoordeel. Bij het bestellen van meerdere exemplaren van een van de elektrische transportmiddelen geldt dat wij u een extra scherpe offerte doen toekomen. Vraag daarvoor gerust een offerte aan, zodat wij u een passend voorstel met extra prijsvoordeel kunnen doen.

 

Gratis advies van professionals

HAL18 heeft experts beschikbaar die u graag met gratis advies op weg helpen om uit het aanbod met elektrische transportmiddelen een keuze te maken. Stel uw vraag telefonisch of maak gebruik van het contactformulier. Onze professionals zijn overigens ook persoonlijk in onze showroom in Wijnjewoude aanwezig. Het is voor te stellen dat u de elektrische transportmiddelen eerst in het echt wilt bekijken. Dat kan in onze showroom waar u van harte welkom bent en bovendien persoonlijk advies krijgt van een van onze experts.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen