Stapelaar

Een stapelaar is een essentieel hulpmiddel voor intern transport, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Of u nu op uiteenlopende hoogtes werkt in het magazijn of goederen eenvoudig moet verplaatsen, stapelaars maken deze taken efficiënter en sneller. Ze kunnen zelfs dienen als mobiele werkbank!

Stapelaars voor zowel horizontale als verticale verplaatsing

Stapelaars zijn uiterst praktische middelen voor intern transport. Ze stellen u in staat om pallets horizontaal en verticaal te verplaatsen, wat het lossen, laden, stapelen en opslaan van pallets nog gemakkelijker maakt. Bij Hal18 kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, waaronder een voordelige manuele stapelaar en een extra compacte elektrische stapelaar die ideaal is voor klussen onderweg.

Draaggewicht en hefhoogte van stapelaars

Een van de voordelen van stapelaars is dat ze beschikbaar zijn in allerlei uitvoeringen. Hierdoor kunt u gemakkelijk rekening houden met uw specifieke bedrijfssituatie. Of u nu een stapelaar nodig heeft met een maximaal draaggewicht van 300 kg, 500 kg of zelfs 1.000 kg, bij ons vindt u wat u nodig heeft. Ook de maximale hefhoogte varieert. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stapelaar die tot drie meter hoog heft, of voor een lage stapelaar met een hefhoogte tot 90 cm.

Optimale wendbaarheid met een stapelaar

Stapelaars uit ons assortiment bieden optimale wendbaarheid, zelfs in kleine ruimtes en doorgangen. Ze hebben een kleine draaicirkel, wat hen ideaal maakt voor gebruik in beperkte ruimtes. Bovendien zijn ze eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen.

Verschillende soorten stapelaars

We bieden een diversiteit aan stapelaars voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een elektrische stapelaar of een handmatige stapelaar, we hebben het allemaal. 

Stapelaar elektrisch

Er zijn verschillende stapelaars, zoals een elektrische stapelaar. Met een elektrische uitvoering van een stapelaar kunt u goederen gemakkelijk stapelen. Het voordeel van een elektrische stapelaar is dat u zelf alleen hoeft te sturen. Verder hoeft u alleen op een knop te drukken en daardoor wordt de pallet opgetild. Elektrische stapelaars zijn dus geschikt om pallets snel en veilig te vervoeren. Elektrische stapelaars hebben een accu, die u als ze leeg zijn opnieuw kunt opladen.

Stapelaar handmatig

Naast een elektrische stapelaar, kunt u ook een stapelaar kiezen die handmatig te bedienen is. Deze stapelaar moet u handmatig duwen en trekken. Om een lading omhoog te brengen, moet u pompen met het handvat. Dit is niet erg zwaar. Een handmatige stapelaar is dan ook geschikt voor het verplaatsen en heffen van verschillende producten. Een handmatige stapelaar is bovendien wendbaar.

Stapelaar kopen

Bij Hal18 bent u aan het juiste adres wanneer u een stapelaar wilt aanschaffen. De uitgebreide magazijnproducten zijn overzichtelijk online te vinden. Hierdoor kunt u op uw gemak de diverse stapelaars met elkaar vergelijken. Bij ons profiteert u tevens van scherpe prijzen. Daarnaast bieden we gratis advies op maat aan. Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze showroom.

Veelgestelde vragen

Een stapelaar is een onmisbaar middel voor het verplaatsen van zware goederen, die meestal op pallets zijn geplaatst. Een stapelaar is goed te vergelijken met een pallettruck. Een stapelaar heeft als verschil dat je hiermee de pallets ook in hoogte kunt plaatsen.

Een stapelaar kan goederen vervoeren. Een stapelaar kun je gebruiken om goederen te plaatsen voor zowel korte als lange afstanden, maar ook voor hellingen. Een stapelaar kun je zien als een palletwagen, waarop een hefmast zit. Je kunt een stapelaar dus gebruiken bij het inladen van vrachtwagens, maar ook om producten in stellingen in een magazijn te plaatsen.

Het ligt aan het type van de stapelaar, hoe hoog deze kan. Met een elektrische stapelaar kun je hoogtes bereiken tussen 1.600 en 3.000 millimeter, maar er zijn ook stapelaars waarmee je pallets kunt wegzetten van ongeveer 6500 millimeter hoog.

Hoe zwaar een stapelaar is, ligt aan het type stapelaar dat je gebruikt. Het draagvermogen van een stapelaar kan zo'n 1000 tot 2000 kilogram zijn.

Bij Hal18 vind je een uitgebreid assortiment aan stapelaars. Als je een stapelaars koopt bij Hal18, wordt je aankoop  zo snel mogelijk geleverd. Tevens vind je bij Hal18 ook tweedehands stapelaars. Op die manier kun je wat extra’s betekenen voor het milieu en daarnaast zijn deze bureaus prettiger voor de portemonnee.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen