Stapelaar

Een stapelaar is een van de praktische transportmiddelen voor intern transport en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Een stapelaar is ideaal als er in het magazijn sprake is van het werken op uiteenlopende hoogtes. De hef- en stapelwerkzaamheden zijn met dit intern transportmiddel efficiënt en snel uit te voeren. Bovendien fungeren stapelaars uiteraard eveneens als middel om goederen eenvoudig te verplaatsen. Er zijn zelfs nog meer multifunctionele eigenschappen van toepassing, zoals door er gebruik van te maken als mobiele werkbank.

Stapelaars voor horizontale en verticale verplaatsing

Een stapelaar is in diverse opzichten een praktisch intern transportmiddel. Zo heeft u onder meer de mogelijkheid om pallets zowel horizontaal als verticaal te verplaatsen. Dat maakt het nog gemakkelijker om pallets te lossen en te laden of te stapelen en op te slaan. HAL18 heeft voor u allerlei uitvoeringen beschikbaar om een keuze te maken. Bijvoorbeeld voor een voordelige manuele budget stapelaar of voor een extra compacte uitvoering die eveneens ideaal is om mee te nemen om klussen onderweg uit te voeren.

Variatie in maximaal draaggewicht en hefhoogte

Een van de voordelen van stapelaars is dat deze in allerlei uitvoeringen beschikbaar zijn. Dat betekent dat u altijd gemakkelijk rekening houdt met uw specifieke bedrijfssituatie. Bijvoorbeeld als het gaat om het maximaal benodigde draaggewicht. Er zijn wat dat betreft mogelijkheden om voor een draaggewicht te kiezen tot 300 of tot 500 kg, maar ook tot 1.000 kg. Naast dat er sprake is van verschil in draaggewicht, is er ook variatie in de maximale hefhoogte. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stapelaar aan te schaffen met een heft tot drie meter hoogte. Zo zijn er ook uitvoeringen in de vorm van een lage stapelaar met een hefhoogte tot 90 cm.

Optimale wendbaarheid

Er is niet altijd evenveel ruimte beschikbaar in een magazijn om zonder problemen te manoeuvreren. Bij de keuze voor een van de stapelaars in ons aanbod is er sprake van optimale wendbaarheid. Er is namelijk een kleine draaicirkel van toepassing, zodat dit transportmiddel ook ideaal is voor gebruik in kleine ruimtes en doorgangen. Bovendien is de bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Verschillende soorten stapelaars

Er zijn voor allerlei doeleinden voor het stapelen en transporteren van goederen stapelaars beschikbaar. Wat dat betreft biedt HAL18 een diversiteit aan verschillende soorten, zodat ook voor specifieke doeleinden een perfecte oplossing voorhanden is. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vatenstapelaar? Bij ons heeft u de keuze uit meerdere stapelaars die speciaal ontwikkeld zijn voor het stapelen van vaten. Ook voor het gemakkelijk uithalen van lading uit een palletbox bieden wij een oplossing, zoals met een manuele stapelaar met kantelbare vorken.

Gratis advies op maat

U wilt natuurlijk de beste keuze maken voor uw bedrijf en daarom bieden wij u onze gratis service voor een advies op maat. Wij helpen u op weg om tot de beste keuze voor een stapelaar te komen. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met HAL18 of bezoek onze showroom in Wijnjewoude om de stapelaars in het echt te bekijken en persoonlijk advies te ontvangen.

Stapelaar elektrisch

Er zijn verschillende stapelaars, zoals een elektrische stapelaar. Met een elektrische uitvoering van een stapelaar kun je goederen gemakkelijk stapelen. Het voordeel van een elektrische stapelaar is dat je zelf alleen hoeft te sturen. Verder hoef je alleen op een knop te drukken en daardoor wordt de pallet opgetild. Elektrische stapelaars zijn dus geschikt om pallets snel en veilig te vervoeren. Elektrische stapelaars hebben een accu, die je als ze leeg zijn kunt opladen.

Stapelaar handmatig

Naast een elektrische stapelaar, kun je ook een stapelaar kiezen die handmatig te bedienen is. Deze stapelaar met je handmatig duwen en trekken. Om een lading omhoog te brengen, moet je pompen met het handvat. Dit is niet erg zwaar. Een handmatige stapelaar is dan ook geschikt voor het verplaatsen en heffen van verschillende producten. Een handmatige stapelaar is bovendien wendbaar.

Stapelaar gebruikt

Wil je graag wat extra’s doen voor het milieu, of heb je een minder groot budget? Bij Hal18 vind je aantrekkelijk geprijsde tweedehands stapelaars. De stapelaars worden voor de verkoop eerst grondig gekeurd. In de eigen sociale werkplaats van Hal18 werken professionals om producten te controleren, en waar nodig te repareren. Door een gebruikte stapelaar te gebruiken, draag je dus mee aan een duurzamer leven.

Stapelaar kopen

Bij Hal18 ben je aan het juiste adres wanneer je een stapelaar wil aanschaffen. De uitgebreide magazijn producten van Hal18 zijn overzichtelijk online te vinden. Hierdoor kun je op je gemak de diversie stapelaars met elkaar vergelijken. Bij Hal18 profiteer je tevens van scherpe prijzen.

Veelgestelde vragen

Een stapelaar is een onmisbaar middel voor het verplaatsen van zware goederen, die meestal op pallets zijn geplaatst. Een stapelaar is goed te vergelijken met een pallettruck. Een stapelaar heeft als verschil dat je hiermee de pallets ook in hoogte kunt plaatsen.

Een stapelaar kan goederen vervoeren. Een stapelaar kun je gebruiken om goederen te plaatsen voor zowel korte als lange afstanden, maar ook voor hellingen. Een stapelaar kun je zien als een palletwagen, waarop een hefmast zit. Je kunt een stapelaar dus gebruiken bij het inladen van vrachtwagens, maar ook om producten in stellingen in een magazijn te plaatsen.

Het ligt aan het type van de stapelaar, hoe hoog deze kan. Met een elektrische stapelaar kun je hoogtes bereiken tussen 1.600 en 3.000 millimeter, maar er zijn ook stapelaars waarmee je pallets kunt wegzetten van ongeveer 6500 millimeter hoog.

Hoe zwaar een stapelaar is, ligt aan het type stapelaar dat je gebruikt. Het draagvermogen van een stapelaar kan zo'n 1000 tot 2000 kilogram zijn.

Bij Hal18 vind je een uitgebreid assortiment aan stapelaars. Als je een stapelaars koopt bij Hal18, wordt je aankoop  zo snel mogelijk geleverd. Tevens vind je bij Hal18 ook tweedehands stapelaars. Op die manier kun je wat extra’s betekenen voor het milieu en daarnaast zijn deze bureaus prettiger voor de portemonnee.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen