Palletboxen

Voor de vervoer en opslag van uw producten zijn palletboxen een aanrader. De boxen zijn extra groot en beschikbaar in de ISO en Euronorm afmetingen. U heeft de keuze uit:

  • Palletboxen met voeten
  • Palletboxen met wielen
  • Palletboxen met sleden

De boxen zijn zo gemaakt dat ze zorgen voor een gemakkelijke toegang met een heftruck of pallettruck. De modellen met voeten en sleden kunnen worden gestapeld tot zes hoog, de versie met wielen kan niet worden gestapeld. Heeft u nog vragen over de palletboxen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Hal18.

Kunststof palletbox

Het grote voordeel van een kunststof palletbox is het lichte gewicht. Daarnaast is het kunststof materiaal hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het is sterk en waterbestendig. U kunt onder andere kiezen voor geventileerde palletboxen met luchtgaten. Dit is vooral handig bij het opslaan en vervoeren van bederfelijke goederen, zoals vis, groenten en fruit. Drainage stekkers en kranen kunnen ook worden gemonteerd aan de kunststof palletbox.

Palletboxen opvouwbaar

Bij Hal18 vindt u onder andere palletboxen die opvouwbaar zijn. Erg handig wanneer u opslagruimte wilt besparen wanneer u de boxen niet in gebruikt heeft. Ook in volledig opgevouwen staat zijn de boxen nog stapelbaar. In ons assortiment vindt u ook modellen met drop-down deuren, zodat u gemakkelijk en snel bij de opgeslagen goederen kunt. Dit is ideaal voor het opbergen van kabels en het tonen van uw producten in de winkel. Bestel uw palletboxen die opvouwbaar zijn eenvoudig online bij Hal18!

Palletboxen gesloten

Bent u op zoek naar palletboxen in gesloten vorm? Bij Hal18 kunt u deksels gemakkelijk mee bestellen. Deze zijn, net zoals de boxen, stapelbaar. U vindt bij ons een ruim aanbod magazijnbakken, zoals stapelbakken en stellingbakken. Stapelbakken zijn, net zoals palletboxen, zeer geschikt voor opslag en vervoer van goederen. Voor kleinere voorwerpen en onderdelen zijn stellingbakken handig. Zo vindt u bij Hal18 alles wat u nodig hebt voor uw bedrijf, zoals palletboxen die gesloten kunnen worden.

Palletboxen inklapbaar

Het is erg handig om palletboxen die inklapbaar zijn te gebruiken, om ruimte te besparen. Wilt u een groot aantal boxen bestellen? Dan profiteert u bij Hal18 van een aantrekkelijke staffelprijs. Vanaf 250 euro (excl. btw) is de verzending gratis. Als u het toch gemakkelijker vindt om normale boxen te gebruiken met plastic pallets, zit u ook goed bij Hal18. Onze pallets zijn sterk, hygiënisch, waterbestendig en milieuvriendelijk. Hoewel u met palletboxen die inklapbaar zijn geen pallets meer nodig heeft!

Palletboxen kopen

Bij Hal18 staan we voor u klaar met uitgebreid advies. Palletboxen kopen doet u daarom bij ons. U profiteert ook nog eens van een scherpe prijs! Naast palletboxen vindt u bij ons een IBC container voor vervoer en opslag van vloeistoffen. Maar we hebben ook allerhande kantoormeubelen, zoals tweedehandse en nieuwe bureaustoelen. De gebruikte stoelen worden opnieuw gestoffeerd, waardoor ze er weer mooi uitzien. Een container, kantoormeubelen of palletboxen kopen? Bij Hal18 natuurlijk!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen