Onderwagen Rolplateau

Op het gebied van intern transport biedt een onderwagen rolplateau voor de verplaatsing van allerlei goederen uitkomst. Transportrollers voorzien in gemak bij het vervoeren van kunststof bakken op een ergonomische en verantwoorde wijze. HAL18 biedt een uitgebreid assortiment om de ideale keuze te maken voor een onderwagen rolplateau. Het is door de diversiteit in uitvoeringen namelijk mogelijk om met bepaalde wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld met de wendbaarheid of met de aanwezigheid van een rem.

 

Onderwagen rolplateau voor Eurobakken

Een van de meest gebruikte methoden voor het transport van opslag- en transportbakken is het gebruik van Eurobakken op een onderwagen rolplateau. In ons aanbod is daarom een groot en gevarieerd aanbod beschikbaar van deze transportrollers die geschikt zijn voor het vervoer van zogenoemde Eurobakken. Euroboxen zijn bakken die aan het Europese standaard formaat voldoen.

 

Gestapelde bakken verplaatsen

Het voordeel van een onderwagen rolplateau is dat dit intern transportmiddel geschikt is om meerdere gestapelde bakken tegelijk te verplaatsen. Dat komt goed van pas voor allerlei soorten bedrijven en werkzaamheden, bijvoorbeeld met betrekking een optimale intralogistiek in een magazijn.

 

Transportrollers met vier zwenkwielen

Bij uw keuze voor een onderwagen rolplateau is het mogelijk om rekening te houden met een voorkeur voor twee of vier zwenkwielen. De grootte van de ruimte voor verplaatsing van kratten en bakken is daarbij eventueel als uitgangspunt te nemen. Zo is de keuze voor een onderwagen rolplateau met vier zwenkwielen ideaal als de ruimte om te manoeuvreren beperkt is. De wendbaarheid is in dit geval namelijk optimaal.

 

Uitvoering met twee zwenkwielen

Is er wat meer ruimte beschikbaar en is de af te leggen afstand groter dan volstaat een transportroller met twee zwenkwielen en twee vaste wielen. Ook dan is er sprake van een prima wendbaarheid met twee wielen die 360 graden horizontaal draaibaar zijn. Overigens is er tevens een praktische keuze als het gaat om een uitvoering met of zonder rem. Bij het op de rem zetten van de onderwagen is er het voordeel dat deze niet verschuift bij het uitpakken of inpakken van kratten, boxen of bakken.

Laadvermogen tot 250 kg

Het laadvermogen van een onderwagen plateau die voor Euroboxen geschikt is, bedraagt maar liefst 250 kg. Het is daarbij wel van belang om het gewicht in de kratten of bakken op een gelijkmatige manier te verdelen. Op die manier profiteert u optimaal van de maximale belastbaarheid.

 

Bespaar ruimte

Bij het gebruikmaken van meerdere onderwagens plateau is het handig om ruimte te besparen. Dat is mogelijk door de keuze te maken voor een trolley opslagwagen. Hierop zijn maximaal vijftien trolleys op elkaar te stapelen, waarbij deze gemakkelijk en geruisloos te vervoeren.

 

Rolplateaus koppelen

Het is voor een efficiënte verplaatsing ook mogelijk om de keuze te maken voor een onderwagen rolplateau die te koppelen is. Dat is bijvoorbeeld mogelijk met de Matador Dolly Joint Carry die u in een set van twee krijgt geleverd. Deze platte transportkarren zijn zowel in de lengte als in de breedte aan elkaar te koppelen.

 

Wilt u B2B grote aantallen onderwagens plateau aanschaffen? Neem dan contact op met HAL18 voor een scherpe offerte.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen