Vorkgemonteerde haak

Een vorkgemonteerde haak is een handig hulpmiddel voor de heftruck om bepaalde lasten te dragen. Bijvoorbeeld als de vorken van de heftruck niet geschikt zijn om onder de lading aan te brengen en deze op te tillen. In dat geval biedt een vorgemonteerde haak de mogelijkheid om niet van onderaf de lading te tillen, maar de last van bovenaf te verplaatsen. HAL18 heeft voor u verschillende uitvoeringen beschikbaar als ideaal hulpmiddel voor de heftruck.

 

Vorkgemonteerde haak: maak een hijskraan van de heftruck

Een vorkgemonteerde haal is eenvoudig in gebruik en biedt het voordeel om van de bestaande heftruck simpel een mobiele kleine hijskraan te maken. Zo is er nog een voordeel te benoemen en dat is dat een vorkgemonteerde haak het mogelijk maakt om de heftruck op een veelzijdige manier te gebruiken om allerlei lasten mee te tillen. Bij het maken van een keuze uit ons beschikbare aanbod is het bovendien mogelijk om met het gewenste laadvermogen rekening te houden.


Laadvermogen lastdragers heftruck

Het laadvermogen van een vorkgemonteerde haak voor een heftruck bepaalt het maximale gewicht van de te tillen en te dragen last. Wij hebben bijvoorbeeld een vorkgemonteerde haak 2,5t beschikbaar en daarmee is het mogelijk om tot 2.500 kg last te tillen van bovenaf. De haak zelf is daarbij licht van gewicht en weegt 27 kg. Er zijn tevens mogelijkheden om voor dit hulpmiddel te kiezen om zwaardere last te tillen, zoals met deze uitvoering van een juk, waarbij het maximaal te dragen gewicht 4.000 kg bedraagt. Het is zelfs mogelijk om een vorkgemonteerde haak te kopen die een laadvermogen heeft van maar liefst 5.000 kg.

Veelzijdige toepassing

De toepassing van vorkgemonteerde haken is veelzijdig. In de landbouwsector komt dit hulpmiddel bijvoorbeeld vaak van pas, maar dat geldt eveneens voor de bouw. Bijvoorbeeld om materialen op de bouwplaats op een simpele manier op te tillen en te verplaatsen als dat niet mogelijk is met de vorken van de heftruck. Ook in magazijnen bieden vorkgemonteerde haken uitkomst als de heftruckvorken niet onder de lading komen of indien dat wel mogelijk is er geen sprake is van stabiel en veilig transport.

 

Altijd scherpe prijs en aantrekkelijke B2B korting

Bij afname van meerdere aantallen geldt dat HAL18 een aantrekkelijke B2B korting te bieden heeft. Het is aan te raden om daarom een offerte aan te vragen als u van plan bent om bijvoorbeeld meer dan drie vorkgemonteerde haken wenst te bestellen. Wilt u één exemplaar aanschaffen dan is dat direct online te regelen en profiteert u eveneens van een scherpe prijs. Wij hanteren wat dat betreft eerlijke en voordelige tarieven voor alle heftruck hulpmiddelen en producten voor intern transport.

 

Hulp nodig?

Indien u bij het maken van een keuze uit het aanbod met vorkgemonteerde haken graag professioneel advies wenst, staan wij voor u klaar. U kan ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, maar ook naar onze showroom in Wijnjewoude komen. Daar ontvangen wij u persoonlijk en heeft u de mogelijkheid om het aanbod in het echt te bekijken en te vergelijken.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen