Kantine Inrichting

Kantine inrichting bestaat uit meer dan alleen een paar tafels en stoelen neerzetten, waar werknemers tijdens de pauze plaatsnemen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om met het comfort rekening te houden, maar ook met kleuren en materialen. Het is de combinatie van een perfecte kantine inrichting die de ruimte de gewenste sfeer meegeeft. Hal18 is een expert op het gebied van kantine inrichting en heeft een uitgebreid productaanbod met kantinemeubilair beschikbaar. Stel uw eigen gezellige kantine inrichting samen of vraag ons om advies voor de volledige projectinrichting op maat van uw kantine.

Kantine inrichten als hart van het bedrijf

In bedrijven met meerdere werknemers dient een kantine als centraal punt tijdens de pauze. Hier komen de mensen samen om even afstand te nemen van het werk, met elkaar te praten over alledaagse dingen en een moment te ontspannen. Om een relaxte omgeving te creëren is het belangrijk om de kantine inrichting als centrale ontmoetingsplek in te richten. Daarbij is het van belang om de juiste keuzes te maken voor de aanschaf van kantinemeubilair. De kantine zo inrichten dat werknemers zich er thuis voelen, draagt bij aan het verhogen van de productiviteit. Een kantine inrichting die uitnodigt om even tot rust te komen en gezelligheid met zich meebrengt, is daarvoor de perfecte basis.

Kantine inrichting voor bedrijven, organisaties en verenigingen

Wij bieden een complete kantine inrichting voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Onze kantinetafels en kantinestoelen zijn wat dat betreft geschikt om in allerlei soorten kantines neer te zetten. Bijvoorbeeld in de kantine van een fabriek, maar ook in een schoolkantine net als in de sportkantine van een voetbalclub. De kantine functioneert als een sociale ontmoetingsplek en is een ideale ruimte om te eten en te drinken, maar bovenal om even ontspanning en rust te vinden.

Waarom kantine inrichting uitbesteden?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het slim is om de inrichting van een kantine uit te besteden. Hal18 is ervaren specialist in het samenstellen van kantine meubilair om ieder type kantine perfect in te richten in een sfeer die het verschil maakt. Wij houden bijvoorbeeld rekening met de combinatie van kantinestoelen met een kantinetafel die op elkaar zijn afgestemd. Dit is niet eens het begin, want de keuze voor een vloer in een kantine vormt de basis om het kantinemeubilair op te plaatsen. Zo houden wij eveneens rekening met de verlichting in de kantine die sfeerbepalend is. 

Hal18 als specialist in kantine inrichting

Hal18 is specialist in het inrichten van kantines voor allerlei soorten bedrijven en organisaties. Wij richten met evenveel enthousiasme en gemak een bedrijfskantine in als een sportkantine of schoolkantine. Het geheim schuilt niet alleen in onze expertise die wij optimaal inzetten, maar ook in de kwaliteit van kantinemeubilair, vloeren en verlichting. Wij maken in meer opzichten het onderscheid, zoals ook met onze persoonlijke gerichte service en aantrekkelijke prijzen. Wilt u de bedrijfsidentiteit tot uiting laten komen in de gezellige kantine inrichting? Of heeft u een bepaald thema of kleurenschema in gedachten? Wij denken graag met u mee een hebben daarbij eveneens oog voor het creëren van gemak en comfort. Het kantinemeubilair is wat dat betreft optimaal comfortabel en is gemakkelijk schoon te houden. Dat is nog eens praktisch bij dagelijks gebruik van kantinestoelen en kantinetafels.

 

Zo komt het eruit te zien: 3D tekening voor kantine inrichting

Het is soms lastig voor te stellen hoe een vloer combineert met kantinestoelen en kantinetafels en hoe de kantine eruit komt te zien. Hal18 heeft daar een oplossing voor die tevens de basis vormt voor het leveren van maatwerk. Wij richten de kantine altijd op maat in en om niets aan het toeval over te laten, maken wij voor u graag een 3D tekening. Het ontwerp van de kantine inrichting spreekt op deze manier direct tot de verbeelding. Bovendien is het gemakkelijk om bijvoorbeeld de setting en kleuren te veranderen om tot het perfecte resultaat te komen.

Maak direct een afspraak

Wilt u profiteren van onze kwaliteit en professionaliteit op het gebied van kantine inrichting? Neem dan contact op met Hal18 en maak alvast een afspraak om elkaar persoonlijk te spreken en uw wensen in kaart te brengen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen