Kantine Inrichting

Een kantine inrichting vormt de basis voor een plek in uw bedrijf waar medewerkers tot ontspanning komen. Het is daarom belangrijk om bij het inrichten van de kantine rekening te houden met een aantal aspecten. Zo is het voor de medewerkers fijn als de kantine inrichting uitgevoerd is met comfortabel kantinemeubilair. De omgeving is bovendien aantrekkelijk te maken door rekening te houden met het design en kleuren van onder meer kantinetafels en kantinestoelen. HAL18 biedt voor de kantine inrichting een diversiteit aan mogelijkheden om de ruimte optimaal in te richten.

 

Kantine inrichting voor bedrijven, organisaties en verenigingen

Wij bieden een complete kantine inrichting voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Onze kantinetafels en kantinestoelen zijn wat dat betreft geschikt om in allerlei soorten kantines neer te zetten. Bijvoorbeeld in de kantine van een fabriek, maar ook in een schoolkantine net als in de sportkantine van een voetbalclub. De kantine functioneert als een sociale ontmoetingsplek en is een ideale ruimte om te eten en te drinken, maar bovenal om even ontspanning en rust te vinden.

 

  • Bedrijfskantines
  • Schoolkantines
  • Sportkantines

 

Ruime keuze uit kantinetafels

U vindt bij ons een groot assortiment aan kantinetafels voor de inrichting van uw kantine. Het is onder meer mogelijk om met de afmeting van de tafels rekening te houden net als met de uitvoering in kleur. Er zijn zowel variaties in kleur voor wat betreft het tafelblad als met betrekking tot de framekleur. U heeft de mogelijkheid om de kantine inrichting met een grote rechthoekige kantinetafel vorm te geven, zoals met een afmeting van 200x100. Hier kunnen meerdere mensen tegelijk aan plaatsnemen en dat versterkt de sociale interactie. Een enkele grote tafel is een optie, maar uiteraard is het eveneens mogelijk om kleinere tafels met elkaar te combineren.

Stel uw kantinetafel zelf samen

Het is gemakkelijk om met de gewenste kleursamenstelling rekening te houden, want onze tafels voor kantine inrichting zijn zelf samen te stellen. Het frame is in verschillende kleuren beschikbaar en het is mogelijk om daar zelf een bijpassende kleur tafelblad mee te combineren. De tafels voor kantine inrichting zijn overigens uitgevoerd met een tafelblad dat gemakkelijk is te reinigen. Heeft u vaker tijdelijk extra tafelruimte nodig in de kantine? In dat geval komt een opvouwbare kantinetafel uitstekend van pas.

 

Comfortabele kantinestoelen in allerlei kleuren

Bij de kantine inrichting is het ideaal om bij de kantinetafel passende kantinestoelen aan te schaffen. In ons aanbod is er sprake van een grote diversiteit aan designs, materiaal en kleuren. Gaat uw voorkeur uit naar een neutrale kleurtint en naar een duurzame kantine inrichting? In dat geval is het bijvoorbeeld een optie om een keuze te maken uit onze houten kantinestoelen. Wilt u meer kleur aanbrengen in de kantine dan zijn er allerlei tinten om uit te kiezen van rood tot groen en van geel tot oranje. Als uw de kantine een luxe uitstraling wenst mee te geven, is het ook mogelijk om een keuze te maken uit ons aanbod met design kantinestoelen.

 

Wij helpen u graag verder op weg

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor kantine inrichting? Neem contact op voor een advies op maat, waarbij wij u gratis op weg helpen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen