Superhond

Een superhond voert de transportwerkzaamheden in het magazijn met gemak uit. Deze transportwagen is plat en uitermate gebruiksvriendelijk. Superhonden zijn plateauwagens of rolplateaus die op een speciale manier zijn uitgevoerd. Het is een praktische magazijnhulp om op een eenvoudige manier zonder al te veel fysieke inspanning goederen te verplaatsen. HAL18 heeft voor u uiteraard deze superhond in het aanbod beschikbaar, want het is een van de populaire interne transportmiddelen voor gebruik in magazijnen net als op de bouwplaats.

 

Superhond met trekstang en lekvrije wielen

Een van de kenmerken van een superhond is dat deze met een trekstang is uitgevoerd om het rolplateau op een simpele en snelle manier te verplaatsen. Deze superhond is bovendien uitgevoerd met zes wielen die over lekvrije banden beschikken. Deze zes wielen zorgen ervoor dat het gemakkelijk manoeuvreren is. De twee wielen in het midden van de superhond zijn verlaagd en hierdoor is het mogelijk dat het plateau om de eigen as kan draaien. Bovendien is de genoemde uitvoering voorzien van twee handvaten aan de zijkant. Op deze manier is het plateau eenvoudig te tillen om mee te nemen. Of om op de kant weggezet te worden in de opslag. De lekvrije banden bieden uiteraard het voordeel dat er geen oponthoud plaatsvindt tijdens de verplaatsing van goederen als gevolg van een mogelijke lekke band.

 

Superhond met luchtbanden

Een superhond met luchtbanden maak het ook mogelijk om zware goederen buiten van de ene naar de andere locatie te brengen. De luchtbanden maken het namelijk gemakkelijk om zonder probleem obstakels te nemen. Denk daarbij maar aan een bouwplaats waar het terrein niet egaal te noemen is en waar planken of bouwplaten een obstakel vormen. Bovendien zorgen de luchtbanden ervoor dat het eenvoudig is om de superhond over verschillende soorten ondergrond te verplaatsen. Bijvoorbeeld over oneffen terrein, maar ook door de sneeuw of over kuilen in de weg.

Draaibaar om eigen as

Ook bij deze rolwagen met luchtbanden geldt dat de middelste wielen lager gelegen zijn en dus om de as kan draaien. Het plateau is overigens van kunststof gemaakt en kent een belastbaar vermogen van 250 kg. De superhond met luchtbanden is onder meer geschikt om deuren en kozijnen op te vervoeren. De randjes aan de zijkant zijn zo afgewerkt dat deze vracht als deuren en kozijnen beschermen tegen beschadigingen. De trekstang is overigens te verzinken in de bodem en beschikt over drie standen. De stand is met een druk op de knop naar eigen voorkeur in te stellen.

 

Superhond transportbeugels

Het is mogelijk om superhond transportbeugels bij te bestellen. De transportbeugels zijn zowel geschikt om aan de zijkant van het rolplateau als aan de achterkant van het rolplateau te bevestigen. Op deze manier is de lading nog beter beschermd en voorkomt u daarmee dat er goederen tijdens het transport van de superhond afvallen.

 

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen dan staan onze experts voor u klaar. HAL18 voorziet altijd in een gratis advies op maat, want wij zijn er net als u bij gebaat dat u de juiste interne transportmiddelen aanschaft. Vraag overigens vrijblijvend een offerte als u een groot aantal superhonden wilt bestellen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen