Tapijtrolwagen

Een tapijtrolwagen is het perfecte transportmiddel om tapijtrollen op een effectieve manier te vervoeren. Ook bundels zijn gemakkelijk mee te nemen om van de ene locatie naar een andere plek te verplaatsen. Tapijtrolwagens zijn uiteraard speciaal ontwikkeld om tapijt in een rol op te transporteren. Het is een handig transportmiddel, waarbij de fysieke inspanning minimaal te noemen is. HAL18 heeft voor u verschillende uitvoeringen in het assortiment beschikbaar, zoals onder meer met lekvrije banden.

 

Tapijtrolwagen voor tapijtrollen en bundels

Het specifieke ontwerp van een tapijtrolwagen maakt het mogelijk om tapijtrollen zonder problemen te verplaatsen. Zo hebben de draagbeugels bijvoorbeeld een gebogen vorm en blijven rollen tapijt dan ook tijdens het vervoer stevig liggen. Een ander kenmerk van het ontwerp is dat er sprake is van een optimale wendbaarheid. Dat is zeker bij lange tapijtrollen uiteraard een must om snel en efficiënt bijvoorbeeld bochten te nemen en te draaien. Zo is er nog een typische eigenschap van toepassing. Dat is dat de wielen bij elkaar staan onder de last, waardoor het eenvoudig is om de tapijtrolwagen te kantelen.

 

Tapijtrolwagen met lekvrije banden

Het is tijdens het verplaatsen van rollen tapijt met een tapijtrolwagen uiteraard belangrijk dat het transportmiddel betrouwbaar is. Het is heel vervelend als tijdens de verplaatsing van tapijtrollen er ineens een lekke band ontstaat. In dat geval is het niet mogelijk om verder te gaan met het verplaatsingsproces en dient er fysieke kracht aan te pas te komen om de rollen tapijt naar de plaats van bestemming te brengen. Als u dat wenst te voorkomen, is het mogelijk om een tapijtrolwagen met lekvrije banden te bestellen. De lekvrije banden voorzien in een efficiënt transport zonder eventuele onderbreking als gevolg van een lekke band.

Tapijtrolwagen met luchtbanden

Een tapijtrolwagen met luchtbanden heeft het voordeel gemakkelijk hanteerbaar te zijn over allerlei verschillende soorten ondergronden. Indien er zich oneffenheden op de weg voordoen dan is dat eenvoudig door de luchtbanden op te vangen. Bovendien is de wendbaarheid eveneens optimaal te noemen, zodat het overal simpel is om te manoeuvreren. Dat maakt het tot een perfecte tapijtrolwagen om bundels en tapijtrollen te vervoeren. Het draagvermogen van deze uitvoering is overigens bijzonder groot te noemen met een belasting tot maximaal 500 kg.

 

Geschikt voor diverse toepassingen

Een tapijtrolwagen is voor bedrijven die werkzaam zijn in de tapijtbranche natuurlijk onmisbaar in het kader van efficiënte verplaatsing. Zo zijn tapijtrolwagens onder meer geschikt voor tapijtleveranciers, zowel in het magazijn als met betrekking tot transport in een bus. Bijvoorbeeld om tapijt in te laden en uit te laden om ter plekke te bezorgen. Ook voor tapijtvervoerders is dit transportmiddel ideaal om te gebruiken. Dat geldt eveneens voor interieurbedrijven die in tapijt voorzien.

 

Gratis advies

Vraag gerust om meer informatie of om persoonlijk advies bij het maken van een keuze voor een tapijtrolwagen en andere transportmiddelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar het is eveneens mogelijk om onze showroom in Wijnjewoude te bezoeken. Profiteer B2B bovendien van extra prijsvoordeel. Vraag daarom een offerte aan als u meerdere tapijtrolwagens wilt bestellen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen