Platenwagen en Platenroller

Een platenwagen of platenroller komt in uiteenlopende situaties uitstekend van pas. Bijvoorbeeld om specifieke materialen als glas, kunststof platen of platen van hout op een veilige, snelle en efficiënte manier te vervoeren. Een platenwagen of platenroller maakt het mogelijk om het transport door één persoon te laten plaatsvinden. Er hoeven geen vier handen aan te pas te komen om met fysieke kracht bijvoorbeeld glasplaten van A naar B te verplaatsen. HAL18 voorziet in een aanbod met verschillende uitvoeringen, zodat het altijd mogelijk is met specifieke gebruiksdoelen en voorkeuren rekening te houden.

 

Platenwagen en platenroller: steekwagen voor allerlei soorten platen

Een platenwagen of platenroller is te zien als een steekwagen die voor transport voor allerlei verschillende platen geschikt is. Een van de typische kenmerken is dat er bij platenwagens sprake is van een hoog draagvermogen. Het voordeel is bovendien dat de speciale steekwagen zo is uitgevoerd dat er geen risico bestaat op het wegglijden van platen. Er is dan ook een optimale vorm van veilig transport van allerlei soorten platen beschikbaar. Een platenroller is bijvoorbeeld onder meer geschikt om panelen, kozijnen of grote platen te vervoeren.

 

Platenrollers met uiteenlopende breedte

Bij het kopen van een platenroller is het onder meer mogelijk om rekening te houden met een bepaalde breedte. Wij hebben bijvoorbeeld Matador platenrollers in het aanbod beschikbaar met uiteenlopende breedten. Het is bijvoorbeeld een optie om een roller voor platen aan te schaffen met een breedte van 125 mm v.v. of met een platenroller voor breedte van 170 mm v.v. Zo is het tevens mogelijk om een platenroller voor platen met een breedte 70 mm aan te schaffen. Ook met het type banden valt rekening te houden. Luchtbanden hebben bijvoorbeeld het voordeel geschikt te zijn voor transport van platen over allerlei terreinen.

Matador platenwagens

Naast de functionele platenrollers voorzien wij eveneens in een aanbod met platenwagens van het merk Matador. Bijvoorbeeld in de vorm van deze Matador platenwagen die uitgevoerd is met rubberen wielen. Dit is een van de platenwagens die uitkomst biedt in een magazijn om bijvoorbeeld deuren, goederen of grote platen te vervoeren. Het draagvermogen is maar liefst 350 kg. De steekwagen voor platen is ergonomisch uitgevoerd en voorziet met een dwarsstang aan beide uiteinden in een comfortabele en praktische handgreep. Zo is het gemakkelijk om grote platen of andere goederen op korte afstand in een magazijn te verplaatsen. Zo hebben wij ook een demontabele platenwagen in het assortiment en dit transportmiddel voorziet in een draagvermogen tot 500 kg.

 

Gratis advies en B2B korting

Wij voorzien u graag van gratis advies bij het maken van een keuze uit het beschikbare aanbod met platenwagens en platenrollers. Neem daarvoor gerust contact op. Bij het bestellen van meerdere exemplaren hanteren wij een aantrekkelijke B2B korting. Het is aan te raden om daarvoor een offerte aan te vragen om een scherpe prijs gepresenteerd te krijgen. Wij rekenen vanaf een bepaald bestelbedrag geen verzendkosten. Wilt u de platenwagens en platenrollers in het echt bekijken dan nodigen wij u uit om in de showroom vaan HAL18 in Wijnjewoude langs te komen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen