Vergadertafel

Vergadertafels zijn in allerlei uitvoeringen en afmetingen in ons aanbod beschikbaar. Dat komt goed uit, want bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om met meerdere aspecten rekening te houden. Hoeveel personen vergaderen er bijvoorbeeld in de ruimte? Wat is de stijl van het interieur van het kantoor en heeft u ook al vergaderstoelen? Wat is het oppervlak van de kantoorruimte? Aangezien Hal18 een groot aanbod met vergadertafels heeft, is het voor u gemakkelijk om met alle aspecten rekening te houden en tot de beste keuze te komen.

Kies voor ovale, ronde of rechthoekige vergadertafels

U bent voor uw complete kantoorinrichting bij ons aan het goede adres en heeft de keuze uit allerlei soorten vergadertafels. Een ronde vergadertafel is bijvoorbeeld een uitstekende keuze in een vierkant kantoor en een ovale vergadertafel past goed bij een rechthoekige kantoorruimte. Bovendien biedt een rond design het voordeel dat alle deelnemers in de gelegenheid zijn om elkaar tijdens de vergadering aan te kijken. Dit komt de communicatie ten goede. Uiteraard is het eveneens mogelijk om de keuze te laten vallen op een rechthoekige uitvoering in plaats van op een vergadertafel met ovaal ontwerp. Een rechthoekig design past, rekening houdend met de afmetingen, in elk kantoor.

Vergadertafels in diverse afmetingen

Er zijn voor verschillende vergaderruimtes uiteenlopende vergadertafels beschikbaar met keuze uit diverse afmetingen. Vergadertafels met een afmeting van 200 x 100 cm zijn bijvoorbeeld populair en bieden in de lengte ruimte voor drie personen aan beide zijden. Zo is er ook veel vraag naar rechthoekige en ovale vergadertafels met een afmeting van 240 x 100/120 cm voor zes tot acht personen. In ons aanbod hebben wij ook grote vergadertafels beschikbaar met een afmeting van 320 x 160 cm of van 380 x 120 cm. Heeft u een klein kantoor met een beperkt oppervlak of vinden er sporadisch vergaderingen plaats? Het is ook mogelijk om een compacte vergadertafel te kopen in de vorm van een klaptafel of om een bureau te gebruiken om te vergaderen.

Welke grootte vergadertafel kiezen?

De keuze voor een bepaalde grootte van een vergadertafel is het beste te maken aan de hand van het aantal personen dat doorgaans aan een vergadering deelneemt. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen beschikbaar met ruimte voor zes personen, maar ook voor twaalf personen. Directievergadertafels zijn veelal uitgevoerd om ruimte te bieden aan zes personen. 

Vergadertafels in kleuren voor elk interieur

Een groot voordeel van ons ruime assortiment is dat wij niet alleen vergadertafels in allerlei designs en afmetingen hebben, maar ook in vele kleuren. Daarom is het voor u gemakkelijk om aansluiting te vinden bij de kleuren in het interieur van uw kantoor. Wij hebben bijvoorbeeld een ronde vergadertafel beschikbaar die in 44 kleurcombinaties te leveren is net als een rechthoekige uitvoering in 30 kleurcombinaties. U heeft dan ook de keuze om een bladkleur en framekleur naar wens te selecteren. Op deze manier behoudt u de eenheid in kleur en uitstraling in de vergaderruimte als onderdeel van uw kantoor.

Tweedehands vergadertafels kopen

Wilt u met uw kantoor een bijdrage leveren aan duurzaamheid? Het is onder meer mogelijk om een vergadertafel tweedehands te kopen. U krijgt bij aanschaf van een tweedehands vergadertafel de zekerheid van kwaliteit. Wij controleren bijvoorbeeld tweedehands kantoormeubilair altijd op eventuele gebreken. Ontdek ook onze tips voor duurzame kantoorinrichting om het milieu te sparen.

Vergadertafels online kopen

Bestel de vergadertafel van uw voorkeur gemakkelijk online bij Hal18 of laat u gratis op weg helpen door contact met ons op te nemen. Vindt u het lastig om online een keuze te maken uit het aanbod met vergadertafels? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze showroom en ontvang persoonlijk en deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Wat precies een goede vergadertafel is, is voor iedereen natuurlijk verschillend. Maar het is wel een vereiste dat iedereen er prettig en comfortabel omheen kan zitten. Een vergadering duurt toch al gauw een uur en die wilt u wel zo comfortabel mogelijk doorkomen. Bovendien ontvangt u ook klanten in vergaderruimtes, daarom is het belangrijk om een goed visitekaartje neer te zetten. Een goede vergadertafel kan daarbij al het verschil maken!

Daar kunnen we heel kort over zijn: goede en betaalbare vergadertafels koopt u bij Hal18! Of u nou een ovale, ronde of rechthoekige vergadertafel zoekt, bij Hal18 vindt u ze allemaal. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Neem daarom eens een kijkje tussen al onze nieuwe en gebruikte vergadertafels!

Doorgaans bedraagt de levertijd van vergadertafels bij Hal18 tussen de 1 en 10 werkdagen. Wanneer u meer zekerheid over de levertijd wilt kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice of vraag het via onze Whatsapp op www.hal18.nl.

Vergadertafels kopen doet u bij Hal18 omdat u een ruime keus heeft van zowel nieuwe als gebruikte meubels. U krijgt desgewenst gratis advies op maat, voordat u uw keuze voor de aanschaf van een vergadertafel maakt. U vindt bij ons bekende merken en boven een bestelling van € 249,99 bezorgen wij uw meubilair gratis en voor niets!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen