Tafelblad industrieel

Zoekt u een stevig tafelblad voor een industrieel interieur? Dan bent u bij Hal18 aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod hoge kwaliteit tafelbladen die ideaal zijn voor ieder kantoor. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende materialen, zodat het tafelblad de perfecte industrieel look krijgt die naadloos bij de rest van uw vergadertafel aansluit. Ook qua afmetingen heeft u een ruime keuze. Kortom, bij Hal18 bestelt u dus heel eenvoudig de beste tafel voor een succesvol overleg!

Houten tafelblad industrieel

Een vergader- of kantoortafel is vaak een echte eyecatcher. Een tafel met een houten look tafelblad is ideaal voor een industrieel design van de ruimte. De tafelbladen zijn in verschillende afwerkingen beschikbaar, waaronder:

  • Kasteel eiken
  • Robson eiken
  • Donker eiken
  • Halifax eiken

De tafelbladen zijn gemaakt van het materiaal melamine, met een kras- en stootvrij oppervlak. De kwaliteit van deze meubels is dus beduidend hoger dan bij meubels zonder melamine. De look en feel van het hout is nauwelijks van echt te onderscheiden, met name bij de Halifax eiken variant. Bij dit tafelblad ziet u de noesten en nerven niet alleen, u voelt ze ook echt!

Tafelblad industrieel maken

Met de vele verschillende industriële tafelpoten die u eveneens bij Hal18 kunt vinden, zijn er talloze combinaties met een tafelblad met industrieel look te maken. Een stalen X poot oogt bijvoorbeeld al zeer verschillend in vergelijking met een U poot of A poot zonder ligger. Deze en al onze andere tafelpoten zijn bovendien gemaakt van uiterst stevig staal, tot wel een centimeter dik! Daarnaast vindt u bij ons ook enkele echte design tafelpoten, waaronder de stalen kruispoten ‘Marseille’. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat u altijd met uw tafelblad een combinatie van industrieel en eersteklas design kunt maken.

Tafelblad industrieel soorten

Naast de eerder genoemde eikenhout looks voor een tafelblad industrieel hebben wij nog meer soorten in ons aanbod. Met een betonlook tafelblad creëert u heel eenvoudig een brutalistische look. Tafelbladen met een ahorn- of wilde perenhout look hebben een subtiele, lichte houtprint die vooral goed passen in een ruimte met donkere kleuren. Daarnaast zijn er nog effen bladen in wit en zwart beschikbaar. Een maracaibo donker tafelblad biedt voor een industrieel look een passende afwerking. Het ziet er vrij ruw uit, maar gaat bijvoorbeeld perfect samen met een open ruimte waarin ventilatie en dergelijke niet is weggewerkt.

Tafelblad industrieel op maat

Met tien verschillende afwerkingen en 16 soorten tafelpoten zijn er al 160 verschillende tafels te maken. Met een tafelblad industrieel op maat weet u bovendien zeker dat de vergadertafel in de kamer past. De breedte van alle tafelbladen is 100 cm, maar de lengte is variabel: kies uit exemplaren van 150 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm of 260 cm. Deze maten zijn zowel in een rechthoekige als ovalen vorm verkrijgbaar. Wilt u graag een ander formaat? Ook dat behoort bij Hal18 tot de mogelijkheden wanneer u voor een tafelblad industrieel op maat gaat.

Tafelblad industrieel kopen

Een van de grote voordelen van een tafelblad industrieel bij Hal18 kopen is de uitstekende kwaliteit. Met tafelbladen van 38 millimeter dik, een stoot- en krasvaste coating van melamine en een pvc stootrand, samen met de stevige tafelpoten heeft u nu eenmaal een zeer robuuste tafel. Het resultaat is dan ook dat deze meubels veel langer meegaan dan de ‘bouwpakket’-tafels van bijvoorbeeld doe-het-zelf zaken. Alle tafelpoten in ons assortiment worden geproduceerd in een Nederlandse fabriek waar ook A-merken hun producten laten maken, waardoor u zeker bent van absolute topkwaliteit! Dankzij een vergaderstoel van Hal18 kunt u bovendien ook comfortabel vergaderen. Zo is er voor u naast een tafelblad met een industrieel uiterlijk dus nog veel meer te kopen in onze webshop!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen