Bureautafel

Hal18 biedt u een uitgebreid assortiment kantoorinrichting. U kunt bij ons onder andere een bureautafel bestellen. Deze variant heeft een stijlvolle uitstraling en is geschikt voor ieder interieur. U combineert de tafel eenvoudig met één van onze hoogwaardige bureaustoelen. Daarnaast hebben wij ook praktische kasten die perfect onder uw bureautafel passen. Zo heeft u alles bij de hand om uw werk goed en comfortabel uit te kunnen voeren. Bekijk direct onze complete collectie kantoormeubilair online!

Bureautafel wit

Een stijlvolle bureautafel in wit past perfect in ieder interieur. De kleur is tijdloos en sluit daardoor goed aan bij zowel een klassieke als moderne inrichting. U heeft bij Hal18 een ruime keuze als u op zoek bent naar een kantoor bureau. Naast bureautafels hebben wij onder andere varianten met T-poot. Daarnaast bestelt u bij ons eenvoudig duo-werkplekken en verstelbare bureaus. Deze zijn, net zoals de bureautafel, in wit en andere kleuren verkrijgbaar. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies over kantoorinrichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring graag om voor u de ideale werkplek te creëren.

Bureautafel tweedehands

Bent u op zoek naar goed geprijsde kwaliteitsproducten? Dan raden wij u een bureautafel uit ons tweedehands assortiment aan. Wij recyclen artikelen van diverse A-merken zoals Ahrend en Gispen. Onze experts werken iedere dag hard om bureaubladen te recyclen, poten opnieuw te spuiten en bureaustoelen van een andere stof te voorzien. Door hergebruik van meubilair ontlasten we het milieu en kunnen we u A-merken voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. Een win-winsituatie!

Bureautafel design

U heeft bij Hal18 een ruime keuze als u een hoogwaardige bureautafel wilt. Het design en de afmetingen past u helemaal aan uw wensen aan. Kiest u voor een strak bureau in wit, of gaat uw voorkeur uit naar natuurtinten zoals hout in uw kantoor? Het is allemaal mogelijk. In ons steeds wisselende aanbod vindt u ongetwijfeld een bureautafel met een design dat volledig aansluit bij de rest van uw interieur. Bijpassende stoelen bestelt u eenvoudig mee. Zo haalt u in één keer alles in huis voor uw kantoor!

Bureautafel kopen

Als u een bureautafel wilt kopen, bent u bij Hal18 aan het juiste adres! U bestelt uw complete kantoorinrichting eenvoudig via onze webshop. Hier vindt u niet alleen een bureautafel, maar ook een hoek bureau en zit sta werkplek. Stoelen, kasten en andere accessoires hebben wij ook ruimschoots op voorraad. U profiteert altijd van aantrekkelijke prijzen als u besluit bij ons uw bureautafel te kopen. Daarnaast leveren wij uw bestelling zo snel mogelijk af en in overleg kunnen we de producten ook monteren als u dat wenst. Dát is de service van Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen