Bureautafel

Een bureautafel is een van de belangrijkste soorten kantoormeubilair. Dit is namelijk de plek om uren achtereen aan te werken. Het spreekt dan ook voor zich dat het van belang is om bij het kopen van een bureautafel met verschillende aspecten rekening te houden. Daarbij komt het van pas als u een ruime keuze heeft uit een groot aanbod met bureaus. Bij Hal18 vindt u dat aanbod met kleine en grote bureautafels van topmerken en met variatie in design, kleur en functionaliteiten. 

Hoe hoog en breed moet een bureautafel zijn?

Het is ideaal als een bureautafel een bureaublad heeft met een lengte van minimaal 120 cm en breedte van 80 cm. De afmeting van 120 cm x 80 cm van het bureaublad is ideaal, omdat het beeldscherm in dit geval op en juiste afstand is te plaatsen. De perfecte hoogte van een kantoor bureau is afhankelijk van de lengte van de gebruiker. Daarom is het ideaal als een bureautafel in hoogte te verstellen is, zodat deze op de lengte van de gebruiker is aan te passen. Een standaardmaat voor de hoogte van een bureautafel komt uit op 75 cm met een afwijking van 2 cm naar beneden of naar boven. Een dergelijke hoogte is het beste als u kiest voor een bureautafel die niet in hoogte verstelbaar is. 

Wat voor soorten bureautafels zijn er?

Wij voorzien in een groot aanbod met verschillende soorten bureautafels, zodat u gemakkelijk met specifieke wensen rekening houdt. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om een bureau in een hoek te plaatsen om de kantoorruimte optimaal te benutten. Een hoekbureau biedt in dit geval uitkomst. Bent u op zoek naar een bureautafel voor de directiekamer dan is de keuze voor een directiebureau snel gemaakt. Ons aanbod voorziet tevens in de mogelijkheid om afwisseling van werkhouding te stimuleren, zoals met de aanschaf van een zit-sta bureau. Deze bureautafels hebben wij zowel in een elektrische uitvoering als in de vorm van slingerbureaus beschikbaar.

Bureautafels met lades

Bureautafels met lades voorzien in een extra functionaliteit, omdat u hiermee in het kantoor extra opbergruimte creëert. Dossiers en archiefstukken zijn gemakkelijk op te bergen in de lades en houden de werkruimte overzichtelijk.

Verstelbare bureautafels

Een ergonomische bureautafel die verstelbaar is, krijgt de voorkeur als er in uw kantoor flexwerkplekken zijn. Een verstelbare bureautafel is in dat geval aan te passen aan de lengte van de gebruiker en voorkomt lichamelijke klachten. Bij flexwerkplekken is het wat dat betreft eveneens van belang om kantoorstoelen te gebruiken die in hoogte te verstellen zijn.

In welke stijlen en designs zijn bureautafels te verkrijgen?

Bureautafels zijn bij ons in allerlei stijlen en designs verkrijgbaar met de optie om een tafelblad en het frame naar wens te selecteren. Dit maakt het gemakkelijk om de nieuwe bureautafels in te passen in het interieur van uw kantoor. 

Moderne bureautafels

Een witte bureautafel is modern en heeft een trendy en strakke uitstraling. Bureautafels in wit passen daarom goed in een moderne kantoorinrichting.

Industriële bureautafels

Industriële bureautafels zijn populair en verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren, zoals in de uitvoering van een zwarte bureautafel. Hierbij is het mogelijk om een zwart frame of zwarte bureautafelpoten te combineren met een bureaublad in uiteenlopende kleuren.

Landelijke bureautafels

Landelijke bureautafels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende houtkleuren. Een bureautafel van hout met een bladdesign van beukenhout of kersenhout is bijvoorbeeld een optie. Deze houtsoorten voorzien in een landelijke en warme sfeer.

Tweedehands bureautafels kopen

Bent u voor uw kantoorinrichting op zoek naar een tweedehands bureau? Hal18 voorziet zowel in tweedehands bureautafels als in nieuwe uitvoeringen die geheel naar wens zijn samen te stellen.

Hoeveel kosten bureautafels?

De kosten van bureautafels zijn afhankelijk van het merk, uitvoering en materiaal. Wij voorzien in alle prijsklassen in bureautafels van de hoogste kwaliteit. Ook voor het kopen van een goedkope bureautafel slaagt u bij ons. Wilt u meer weten over heeft u advies nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen