Bureau 140x80

Zoekt u een bureau van 140x80 cm voor uw kantoor of voor een thuiswerkplek? Dit is een ideaal formaat om volop werkruimte op het bureaublad tot uw beschikking te hebben. U heeft bij Hal18 een ruime keuze in een gevarieerd assortiment met 140x80 cm bureaus. Houd gemakkelijk rekening met de voorkeur voor een design en kleur, want u stelt een bureau 140x80 cm geheel naar wens samen. Advies nodig? Wij helpen u graag op weg.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Een bureau 140x80 cm is in diverse kleuren samen te stellen en te bestellen. U heeft onder meer de keuze om bijvoorbeeld een bureau 140x80 wit te bestellen, zoals een T-poot bureau met een wit bureaublad en witte bureaupoten. Dit kantoor bureau past perfect in een moderne kantoorruimte met een licht interieur. Of wilt u een meer warme en stijlvolle sfeer creëren? Kies dan voor een natuurlijke donkere eikenkleur of bestel een bureau 140x80 in antraciet. Bij alle 140x80 cm bureaus staan de beschikbare kleuren voor het bureaublad en het frame vermeld. Zo heeft u bij de aanschaf van een 4-poot bureau van dit formaat de keuze uit maar liefst 44 kleurcombinaties.

Welke bureaus zijn er in dit formaat?

In het formaat 140x80 cm hebben wij voor u verschillende soorten bureaus beschikbaar. Naast de populaire T-poot bureaus en 4-poot bureaus heeft u ook de mogelijkheid om een zit-sta bureau met een formaat van 140x80 cm te kopen. Dit is een werkplek die het mogelijk maakt om per werkdag op kantoor tot wel twee uur minder zittend door te brengen. Heeft u flexibele werkplekken, waar meerdere medewerkers afwisselend van hetzelfde bureau gebruikmaken? Het is belangrijk dat de hoogte van het bureau op de lengte van de gebruiker is afgestemd.

Een slinger bureau met een formaat van 140x80 cm is daar perfect voor. Overigens heeft u bij ons ook de mogelijkheid om voor iedere kantoorruimte andere soorten bureaus te kiezen. Bijvoorbeeld met de aanschaf van een hoekbureau om de ruimte in een kantoor optimaal te benutten of een directiebureau voor uw directiekantoor.

Wanneer kun je het beste kiezen voor een 140x80 bureau?

Een 140x80 cm bureau beschikt over een perfecte diepte voor wat betreft de ergonomische normen. De lengte van 140 cm is daarbij ideaal als u bijvoorbeeld op het bureaublad gebruikmaakt van twee monitoren of van een desktop in combinatie met een laptop. Daarbij blijft er ook nog ruimte over voor ander kantoormateriaal dat nodig is om de werkzaamheden op het bureaublad uit te voeren. Een bureau 140x80 cm biedt wat dat betreft ruimte voor alle benodigde kantoorspullen.

140x80 bureau kopen bij Hal18

U profiteert bij Hal18 van de beste kwaliteit in combinatie met betaalbare prijzen, waarbij u een ruime keuze heeft uit topmerken. Wilt u een 140x80 cm bureau kopen dan krijgt u direct tijdens het bestelproces de mogelijkheid om zelf de kleuren samen te stellen. Deze optie is namelijk bij veel van de bureaus beschikbaar. Dit geldt eveneens als het om de keuze voor toevoegingen gaat, zoals een kabeldoorvoerdop. De verwachte levertijd is direct zichtbaar en die bedraagt doorgaans een tot tien werkdagen. De levering van 140x80 bureaus is gratis. Bent u op zoek naar meerdere bureaus voor verschillende kantoorruimtes? Wij hebben ook kleinere en grotere bureaus beschikbaar, zoals een bureau 120x80 en een bureau 160x80 cm. Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen