Zit sta bureau

Een zit-sta bureau is een perfecte keuze voor mensen die hun werkdag grotendeels achter een bureau doorbrengen. Het is bekend dat een hele dag zitten niet bevorderlijk is voor onze gezondheid, en even opstaan voor een kopje koffie is vaak niet voldoende om dit te compenseren. Zit-sta bureaus bieden dan ook de ideale oplossing om het dagelijkse zit patroon effectief te doorbreken. Hal18 heeft een breed assortiment aan zit-sta bureaus die rekening houden met uw voorkeuren.

Zit-sta bureau: Maten en modellen

Wanneer u een zit sta bureau wilt kopen, zoals een zit sta bureau 140x80 of een kleiner model zoals een zit sta bureau 120 x 60, is het net als bij een T-poot bureau of hoekbureau belangrijk om met de afmetingen rekening te houden. Bij Hal18 hebben wij daarom zit-sta bureaus in diverse maten, zodat er voor iedere kantoorruimte een geschikte oplossing is. Heeft u een beperkte ruimte of wilt u uw kantoor efficiënt inrichten? Overweeg dan ons zit sta hoekbureau elektrisch of een verrijdbare zit sta bureau.

Elektrisch zit sta bureau versus slingerbureau

In ons uitgebreide aanbod heeft u de keuze tussen een elektrisch zit sta bureau, zoals het zit sta bureau elektrisch 120 x 80 of zit sta bureau elektrisch 140 x 80, en een slingerbureau. Met een slingerbureau kunt u door middel van een hendel gemakkelijk wisselen tussen zittend en staand werken. Het voordeel van een elektrisch zit-sta bureau is dat de hoogte van het werkblad automatisch verstelbaar is.

Hoe te gebruiken: Zit-sta bureau

Het juiste gebruik van een zit-sta bureau houdt in dat u regelmatig wisselt tussen zitten en staan. Het is daarbij essentieel om de hoogte van het ergonomische bureau goed af te stellen, net zoals bij het instellen van bureaustoelen en ergonomische bureaustoelen. Het is doorgaans aan te raden om elk uur 10 minuten staand te werken, om vervolgens naar 20 tot 30 minuten te verhogen.

Voordelen van zit-sta bureaus

Het gebruik van een zit-sta bureau kan positieve effecten hebben op uw lichaam en uw werksfeer. De kans op lichamelijke klachten, zoals nek- of rugpijn, gewrichtspijn en hoofdpijn, kan afnemen. Daarnaast kan het regelmatig wisselen van houding de kans op hart- en vaatziekten en obesitas verminderen. Dit alles kan leiden tot een betere werksfeer, een hogere productiviteit en zelfs een lager ziekteverzuim.

Tweedehands en refurbished zit-sta bureaus

Bij Hal18 bieden we ook tweedehands zit sta bureau en refurbished zit sta bureau aan voor degenen die op zoek zijn naar een duurzamere en kosteneffectieve oplossing. Al onze tweedehands en refurbished producten worden zorgvuldig gecontroleerd om te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Gratis advies op maat

Bij Hal18 hebben we een breed scala aan zit-sta bureaus en we helpen u graag om de juiste keuze te maken. Wij bieden u gratis advies op maat bij het kopen van een zit-sta bureau. Ook kunt u direct uw bestelling plaatsen en uw voorkeuren aangeven, zoals de kleur van het blad en van het frame. U kunt ervoor kiezen om het zit-sta bureau gemonteerd geleverd te krijgen of om deze zelf te monteren.

Veelgestelde vragen

 

Een zit sta bureau bevordert een ergonomische en gevarieerde werkhouding. Je kunt een zit sta bureau flexibel instellen in diverse standen. Wanneer je tijdens je werkzaamheden verschillende posities inneemt, voorkom je lichamelijke klachten.

Er zijn verschillende zit sta bureaus die elektrisch instelbaar zijn. Er zijn diverse varianten van een zit sta bureau met een klein intern geheugen, dat onthoudt welke standen je voorkeur hebben. Zo kun je snel van houding wisselen zonder dat er kostbare werktijd verloren gaat.

Als richtlijn kun je aanhouden om niet meer dan één uur achter elkaar staand te werken. Bovendien is het aan te bevelen om ervoor te zorgen dat je tijdens de gehele werkdag niet langer dan de helft van de tijd staat. Wissel het werken ook af met een stukje wandelen.

Bij Hal18 koop je hoogwaardige zit sta bureaus. Je kunt bij Hal18 kiezen uit erkende kwaliteitsmerken. Ook kun je een tweedehands zit sta bureau kopen bij Hal18. Deze bureaus zijn in zeer goede staat en zijn grondig gecheckt. Als het nodig is, is het bureaublad gerecycled en zijn de poten voorzien van een nieuwe coating. Een tweedehands zit sta bureau draagt daarmee bij aan een duurzame omgang met materialen, wat weer gunstig is voor het milieu. Daarnaast geeft Hal18 uitgebreid advies over hun kantoormeubilair en adviseert bij het maken van de keuze. Indien gewenst kan Hal18 het zit sta bureau ook monteren.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen