Zit sta bureau

U bevordert een ergonomische en gevarieerde werkhouding met een zit sta bureau. Dit kantoor bureau kan flexibel worden ingesteld in diverse standen. Wanneer u tijdens uw werkzaamheden verschillende posities inneemt, voorkomt u lichamelijke klachten. Bij Hal18 kunt u gemakkelijk een zit sta bureau bestellen met een zeer ruime kleurkeuze. Met ons grote assortiment kantoorbenodigdheden creëert u gemakkelijk uw eigen werkplek. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook monitorarmen die in hoogte verstelbaar zijn. Dit vergemakkelijkt een werkhouding waar u de rug-, schouder- en nekspieren mee ontlast. Bestel eenvoudig of neem voor vrijblijvend advies contact op met onze klantenservice!

Zit sta bureau elektrisch

Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor een zit sta bureau dat elektrisch instelbaar is. Zo hoeft u niet zelf schroeven te verstellen. Daarnaast heeft Hal18 diverse varianten van een zit sta bureau met een klein intern geheugen dat onthoudt welke standen uw voorkeur hebben. Zo kunnen u en uw werknemers binnen een handomdraai van houding wisselen zonder dat er kostbare werktijd verloren gaat. De belangrijkste winst die u boekt zijn gezonde werknemers die klachtenvrij hun werk kunnen doen. Bij ons kunt u naast een zit sta bureau op elektrisch ook bureaustoelen bestellen die een ergonomische werkhouding bevorderen.

Zit sta bureau tweedehands

Sommige particulieren en bedrijven vervangen hun kantoormeubilair regelmatig. Door goed in te kopen kan Hal18 u een zit sta bureau tweedehands en in zeer goede staat aanbieden. Onze bureaus worden altijd grondig gecheckt, zodat we weten dat deze zich in een goede staat bevinden. Als het nodig is recyclen we het bureaublad en voorzien we de poten van een nieuwe coating. Een zit sta bureau tweedehands draagt daarmee bij aan een duurzame omgang met materialen, wat weer gunstig is voor het milieu.

Zit sta bureau kopen

Als u een hoogwaardig zit sta bureau wilt kopen is Hal18 het juiste adres voor u. U kunt bij ons kantoormeubilair bestellen van erkende kwaliteitsmerken zoals Ahrend, Gispen en SSI Schaefer. Van deze merken vindt u in onze webwinkel ook gemakkelijk een stijlvol directie bureau om uw hoofdkantoor een luxe uitstraling te geven. Als bedrijf kiezen wij graag voor een persoonlijke aanpak. Wij geven u uitgebreid advies over de voor- en nadelen van ons kantoormeubilair en helpen u bij het maken van uw keuze. U bepaalt zelf hoe en wanneer het zit sta bureau dat u kopen wilt wordt geleverd. Indien gewenst, kunnen wij het kantoormeubel op locatie afleveren en in overleg ook monteren. Neem hiervoor gerust contact op met één van onze experts!

Veelgestelde vragen

 

Een zit sta bureau bevordert een ergonomische en gevarieerde werkhouding. Je kunt een zit sta bureau flexibel instellen in diverse standen. Wanneer je tijdens je werkzaamheden verschillende posities inneemt, voorkom je lichamelijke klachten.

Er zijn verschillende zit sta bureaus die elektrisch instelbaar zijn. Er zijn diverse varianten van een zit sta bureau met een klein intern geheugen, dat onthoudt welke standen je voorkeur hebben. Zo kun je snel van houding wisselen zonder dat er kostbare werktijd verloren gaat.

Als richtlijn kun je aanhouden om niet meer dan één uur achter elkaar staand te werken. Bovendien is het aan te bevelen om ervoor te zorgen dat je tijdens de gehele werkdag niet langer dan de helft van de tijd staat. Wissel het werken ook af met een stukje wandelen.

Bij Hal18 koop je hoogwaardige zit sta bureaus. Je kunt bij Hal18 kiezen uit erkende kwaliteitsmerken. Ook kun je een tweedehands zit sta bureau kopen bij Hal18. Deze bureaus zijn in zeer goede staat en zijn grondig gecheckt. Als het nodig is, is het bureaublad gerecycled en zijn de poten voorzien van een nieuwe coating. Een tweedehands zit sta bureau draagt daarmee bij aan een duurzame omgang met materialen, wat weer gunstig is voor het milieu. Daarnaast geeft Hal18 uitgebreid advies over hun kantoormeubilair en adviseert bij het maken van de keuze. Indien gewenst kan Hal18 het zit sta bureau ook monteren.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen