Bureau 120x60

Een compact bureau 120x60 cm is een ideale oplossing als u beperkt ruimte heeft in het kantoor. Of als u bezig bent met het inrichten van een thuiswerkplek waar u de beschikbare ruimte optimaal wilt benutten. U heeft bij Hal18 een uitgebreid aanbod tot uw beschikking om tot de beste keuze voor een bureau 120x 60 cm te komen. De diversiteit uit zich in het design, samenstellen van kleurencombinaties en verstelbaarheid.

Verstelbaar 120x60 bureau

Wilt u de werkhouding volledig optimaliseren dan is het aan te raden om een verstelbaar bureau te kopen. Het is dan mogelijk om de hoogte van het bureau af te stemmen op uw lengte. Dit verbetert uw zithouding. Een verstelbaar bureau heeft altijd de voorkeur om de hoogte van het bureaublad aan de lengte van de gebruiker aan te passen. Een dergelijk verstelbaar compact kantoor bureau is bovendien aan te bevelen als er meerdere medewerkers zijn die van het bureau gebruikmaken. De werkhouding heeft namelijk invloed op het voorkomen van lichamelijke klachten. 

Een compact bureau is zowel verkrijgbaar met handmatige bediening (slingerbureau) als met elektrische bediening. Overigens zijn elektrische zit sta bureaus in allerlei afmetingen bij ons verkrijgbaar, zoals in de uitvoering van een bureau 120x80, bureau 140x80, bureau 160x80 en bureau 180x80 cm. Deze zijn bijvoorbeeld uitgevoerd als een 4-poot bureauT-poot bureauhoekbureau of directiebureau.

 

In diverse kleuren te verkrijgen

De compacte bureaus zijn bij ons in allerlei kleurencombinaties verkrijgbaar. Wilt u bijvoorbeeld een bureau 120x60 in wit aanschaffen? Of kiest u voor een bureau 120x60 in een warme houtkleur? Er zijn T-poot bureaus 120x60 cm die beschikbaar zijn in maar liefst 36 kleurencombinaties en 4-poot bureaus met keuze uit 44 kleurencombinaties. Indien er meerdere kleurencombinaties beschikbaar zijn, ziet u de bladkleuren en pootkleuren bij de betreffende bureautafel staan. Stem de kleurkeuze gemakkelijk af op de kleuren in het interieur van uw kantoor en door rekening te houden met de interieurstijl.

Kies voor een 120x60 bureau van Hal18

Het brede aanbod maakt het gemakkelijk om een keuze te maken en een bureau 120x60 cm te bestellen bij Hal18. Bovendien bieden wij extra gemak met een snel en efficiënt bestelproces. De levertijd is inzichtelijk en varieert veelal van een tot tien werkdagen. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of wilt u graag advies over de aanschaf van een bureau? Neem gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen