Directiebureau

Een directiebureau met een stijlvol design en functioneel gemak is een perfecte keuze voor elke directiekamer. Hal18 heeft voor u een ruim aanbod met directiebureaus in een zakelijke en professionele stijl beschikbaar. Hierbij is er sprake van een uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking van materialen. Wij vertegenwoordigen meerdere gerenommeerde merken in ons assortiment, zoals Dutchoffice, HHV en DutchDesign. 

Directiebureau met functioneel design

Een directiebureau beschikt over een functioneel design en verschilt ten opzichte van andere bureaus qua uitvoering. Het bureaublad heeft namelijk een groter formaat en biedt alle ruimte om op een aangename en comfortabele manier te werken. Het functionele design komt in het grote oppervlak van het bureaublad naar voren. De vormgeving varieert en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld voor een directiebureau met hoek te kiezen. Op deze manier heeft u nog meer werkruimte tot uw beschikking. Er zijn directie hoekbureaus beschikbaar waarbij u bij ons de mogelijkheid heeft om de hoekaanbouw links of rechts te laten uitvoeren.

Framekleur en bladkleur

Het formaat en het design van luxe directiebureaus maken al het onderscheid in uitstraling, maar dit geldt eveneens voor de bladkleuren en de framekleuren. Er zijn meerdere kleuren om een keuze uit te maken, waarbij het mogelijk is om het luxe karakter extra te benadrukken. Een directiebureau in zwart of antraciet is stijlvol en een eikenkleur vormt een uitstekende basis om het directiekantoor op klassieke wijze in te richten. In een modern ingerichte directiekamer staat een directiebureau in wit prachtig. 

Directiebureau samenstellen

Wij voorzien met ons aanbod in de mogelijkheid om verschillende kantoorbureaus naar eigen inzicht samen te stellen. Bijvoorbeeld door zelf een bladkleur te selecteren en daarbij ook het formaat van het bureaublad te bepalen. Bij de combinatie van samenstellen en bestellen is het doorgaans eveneens mogelijk om voor extra opties te kiezen. Bijvoorbeeld voor het bestellen van een kabelklem of kabeldoorvoerdop die ervoor zorgen dat de draden van apparatuur haast onzichtbaar zijn.

Extra opbergruimte met ladeblok

Het is om het overzicht op het directiebureau te bewaren handig om in de directe nabijheid over extra opbergruimte te beschikken. Daarom zijn er verschillende directiebureaus met ladeblok verkrijgbaar. Er zijn meerdere uitvoeringen van ladeblokken beschikbaar, zodat u altijd met de gewenste afmeting en benodigde opbergruimte rekening kan houden. Overigens voorzien wij eveneens in directiekasten die qua stijl en kleur zijn af te stemmen op directiebureaus en in extra opbergruimte voorzien. 

Creëer eenheid in uw directiekantoor

U heeft bij ons de mogelijkheid om met de beschikbare opties zelf het ideale directiebureau samen te stellen. De uitstraling in uw directiekantoor wordt bepaald door de inrichting en samenstelling van meubels. Om een uniforme uitstraling in uw kantoor te realiseren, is het aan te raden andere soorten directiemeubilair in eenzelfde stijl en kleur te kopen bij Hal18. Wij voorzien namelijk eveneens in een aanbod met directietafels die als vergadertafel te gebruiken zijn net als in directiekasten. Uiteraard is het tevens mogelijk om bij ons een bureaustoel te kopen om comfortabel aan een directiebureau te werken.

Directiebureau kopen bij Hal18

Hal18 staat voor kwaliteit en niet alleen als het gaat om de directiebureaus, maar ook voor wat betreft de expertise en service. Naast het gemak om online een bestelling te plaatsen en een directiebureau te kopen, is het eveneens mogelijk om van ons gratis professioneel advies te krijgen. Wij helpen u wat dat betreft graag op weg om uw directiekantoor optimaal in te richten. Onze medewerkers denken graag met u mee als u bijvoorbeeld een keuze wilt maken tussen een enkel of een dubbel bureau, hoekbureau, verstelbaar bureau, of andere elementen waarbij u twijfel heeft. Neem gerust contact met ons op. In onze showroom is het natuurlijk eveneens mogelijk om persoonlijk advies te krijgen en inspiratie op te doen. 

Korte levertijden

Wij hanteren voor directiebureaus doorgaans korte levertijden. Wilt u weten hoe kort de levertijd is? Dit staat bij elke omschrijving vermeld, zodat u weet waar u aan toe bent. De levering van directiebureaus is gratis. 

Veelgestelde vragen

Een directiebureau is doorgaans wat luxer van aard dan het bureau van een werknemer. Alhoewel dit natuurlijk niet per se hoeft. Er zijn ook bedrijven met een platte structuur en cultuur. Er van uitgaand dat een directiebureau wel wat exclusiever mag zijn, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxer materiaal. Maar een andere vorm van bureau is ook mogelijk, eentje met een ingebouwd ladeblok bijvoorbeeld.

Bij Hal18 koopt u een directiebureau voor een zeer nette prijs. U kunt zelfs voor een gebruikt model kiezen dat er nog uitziet als nieuw en heel goed een tweede leven mee kan. Ze zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op www.hal18.nl en vind een betaalbaar en bij uw wensen passend directiebureau!

 

Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en van het bedrag dat u hieraan wilt spenderen. Bij een directiebureau is het wellicht ook zo dat u zich wilt onderscheiden van uw werknemers. Dan kan dat bijvoorbeeld al door het materiaal of door te kiezen voor een hoekbureau met een ladeblok. Combineer uw directiebureau met een directiestoel van leer voor een smaakvol directiekantoor.

Bij de aanschaf van een directiebureau moet u al gauw denken aan een bedrag van rond de €500 wat naar gelang uw wensen op kan oplopen naar een paar duizend Euro. Maar dat is niet gezegd dat u dat kwijt bent, zeker niet wanneer u voor een directiebureau van Hal18 kiest! Bij ons vindt u betaalbare directiebureaus van een mooie kwaliteit.

Bij Hal18 weet u zeker dat u voor een nette prijs een mooi directiebureau kunt aanschaffen. Die zowel aan uiterlijke wensen voldoet als aan ergonomische. Want een mooi bureau is leuk maar u moet er wel prettig aan kunnen werken. Bij Hal18 ontvangt u gratis advies op maat, zodat u zeker weet dat u een geschikt bureau aanschaft. Bij ons vindt u bekende merken zoals, Gispen, Ahrend en Overtoom. Met het directiemeubilair van Hal18 weet u zeker dat u het beste visitekaartje van uw bedrijf uitdraagt!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen