Directiebureau

Een stijlvol design en functioneel gemak komen samen in een directiebureau van Hal18. Wij bieden een breed scala aan zakelijke en professionele stijlen, elk gekenmerkt door uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking. We vertegenwoordigen gerenommeerde merken zoals Dutchoffice, HHV en DutchDesign.

Soorten Directiebureaus

Directiebureaus onderscheiden zich van andere bureaus door hun uitvoering. Met een groter formaat bureaublad, bieden ze alle ruimte voor comfortabel werken. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, waarbij functionaliteit en design samenkomen.

Luxe Directiebureau

Onze luxe directiebureaus maken het verschil in uitstraling. Met de kleurcombinatie van het Halifax blad en de antraciete poten, kunt u het luxe karakter van uw directiekantoor extra benadrukken. Deze luxe bureaus zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ontworpen met oog voor functionaliteit en comfort.

Directiebureau Hoek

Een directiebureau met hoek biedt extra werkruimte. Deze hoekbureaus zijn uiterst praktisch als u een groter oppervlak nodig heeft en de hoek aanbouw kan zowel links als rechts worden uitgevoerd.

Directiebureau Klassiek

Een klassiek directiebureau is een uitstekende keuze voor een traditioneel ingericht directiekantoor. Met een eikenkleurige afwerking straalt het bureau een tijdloze elegantie uit en biedt het een sterke basis voor uw kantoorinrichting.

Verstelbaar Directiebureau

Een verstelbaar directiebureau biedt ergonomisch comfort, waardoor u op een gezonde manier kunt werken. Met de mogelijkheid om de hoogte van het bureaublad aan te passen, kunt u gemakkelijk wisselen tussen zittend en staand werken.

Directiebureau samenstellen

Wij voorzien met ons aanbod in de mogelijkheid om verschillende kantoorbureaus naar eigen inzicht samen te stellen. Bijvoorbeeld door zelf een bladkleur te selecteren en daarbij ook het formaat van het bureaublad te bepalen. Bij de combinatie van samenstellen en bestellen is het doorgaans eveneens mogelijk om voor extra opties te kiezen. Bijvoorbeeld voor het bestellen van een kabelklem of kabeldoorvoerdop die ervoor zorgen dat de draden van apparatuur haast onzichtbaar zijn.

Extra opbergruimte met ladeblok

Het is om het overzicht op het directiebureau te bewaren handig om in de directe nabijheid over extra opbergruimte te beschikken. Daarom zijn er verschillende directiebureaus met ladeblok verkrijgbaar. Er zijn meerdere uitvoeringen van ladeblokken beschikbaar, zodat u altijd met de gewenste afmeting en benodigde opbergruimte rekening kan houden. Overigens voorzien wij eveneens in directie kasten die qua stijl en kleur zijn af te stemmen op directiebureaus en in extra opbergruimte voorzien.

Directiebureau kopen bij Hal18

Hal18 staat voor kwaliteit en niet alleen als het gaat om het directiemeubilair, maar ook voor wat betreft de expertise en service. Naast het gemak om online een bestelling te plaatsen en een directiebureau te kopen, is het eveneens mogelijk om van ons gratis professioneel advies te krijgen. Wij helpen u wat dat betreft graag op weg om uw directiekantoor optimaal in te richten. Maak u kantoor compleet en bekijk ook ons aanbod directietafelsdirectie kasten en directiestoelen. Onze medewerkers denken graag met u mee als u bijvoorbeeld een keuze wilt maken tussen verschillende soorten bureaus zoals, dubbel bureauzit sta bureau of een slinger bureau. Neem gerust contact met ons op. In onze showroom is het natuurlijk eveneens mogelijk om persoonlijk advies te krijgen en inspiratie op te doen. Wacht niet langer en profiteer van onze gratis levering en montage aan huis! 

Korte levertijden op directiebureaus

Wij hanteren voor directiebureaus doorgaans korte levertijden. Wilt u weten hoe kort de levertijd is? Dit staat bij elke omschrijving vermeld, zodat u weet waar u aan toe bent. De levering van directiebureaus is gratis.

Veelgestelde vragen

Een directiebureau is doorgaans wat luxer van aard dan het bureau van een werknemer. Alhoewel dit natuurlijk niet per se hoeft. Er zijn ook bedrijven met een platte structuur en cultuur. Er van uitgaand dat een directiebureau wel wat exclusiever mag zijn, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxer materiaal. Maar een andere vorm van bureau is ook mogelijk, eentje met een ingebouwd ladeblok bijvoorbeeld.

Bij Hal18 koopt u een directiebureau voor een zeer nette prijs. U kunt zelfs voor een gebruikt model kiezen dat er nog uitziet als nieuw en heel goed een tweede leven mee kan. Ze zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op www.hal18.nl en vind een betaalbaar en bij uw wensen passend directiebureau!

 

Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en van het bedrag dat u hieraan wilt spenderen. Bij een directiebureau is het wellicht ook zo dat u zich wilt onderscheiden van uw werknemers. Dan kan dat bijvoorbeeld al door het materiaal of door te kiezen voor een hoekbureau met een ladeblok. Combineer uw directiebureau met een directiestoel van leer voor een smaakvol directiekantoor.

Bij de aanschaf van een directiebureau moet u al gauw denken aan een bedrag van rond de €500 wat naar gelang uw wensen op kan oplopen naar een paar duizend Euro. Maar dat is niet gezegd dat u dat kwijt bent, zeker niet wanneer u voor een directiebureau van Hal18 kiest! Bij ons vindt u betaalbare directiebureaus van een mooie kwaliteit.

Bij Hal18 weet u zeker dat u voor een nette prijs een mooi directiebureau kunt aanschaffen. Die zowel aan uiterlijke wensen voldoet als aan ergonomische. Want een mooi bureau is leuk maar u moet er wel prettig aan kunnen werken. Bij Hal18 ontvangt u gratis advies op maat, zodat u zeker weet dat u een geschikt bureau aanschaft. Bij ons vindt u bekende merken zoals, Gispen, Ahrend en Overtoom. Met het directiemeubilair van Hal18 weet u zeker dat u het beste visitekaartje van uw bedrijf uitdraagt!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen