Slinger bureaus

Bent u op zoek naar een slinger bureau voor uw kantoor? Er zijn verschillende uitvoeringen van een bureau met slinger, zoals een zit sta bureau met slinger en een zitbureau met slinger. Hal18 heeft voor u een uitgebreid assortiment beschikbaar met slinger bureaus in allerlei uitvoeringen. Naast nieuwe exemplaren is het voor u ook mogelijk om een duurzame aankoop bij ons te doen met keuze uit tweedehands slinger bureaus.

Slinger bureaus

Wat is een slinger bureau? Slinger bureaus zijn kantoor bureaus die door middel van het draaien aan een slinger in hoogte verstelbaar zijn. Er is altijd sprake van een minimale en maximale hoogte om in te stellen en het bureau op de lichaamslengte van de gebruiker af te stemmen. Zowel bij een zit-sta uitvoering als een zitbureau is het belangrijk dat de kantoorstoelen als zitplaats aan het bureau eveneens in hoogte verstelbaar zijn. Hiermee creëert u een optimale werkhouding, zoals ook van toepassing is op andere in hoogte verstelbare bureautafels net als op verstelbare directiebureaus. U kunt slingerbureaus ook in een elektrische uitvoering vinden.

Voordelen van een sta-zit slinger bureau

Een sta-zit slinger bureau heeft als extra voordeel dat de werkhouding gedurende de dag is af te wisselen. Het voortdurend zitten aan een bureau vormt een belasting voor het lichaam en hierdoor is het mogelijk dat er klachten ontstaan. Een afwisselende werkhouding stimuleert de doorbloeding in het lichaam. Het voordeel van een zit sta bureau met slinger is dat het verstellen van de positie van laag naar hoog in een handomdraai gedaan is. Er is een minieme inspanning voor nodig om de positie van het slinger bureau van hoog naar laag of andersom te brengen.

Welk formaat slinger bureau is geschikt?

Een slinger bureau is niet verplicht, maar draagt wel bij aan het voorkomen van lichamelijke klachten. Daarbij is het wel van belangrijk om rekening te houden met het formaat. Hierbij is de breedte van belang om voldoende werkruimte op het bureaublad beschikbaar te hebben. Een minimale breedte van 80 cm is dan ook aan te raden met een lengte van minimaal 120 cm. Wij hebben overigens slinger bureaus in ons assortiment met een nog groter formaat om de beschikking te hebben over riante werkruimte. Welk formaat slinger bureau geschikt is, hangt verder onder meer af van de beschikbare ruimte in het kantoor. Om de kantoorruimte optimaal te benutten, is het overigens ook mogelijk om bij ons een duo werkplek met slinger te kopen of een hoekbureau aan te schaffen.

Tweedehands slinger bureau kopen

Hal18 vindt duurzaamheid belangrijk en biedt u daarom ook de gelegenheid een verstelbaar bureau met slinger tweedehands aan te schaffen. Wij hebben verschillende tweedehands bureaus in ons aanbod beschikbaar, die van een uitstekende kwaliteit zijn. Bij tweedehands en refurbished exemplaren is het niet mogelijk om zelf de kleur en het design te bepalen, zoals bij nieuwe slinger bureaus wel een optie is.

Slinger bureau kopen bij Hal18

Hal18 is specialist op het gebied van kantoorinrichting en voorziet in een ruim aanbod met slinger bureaus. Wilt u een slinger bureau kopen dan heeft u bovendien de keuze uit verschillende designs, formaten en kleuren. De bladkleur is naar eigen voorkeur te selecteren, zodat uw keuze is afgestemd op de kleuren van uw kantoor. Daarbij heeft u eveneens de optie om uit verschillende potenkleuren een keuze te maken. Het is heel gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen voor slinger bureaus op basis van uw voorkeuren. Er zijn verder nog extra producten beschikbaar die meteen ook te bestellen zijn, zoals een computerbeugel of kabelklem. Wij hanteren bovendien een snelle levertijd en voorzien in een korting bij een grotere afname van slinger bureaus. Wilt u advies of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen