Hoekbureau

Zoekt u een oplossing die functionaliteit en extra opbergruimte biedt? Ontdek de veelzijdigheid van een hoekbureau. Hal18 heeft een breed scala aan hoekbureaus in verschillende uitvoeringen - rechts en links - en afmetingen die passen bij elke kantoorruimte. Met een hoekbureau benut u de ruimte optimaal, terwijl u geniet van het extra werk- en opberg oppervlak.

Directie hoekbureau

Een populaire keuze in ons assortiment is het directiehoek bureau. Met zijn ruime werkblad en opbergruimte is het een premium keuze voor wie op zoek is naar iets bijzonders. Een directie bureau kan ook worden uitgerust met een ladeblok aan de linkerkant of de rechterkant voor extra opbergruimte en gemak. Deze bureaus zijn online beschikbaar voor directe bestelling.

Hoekbureau wit

Hoekbureaus zijn er in verschillende kleuren, maten en ontwerpen. Een hoekbureau wit is een tijdloze en moderne keuze, die past bij verschillende interieurstijlen. Onze collectie omvat ook andere kleuropties zoals licht eiken, antraciet eiken, beuken, lichtgrijs, en eiken, met onderstellen in antraciet, aluminium, wit of zwart.

Tweedehands hoekbureaus

Bij Hal18 denken we ook aan het milieu en uw budget. Daarom bieden we gerenoveerde tweedehands kantoormeubelen aan. Deze zijn perfect voor de milieubewuste consument of ondernemer met een kleiner budget die op zoek is naar kwaliteit en functionaliteit zonder de bank te breken.

Hoekbureaus kopen of samenstellen

Of u nu op zoek bent naar een specifiek hoekbureau, zoals een hoekbureau 160x120, of dat u van plan bent om uw eigen hoekbureau samen te stellen, Hal18 kan u helpen. We hebben een brede selectie met hoekbureaus die dankzij de ergonomische opties zijn aan te passen voor een volgens de NEN-norm optimale werkhouding. Hier bent u ervan verzekerd dat u het perfecte hoekbureau vindt voor uw behoeften.

Hoekbureau kopen

Mocht u op zoek zijn naar een goede, kwalitatieve hoekbureau om te kopen, dan bent u bij Hal18 aan het juiste adres. Door het uitgebreide assortiment zit er altijd een bureau tussen die bij uw wensen past. Bij Hal18 profiteert u van de scherpe prijzen op hoekbureaus, maar ook op T-Poot bureausbureautafelslinger bureauselektrisch verstelbare bureaus en nog veel meer! Mocht u een hoekbureau kopen, dan komen wij die zo snel mogelijk bij u afleveren. Bovendien kunnen wij in overleg het hoekbureau ook monteren mocht u dat prettig vinden. Hierdoor weet u zeker dat uw net aangekochte hoekbureau op de juiste manier in elkaar wordt gezet.

Veelgestelde vragen

Hoekbureaus zijn er in verschillende afmetingen. Zo heb je hoekbureaus met de afmeting 160x120cm, maar ook van 180x120cm.

 

Afhankelijk van de afmeting en materiaal, betaal je ongeveer tussen de 269,95 euro en 359,00 euro. Voor een elektrisch hoekbureau betaal je iets meer dan 1000 euro.

De levertijd van een hoekbureau is gemiddeld 1 tot 10 werkdagen.

Met een hoekbureau benut je de ruimte in je kantoor zo goed mogelijk en krijgt je kantoorinrichting een tijdloos design.

 

Bij Hal18 vind je een uitgebreid assortiment aan hoekbureaus. Als je een hoekbureau koopt bij Hal18, wordt je aankoop  zo snel mogelijk geleverd en indien gewenst kan het hoekbureau ook gemonteerd worden. Tevens vind je bij Hal18 ook tweedehands hoekbureaus. Op die manier kun je wat extra’s betekenen voor het milieu en daarnaast zijn deze bureaus prettiger voor de portemonnee.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen