Hoekbureau

Wilt u de ruimte in uw kantoor zo goed mogelijk benutten? Dan is een hoekbureau zeker geschikt voor u! Deze werkplek bestelt u eenvoudig online bij Hal18. Wij hebben een ruim assortiment producten voor uw kantoorinrichting. Van bureaus en stoelen tot brandkasten en lockers. Ook vergadertafels en het complete interieur voor uw directiekamer hebben wij in huis. U heeft bij ons de keuze uit zowel nieuw als tweedehands meubilair. U bekijkt al onze producten zoals het hoekbureau eenvoudig in onze webshop.

Hoekbureau wit

Als u op zoek bent naar kantoorinrichting met een tijdloos design, zit u goed met een hoekbureau in wit. Deze lichte tint past perfect bij zowel een klassiek als een modern interieur en is perfect te combineren met andere kleuren. Naast een hoekbureau in wit, hebben wij nog vele andere werkplekken in deze tint. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zit sta bureau? Hiermee kunt u zittend en staand werken afwisselen. Uit onderzoek is gebleken dat dit uw gezondheid ten goede komt. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten bureaus uit ons assortiment, of heeft u advies nodig bij het samenstellen van uw werkkamer(s)? Bel ons dan gerust. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en magazijnen en helpen u graag.

Tweedehands hoekbureau

Wilt u graag wat extra’s doen voor het milieu, of heeft u niet zo’n groot budget? Dan vindt u bij Hal18 een aantrekkelijk geprijsd tweedehands hoekbureau van een vooraanstaand merk. Wij recyclen onder andere producten van Ahrend en Gispen. In onze eigen sociale werkplaats werken onze professionals hard om het bureaus en bureaustoelen te controleren en waar nodig te repareren. Bureaubladen worden gerecycled en de poten krijgen een nieuwe laklaag. Zo ziet ieder tweedehands hoekbureau er weer als nieuw uit!

Hoekbureau kopen

U bent bij Hal18 aan het juiste adres als u een hoekbureau wilt kopen. Onze uitgebreide collectie kantoormeubelen vindt u overzichtelijk online. Zo kunt u op uw gemak de diverse werkplekken met elkaar vergelijken en het ideale kantoor bureau uitkiezen. U profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen. Als u besluit bij ons uw hoekbureau te kopen, komen wij deze zo snel mogelijk leveren. Indien gewenst, is in overleg montage van de producten ook mogelijk. Hierdoor weet u zeker dat uw kantoorinrichting goed wordt geïnstalleerd en u er jarenlang plezier van zult hebben!

Veelgestelde vragen

Hoekbureaus zijn er in verschillende afmetingen. Zo heb je hoekbureaus met de afmeting 160x120cm, maar ook van 180x120cm.

 

Afhankelijk van de afmeting en materiaal, betaal je ongeveer tussen de 269,95 euro en 359,00 euro. Voor een elektrisch hoekbureau betaal je iets meer dan 1000 euro.

De levertijd van een hoekbureau is gemiddeld 1 tot 10 werkdagen.

Met een hoekbureau benut je de ruimte in je kantoor zo goed mogelijk en krijgt je kantoorinrichting een tijdloos design.

 

Bij Hal18 vind je een uitgebreid assortiment aan hoekbureaus. Als je een hoekbureau koopt bij Hal18, wordt je aankoop  zo snel mogelijk geleverd en indien gewenst kan het hoekbureau ook gemonteerd worden. Tevens vind je bij Hal18 ook tweedehands hoekbureaus. Op die manier kun je wat extra’s betekenen voor het milieu en daarnaast zijn deze bureaus prettiger voor de portemonnee.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen