Hoekbureau

Wanneer u uw kantoorruimte zo goed mogelijk wilt benutten dan is het hoekbureau een ideale uitkomst. Daarbij biedt een hoekbureau veel ruimte. Waardoor u de ene helft als werkplek kunt gebruiken en de andere helft als vergader gedeelte, waar u met collega’s kunt sparren over bepaalde zaken. Door het grote werkblad zijn er ook veel opbergmogelijkheden. Daarbij oogt het kantoor ook groter, want u hebt zo alles wat u nodig heeft, in tegenstelling tot een recht bureau. Ook biedt Hal18 duo werkplek aan, waardoor er nog beter overlegd kan worden tussen medewerkers. Hal18 biedt hoekbureaus en andere kantoormeubelen aan in verschillende kleuren, afmetingen, designs en uitvoeringen.

Hoekbureau wit

Bij Hal18 zijn er hoekbureaus te koop in verschillende kleuren, afmetingen, designs en uitvoeringen. Zoals een hoekbureau in het wit. Ook zijn er verschillende bureauaccessoires te koop waardoor u de werkplek helemaal eigen kunt maken. Door veel verschillende kleuren en afmetingen te verkopen kan het lastig zijn om de juiste bureau uit te zoeken. Door een wit hoekbureau te kiezen blijft het tijdloos en modern. Daarbij kunnen er verschillende kleuren worden gecombineerd omdat het een makkelijke kleur is. Hierdoor kan een hoekbureau wit gebruikt worden bij verschillende interieurstijlen. Zowel bij een modern interieur als bij een klassieke stijl. Mocht u ook willen staan bij uw bureau, dan is een zit sta bureau de uitkomst. Deze zijn ook in het wit beschikbaar zodat uw kantoorinrichting aan al uw eisen en wensen kan voldoen. Een hoekbureau in het wit is erg veelzijdig waardoor u met een hoekbureau altijd goed zit.

Tweedehands hoekbureau

Hal18 biedt ook tweedehands hoekbureaus aan. Dit is goed voor het milieu, want een goed bureau wordt hergebruikt in plaats van weggegooid. Ook is dit voor ondernemers of consumenten met een kleiner budget de uitkomst om alsnog te investeren in goede kantoormeubelen zoals een bureaustoel voor uzelf en uw medewerkers. In onze eigen werkplaats worden de bureaus goed nagekeken en waar nodig gerepareerd. Bovendien krijgen de poten een mooi nieuw laklaagje, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Zo ziet een tweedehands hoekbureau er weer als nieuw uit.

Hoekbureau met kastjes

Een hoekbureau biedt al heel veel opbergruimte, maar om uw papieren en schrijfwaren handig op te ruimen zijn kastjes onder het bureau een ideale oplossing. Hierdoor is een hoekbureau met kastjes nóg functioneler. Op deze manier ziet de ruimte er netjes uit als er (potentiële) klanten op bezoek komen op kantoor. Mocht u nu nog een hoekbureau zonder lades hebben, maar wilt u die wel? Dan zijn er ook ladeblokken te koop bij Hal18 die u kunnen helpen om uw bureau netjes te houden. Een hoekbureau met kastjes heeft daarom veel functionaliteiten, omdat u er nog meer in kunt opbergen.

Hoekbureau kopen

Mocht u op zoek zijn naar een goede, kwalitatieve hoekbureau om te kopen, dan bent u bij Hal18 aan het juiste adres. Door het uitgebreide assortiment zit er altijd een bureau tussen die bij uw wensen past. Bij Hal18 profiteert u van de scherpe prijzen op hoekbureaus, maar ook op T-Poot bureaus, 4-Poot bureaus, Slinger bureaus en nog veel meer! Mocht u een hoekbureau kopen, dan komen wij die zo snel mogelijk bij u afleveren. Bovendien kunnen wij in overleg het hoekbureau ook monteren mocht u dat prettig vinden. Hierdoor weet u zeker dat uw net aangekochte hoekbureau op de juiste manier in elkaar wordt gezet.

Veelgestelde vragen

Hoekbureaus zijn er in verschillende afmetingen. Zo heb je hoekbureaus met de afmeting 160x120cm, maar ook van 180x120cm.

 

Afhankelijk van de afmeting en materiaal, betaal je ongeveer tussen de 269,95 euro en 359,00 euro. Voor een elektrisch hoekbureau betaal je iets meer dan 1000 euro.

De levertijd van een hoekbureau is gemiddeld 1 tot 10 werkdagen.

Met een hoekbureau benut je de ruimte in je kantoor zo goed mogelijk en krijgt je kantoorinrichting een tijdloos design.

 

Bij Hal18 vind je een uitgebreid assortiment aan hoekbureaus. Als je een hoekbureau koopt bij Hal18, wordt je aankoop  zo snel mogelijk geleverd en indien gewenst kan het hoekbureau ook gemonteerd worden. Tevens vind je bij Hal18 ook tweedehands hoekbureaus. Op die manier kun je wat extra’s betekenen voor het milieu en daarnaast zijn deze bureaus prettiger voor de portemonnee.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen