Elektrische zit-sta bureaus

Wilt u een zit sta bureau elektrisch kopen om op een ergonomisch verantwoorde manier te werken? Het afwisselen tussen zitten en staan heeft positieve effecten op de gezondheid en voorkomt lichamelijke klachten. Bovendien zorgt het voor minder ziekmeldingen en voor een verhoging van de productiviteit. Het voordeel van een zit sta bureau elektrisch is dat de bediening gemakkelijk is en er snel en efficiënt te switchen is tussen de posities. Hal18 heeft voor u een uitgebreid aanbod beschikbaar, zodat u bij het kopen van een zit-sta bureau met meerdere voorkeuren rekening kan houden.

Zit sta bureau elektrisch: de voordelen

U merkt door te werken aan een zit sta bureau elektrisch dat het gemakkelijk is om vanuit zittende positie staand te gaan werken. Een sta zit bureau elektrisch is door op een knop te drukken van laag naar hoog of andersom in te stellen. De werkonderbreking is door de elektrische hoog-laag bediening minimaal of verwaarloosbaar te noemen. Een ander voordeel is dat de hoogte is in te stellen op de lengte van de gebruiker, zoals gebruikelijk is bij een ergonomisch verantwoorde bureautafel en andere kantoorbureaus. Het afwisselend en staand werken is positief voor de gezondheid en draagt bij aan het voorkomen van onder meer hart- en vaatziekten. Een zittend beroep in combinatie met te weinig beweging vormt daarvoor namelijk een risico. Wij bieden u bovendien het voordeel dat er verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, zoals in de vorm van een T-pootbureau.

Sta zit bureau elektrisch, wat zijn de mogelijkheden?

Naast dat een slingerbureau in allerlei uitvoeringen bij ons verkrijgbaar is net als een hoekbureau, geldt dit eveneens voor een zit sta bureau. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit verschillende afmetingen, zoals 120x80 cm of met een afmeting van 140x80cm of 160x80cm. Het is eveneens mogelijk om een elektrisch duo sta zit bureau bij ons te kopen. Gebruikers aan beide zijden hoeven niet gezamenlijk te zitten of te staan. De ene persoon kan zittend de werkzaamheden uitvoeren vanaf een van onze comfortabele bureaustoelen terwijl de persoon aan de andere zijde kan staan. 

Ruime keuze uit bladkleuren en potenkleuren

U heeft bij ons een ruime keuze als het gaat om de samenstelling van kleuren, zoals van het blad en van de poten. De bladkleur varieert bijvoorbeeld van beukenhout tot wit en van licht grijs tot antraciet eiken. Er is dan een bijpassende kleur poten te kiezen met opties als wit (RAL 9010), aluminium (RAL 9006) of zwart (RAL 9005). De vele kleuropties maken het mogelijk om met de interieurstijl van uw kantoor rekening te houden.

Elektrisch zit sta bureau kopen: samenstellen en bestellen

Het is heel simpel om bij Hal18 een zit sta bureau elektrisch te kopen aan de hand van ons concept: samenstellen en bestellen. U kiest als eerste het sta zit bureau van uw voorkeur en krijgt dan alle opties voor het samenstellen voorgeschoteld. Hier heeft u de mogelijkheid om een bladkleur en bijpassende kleur van de poten te kiezen. Daarnaast bieden wij extra opties voor maatwerk, zodat aan al uw wensen is te voldoen. Selecteer bijvoorbeeld een kabeldoorvoerdop bij de duo zit sta bureaus en houd de werkplek op kantoor netjes en overzichtelijk met kabelklemmen. Wilt u er ook een computerbeugel bij? Voeg deze dan toe aan uw bestelling op maat.

Gratis verzending en advies op maat

Heeft u een vraag over het kopen van een zit sta bureautafel of wilt u graag op weg geholpen worden bij het maken van een keuze? Wij voorzien in een gratis advies op maat en nodigen u uit om contact op te nemen of langs te komen in onze showroom. Heeft u geen vragen en plaatst u een bestelling voor een zit sta bureau? U betaalt bij ons geen verzendkosten, want de verzending is gratis. 

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen