Monitor beugel bureau

U zet uw beeldscherm gemakkelijk in de door u gewenste stand met een monitor beugel op uw bureau. De arm is in hoogte instelbaar en daarnaast 360 graden roteerbaar. Verder is het mogelijk om het scherm licht naar voren of naar achteren te hellen. De monitor beugel voor het bureau is uitermate geschikt voor een flexibele werkplek. Iedereen zet het scherm gemakkelijk in de gewenste positie. Bij Hal18 kunt u terecht als particulier, ondernemer of organisatie. Ook geven wij u graag en vrijblijvend advies bij het vormgeven van een ergonomische werkplek.

Monitor beugel bureau 2 schermen

Als u voor uw werkzaamheden veel informatie tegelijk wilt kunnen bekijken en verwerken is een monitorbeugel voor een bureau met 2 schermen een uitstekende oplossing. De beide armen kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend, zodat u op de voor u meest efficiënte wijze zicht heeft op beide monitoren. Als u de hoogte, de diepte en de hoek op de juiste manier instelt ontlast u de spieren van uw rug, nek en schouders. Wilt u al uw werkplekken ergonomisch inrichten? Dan vindt u bij Hal18 naast een monitor beugel voor het bureau met 2 schermen een ruim aanbod verstelbare kantoor bureaus en andere voor het werk onmisbare accessoires.

Monitor beugel bureau kopen

Hal18 is hét adres als u een monitor beugel voor het bureau wilt kopen. De beugels worden standaard geleverd met een geïntegreerde bladklem die gemakkelijk aan het bureaublad kan worden vastgeklemd. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Het frame is van staal en heeft een hoog draaggewicht. Daardoor is het geschikt voor schermen in diverse inchmaten. Naast een monitor beugel voor uw bureau kopen, is het mogelijk om zowel nieuwe als tweedehands bureaustoelen te bestellen. Bent u als ondernemer ook geïnteresseerd in onze andere gebruikte bureauaccessoires? Neem vrijblijvend contact op en bestel eenvoudig in de door u gewenste aantallen!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen