Dubbel bureau

Bent u op zoek naar het ideale dubbel bureau voor uw kantoorruimte? Bij Hal18 bieden wij een ruime selectie hoogwaardige duo bureaus van gerenommeerde merken, verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, afmetingen en functionaliteiten. Ontdek ons uitgebreide assortiment duo bureaus om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en een efficiënte werkplek te creëren.

Wat is een dubbel bureau? 

Een dubbel bureau, ook wel bekend als een duo bureau of bureau voor 2 personen, is een speciaal ontworpen werkplek waar twee medewerkers tegelijkertijd aan kunnen werken. In tegenstelling tot het plaatsen van twee aparte bureaus tegenover elkaar, bestaat een dubbel bureau uit twee bureaubladen die met elkaar verbonden zijn door een enkel onderstel. Hierdoor ontstaat een efficiënte en functionele werkplek waarbij beide medewerkers hun eigen ruimte hebben, maar ook gemakkelijk kunnen samenwerken. Een dubbel bureau is ideaal voor situaties waar intensieve samenwerking nodig is of waar ruimtebesparing gewenst is.

Kenmerken en voordelen van een duo bureau

Een duo bureau is niet zomaar twee bureaus tegenover elkaar plaatsen. Het kenmerkt zich door twee bureaubladen die verbonden zijn met een enkel onderstel. Een groot voordeel is dat beide bureaubladen afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn. Dit maakt het een praktische oplossing voor twee medewerkers. Het is ook mogelijk om een duo bureau aan te schaffen voor twee directeuren, waardoor een directiebureau ontstaat.

Een ander voordeel van een dubbel bureau is dat het ruimte bespaart. Een bureau voor 2 personen bespaart ruimte en stelt u in staat om uw kantooromgeving op de efficiëntste manier in te richten. Door rekening te houden met de benodigde werkruimte kunt u het formaat van het duo bureau hierop afstemmen.

Soorten duo bureaus

Er zijn verschillende soorten duo bureaus beschikbaar om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Hieronder worden enkele populaire varianten genoemd:

  • Hoekbureaus: Hoekbureaus bieden een slimme oplossing om hoeken in uw kantoorruimte optimaal te benutten. Ze zorgen voor een efficiënte indeling en bieden voldoende werkruimte voor beide medewerkers.
  • Slinger bureaus: Slinger bureaus zijn voorzien van een mechanisme waarmee de hoogte van het bureaublad eenvoudig handmatig versteld kan worden. Hierdoor kunnen beide medewerkers hun ideale werkhoogte instellen en zo een ergonomische werkomgeving creëren.
  • Zit-sta bureaus: Zit-sta bureaus bieden de mogelijkheid om afwisselend zittend en staand te werken. Beide medewerkers kunnen onafhankelijk van elkaar de hoogte van het bureaublad aanpassen, waardoor ze kunnen profiteren van de gezondheidsvoordelen van een dynamische werkhouding.
  • T-poot bureaus: T-poot bureaus hebben een stevig en stabiel onderstel in de vorm van een 'T'. Deze bureaus bieden een solide basis en voldoende beenruimte voor beide medewerkers.
  • Bureautafels: Naast specifieke types zoals hoekbureaus, slinger bureaus en zit-sta bureaus, zijn er ook reguliere bureautafels beschikbaar als duo bureaus. Deze bureautafels bieden voldoende werkruimte voor twee personen en kunnen verschillende designs, afmetingen en functionaliteiten hebben.

Met deze diverse selectie aan bureaus kunt u een keuze maken die past bij uw behoeften op het gebied van ruimte, ergonomie en functionaliteit.

Duo bureau in diverse afmetingen

Onze duo bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Of u nu kiest voor een 4-poots bureau, een slinger bureau of een zit-sta bureau voor twee personen, wij hebben het juiste formaat voor uw behoeften. De afmetingen variëren van 360x165 cm tot twee keer 120x80 cm en van twee keer 140x80 cm tot twee keer 180x80 cm. Deze variatie in formaten is ook beschikbaar voor hoekbureaus en T-poot bureaus.

Ruime kleurkeuze voor bureau 2 personen

Bij Hal18 bieden we een ruime kleurkeuze voor duo bureaus, zodat u rekening kunt houden met uw kantoorinrichting. U heeft de mogelijkheid om uit maar liefst dertig kleurcombinaties te kiezen. Hierdoor kunt u de bladkleur en potenkleur naar wens aanpassen.

Dubbel bureau kopen bij Hal18

U kan bij ons direct een dubbel bureau kopen of langskomen in de showroom. Heeft u een vraag over de aanschaf van duo bureaus? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen