Dubbel bureau

Als er veel wordt samengewerkt op uw kantoor is de aanschaf van een dubbel bureau aan te raden. De twee bureaubladen kunnen afzonderlijk van elkaar in hoogte worden ingesteld. Uw werknemers zijn in staat om op die manier eenvoudig een ergonomische werkhouding aan te nemen. Het dubbel bureau is leverbaar in drie verschillende framekleuren. Het blad is uitgerust met een stootrand en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Als u dat wenst kunt u een privacyscherm meebestellen. Op die manier creëert u een ontspannen werkplek waar gemakkelijk overlegd kan worden, maar u elkaar niet op de vingers kijkt!

Tweedehands dubbel bureau

Met Hal18 kiest u voor kwaliteit, ook als u een tweedehands dubbel bureau aanschaft. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte kantoor bureaus van bekende merken zoals Ahrend, Bisley en Triumph. Voordat wij onze bureaus bij u afleveren voeren wij een grondige kwaliteitscheck uit. Indien nodig vervangen wij het bureaublad. Verder worden de tafelpoten van een nieuwe coating voorzien. Bent u naast een tweedehands dubbel bureau op zoek naar geschikte bureaustoelen voor uzelf en uw werknemers? Ook deze leveren wij u compleet refurbished, zodat u met gemak een sfeervolle werkplek creëert.

Dubbel bureau kopen

U profiteert van een uitgebreide service als u besluit om een dubbel bureau te kopen bij Hal18. Wij kunnen bijvoorbeeld uw nieuwe kantoormeubilair direct bij u afleveren, maar ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hechten waarde aan een duurzame economie en bieden u de mogelijkheid om kantoormeubels zoals een T-poot bureau zowel nieuw als tweedehands bestellen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Zo adviseren wij u uitgebreid over de diverse mogelijkheden om uw werkplek ergonomisch in te richten en u persoonlijke stijl te creëren. Als u nog vragen heeft over een dubbel bureau kopen beantwoorden onze medewerkers die graag!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen