Dubbel bureau

Een duo bureau is een perfecte oplossing om een dubbele werkplek te creëren. Het is een ruimtebesparende werkplek, omdat een duo bureau uit een enkel frame bestaat met twee bureaubladen. Naast dat een dergelijke oplossing ruimte bespaart, voorziet een dubbel bureau in praktisch gemak. De medewerkers zitten tegenover elkaar, zodat het bijvoorbeeld gemakkelijk is om te overleggen. U creëert met duo bureaus met gemak meerdere werkplekken voor twee personen. Hal18 heeft voor u in het aanbod met bureaus verschillende uitvoeringen van een duo werkplek beschikbaar.

Kenmerken en voordelen van een duo bureau

Een duo bureau ofwel een bureau eiland voor 2 personen bestaat uit één geheel. Het zijn dus niet twee losse bureaus die tegen elkaar aan geplaatst worden. Een bureau voor 2 personen biedt meerdere voordelen. Naast dat het een mogelijke werkplek is voor twee collega’s, is een duo bureau geschikt om als flexwerkplek te dienen. In het kader van ergonomisch verantwoord werken, geldt dat het mogelijk is om een dergelijk bureau qua hoogte op de afzonderlijke gebruiker af te stemmen. Bij een 2 persoons zit-sta bureau betekent dit in de praktijk dat de ene collega kan staan en de andere collega op dat moment naar wens zittend werkt. Een bureautafel voor twee personen met zit-sta functie is in elektrische uitvoering bij ons verkrijgbaar. U heeft echter ook de mogelijkheid om een slingerbureau te kopen dat handmatig van laag naar hoog en andersom te verstellen is.

Dubbel bureau met afscheiding

Het is in verschillende werksituaties denkbaar dat het belangrijk is om een afscheiding tussen een duo bureau te realiseren. Een afscheidingswand tussen een dubbel bureau zorgt voor rust op visueel vlak en voorziet eveneens in geluidsdemping. Dit laatste is onder meer belangrijk als het voeren van telefoongesprekken deel uitmaakt van de werkzaamheden. Een dergelijk privacy scherm komt op het frame van een duo bureau en raakt de grond niet. Op deze manier blijft er alle ruimte over om de voeten neer te zetten.

Ruime keuze duo bureaus met variatie in design en kleur

Het is in een kantooromgeving uiteraard van belang dat het interieur een bepaalde sfeer uitstraalt die overeenkomt met de bedrijfsidentiteit en aansluit op de werkcultuur. Daarom krijgt u bij ons een ruime keuze uit duo bureaus die met variatie in design en kleur beschikbaar zijn. Uw keuze voor design en kleur is hierdoor af te stemmen op uw kantoorinterieur. In een moderne kantoorinrichting is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een lichtgrijs bureaublad te kiezen of voor antraciet. Een warme uitstraling is te realiseren met een houtkleur, zoals kersen of beuken en voor een meer rustieke en landelijke look kiest u bijvoorbeeld een eikenkleur. Naast de bladkleur zijn er eveneens variaties in de potenkleur, zoals ook mogelijk is bij een T-poot bureau of hoekbureau.

Simpel samenstellen en bestellen

Wij voorzien niet alleen in een groot aanbod met duo bureaus, maar ook in gemak voor wat betreft het samenstellen en bestellen. Na het selecteren van een duo bureau dat qua afmeting en uitvoering op uw wensen aansluit, krijgt u de keuze uit de verdere afwerking. Bij het samenstellen selecteert u de gewenste bladkleur en potenkleur. Er zijn voor elke beschikbare bladkleur en potenkleur afbeeldingen beschikbaar, zodat u precies weet waar u voor kiest. Daarna krijgt u nog extra opties voorgeschoteld met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een computerbeugel of kabeldoorvoerdop te bestellen. Na de toevoeging aan de winkelwagen winkelt u gemakkelijk verder door bijvoorbeeld naar het aanbod met bureaustoelen te gaan.

Gratis advies op maat van Hal18

Wij helpen u uiteraard van harte op weg om tot de beste keuze voor een duo bureau te komen. Daarom krijgt u bij Hal18 gratis advies op maat van een deskundig medewerker. Neem contact op voor meer informatie of kom vrijblijvend naar onze showroom.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen