Bureau 120x80

Een bureau 120x80 cm heeft een ideaal formaat om in kleine en grote kantoren neer te zetten. Heeft u weinig kantoorruimte en werkt u met maar één monitor dan is een bureau 120x80 cm een perfect formaat. Dit geldt eveneens als u in een groter kantoor op een efficiënte manier meerdere werkplekken wilt inrichten. U heeft bij Hal18 een ruime keuze uit bureaus 120x80 cm met variatie in merk en kleur, maar altijd van de beste kwaliteit.

120x80 cm bureau kopen in diverse kleuren

Bij het kopen van een bureau 120x80 cm is het aan te raden om rekening te houden met de kleuren in uw kantoor of op de thuiswerkplek. Door een kleur te kiezen die op het bestaande interieur aansluit, ontstaat er harmonie en eenheid in de ruimte. U heeft bij ons de mogelijkheid om voor een kantoor bureau zelf de kleur van het tafelblad en het frame samen te stellen. Bijvoorbeeld in de uitvoering van een T-poot bureau met een formaat van 120x80 cm met onder meer keuze uit een beukenkleur of lichtgrijze tint. Ook donkere kleurtinten zijn beschikbaar, zodat u tevens de optie heeft om bijvoorbeeld voor een mooi directiebureau een antraciet eiken bladkleur te kiezen. Daarbij kiest u dan de gewenste potenkleur, zoals zwart, aluminium of wit.

Welke soorten bureaus zijn er van dit formaat?

Er zijn verschillende soorten bureaus van dit formaat beschikbaar, zoals een zit sta bureau 120x80 cm of een verstelbaar bureau 120x80 cm. Voor wat betreft de uitvoering is het in een flexibele werkomgeving aan te raden om voor een verstelbaar bureau te kiezen. Bijvoorbeeld in de vorm van een slinger bureau. Wilt u extra aandacht besteden aan afwisseling in werkhouding dan biedt een zit-sta bureau uitkomst. Overigens zijn 120x80 cm bureaus eveneens onder meer verkrijgbaar als 4-pootbureau

Heeft u weinig ruimte en wilt u deze optimaal benutten? U heeft ook de mogelijkheid om een hoekbureau aan te schaffen. Bent u bezig met het inrichten van meerdere kantoorruimtes? Mix and match bureaus met verschillende formaten, zoals met een bureau 140x80 en bureau 160x80.

Wanneer kun je het beste kiezen voor een 120x80 bureau?

Een bureau 120x80 cm is ideaal als u weinig ruimte heeft of als u op efficiënte wijze meerdere werkplekken nodig bent. Dit formaat bureau biedt voldoende ruimte om een monitor (of twee) op te plaatsen en extra werkruimte over te houden. U voldoet daarmee ook aan de ergonomische normen die van toepassing zijn., waarbij een bureaublad minimaal 120 bij 80 cm dient te zijn.

Kies voor 120x80cm bureaus van Hal18

Hal18 heeft voor u het grootste assortiment met 120x80 cm bureaus beschikbaar met de optie om zelf het bureaublad en de poten samen te stellen op basis van de gewenste kleuren. De variatie uit zich eveneens in een verscheidenheid aan uitvoeringen en designs. Op deze manier is het mogelijk om met de stijl in uw kantoorruimte rekening te houden. Bovendien heeft u de optie om met aanvullende kenmerken rekening te houden, zoals met de verstelbaarheid van bureaus 120x80 cm. Bij uw bestelling kiest u de naast de bladkleur en potenkleur eventueel voor extra’s, zoals voor een kabeldoorvoerdop. U kan bij ons altijd terecht voor gratis advies om de keuze voor een bureau 120x80 cm te maken op basis van maatwerk. Bent u van plan om meerdere kantoorbureaus van dit formaat te bestellen? Neem in dat geval contact met ons op voor een offerte op maat.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen