Bureau 180x80

Heeft u een groot kantoor en veel ruimte nodig op het bureaublad? Bijvoorbeeld om met twee of drie monitoren tegelijk te werken? Een bureau 180x80 cm is met daar groot genoeg voor en ideaal om comfortabel uw werkzaamheden te verrichten. Maak uw keuze uit het grote aanbod met 180x80 cm bureaus die Hal18 in allerlei uitvoeringen, kleuren en designs beschikbaar heeft.

In diverse kleuren verkrijgbaar

Een kantoor bureau is een belangrijk onderdeel van het kantoormeubilair en voorziet in een efficiënte en comfortabele manier van werken. Indien u daarbij voor een bureau 180x80 cm kiest, bieden wij u een ruime diversiteit aan kleuruitvoeringen. Bovendien heeft u eveneens de keuze uit verschillende stijlen, zoals een modern T-poot bureau of een klassiek 4-poot bureau. U houdt dan ook net zo gemakkelijk met uw voorkeur voor een design als voor een kleur. Er zijn verschillende uitvoeringen van 180x80 cm bureaus die beschikbaar zijn in maar liefst 44 kleurencombinaties. Daarbij heeft u de mogelijkheid om zowel de kleur van het blad van het bureau 180x80 cm te kiezen als de kleur van de bureaupoten. De kleuren zijn wat dat betreft naar persoonlijke voorkeur te mixen en te matchen.

Kies een 180x80 cm verstelbaar sta zit bureau

Naast de verstelbare bureaus 180x80 cm die qua hoogte op de gebruiker zijn af te stemmen, zoals een slinger bureau hebben wij ook zit sta bureaus 180x80 cm in het aanbod. Een sta zit bureau 180x80 cm biedt verschillende voordelen. Een belangrijk voordeel van een zit-sta bureau is dat er sprake is van een gevarieerde werkhouding. Door afwisselend zittend aan een bureau 180x80 cm en staand te werken, verbetert de doorbloeding in het lichaam.

De kans op het ontwikkelen van lichamelijke klachten, zoals nekpijn, schouderpijn en rugpijn wordt hierdoor verminderd. Dit heeft uiteraard een positief effect op het naar beneden brengen van het ziekteverzuim. Om het gemakkelijk te maken, is het mogelijk om een bureau 180x80 cm te kopen als elektrisch zit sta bureau. Hierdoor is het met een druk op de knop mogelijk om het bureaublad omhoog of omlaag te bewegen. Dit bespaart tijd als het gaat om het onderbreken van de werkzaamheden.

Grote bureaus

Een 180x80 cm bureau is als een groot bureau te kwalificeren en in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Op het gebied van grote bureaus bieden wij u een ruime keuze en ook als het gaat om bijvoorbeeld de aanschaf van een directiebureau. Daarnaast is het ideaal om in een groot kantoor meerdere grote bureaus te plaatsen in combinatie met bijvoorbeeld een hoekbureau. Dit bureau is op een efficiënte manier in een hoek te plaatsen en prima te combineren met 180x80 cm bureaus.

Waarom een 180x80 bureau kopen van Hal18?

Hal18 heeft voor u het grootste aanbod met bureaus 180x80 cm beschikbaar van de beste kantoormeubelmerken. Dit betekent dat er sprake is van een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur met duurzaam karakter. U profiteert daarbij van onze efficiënte bedrijfsvoering, want hierdoor is het voor ons mogelijk de prijzen betaalbaar te houden. Het bestelproces wijst zich vanzelf met de mogelijkheid van samenstellen en bestellen. De levertijd van ieder bureau 180x80 cm is zichtbaar en varieert doorgaans van een tot tien werkdagen. Wilt u graag advies bij het maken van een keuze? Neem contact op en bel ons gerust, wij helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen