Directiebureau

Bij het hoofdkantoor van een moderne onderneming hoort een stijlvol en multifunctioneel directiebureau. Dit bureau kunt u bij Hal18 voor een scherpe prijs online bestellen. In ons ruime assortiment vindt u verschillende bureaus van topmerken zoals Ahrend, Gispen en Drenthea. Een goed directiebureau heeft een ruim tafelblad waaraan werknemers en zakenrelaties gemakkelijk plaats kunnen nemen met hun laptop in de aanslag. U kunt in onze winkel bijvoorbeeld kiezen voor een extra breed bureaublad. Verwacht u dat u veel met individuele werknemers zult overleggen? Dan is een extra groot directiebureau voor u wellicht de meest praktische oplossing!

Directiebureau tweedehands

Hal18 is het juiste adres voor u als u een directiebureau tweedehands en in uitstekende staat wilt bestellen. Al onze kantoor bureaus worden uitvoerig gecheckt op de kwaliteit en het uiterlijk. Als het nodig is recyclen wij het bureaublad. Verder spuiten we de poten over, zodat het directiebureau dat u tweedehands heeft aangeschaft er weer zo goed als nieuw uitziet. Bovendien draagt u hiermee bij aan een circulaire economie waarin duurzaamheid en hergebruik centraal staan!

Directiebureau design

Bij de aanschaf van een directiebureau vloeien design en functionaliteit op een natuurlijke manier in elkaar over. Zo zijn voor het bureaublad de beste houtsoorten gebruikt zoals eikenhout. Speciale krasvaste coating zorgt ervoor dat het directiebureau een luxe glans heeft en gemakkelijk is schoon te maken. De kunststof stootranden helpen eveneens bij het voorkomen van schade aan uw kantoormeubel. Dankzij het ruime assortiment van Hal18 kunt u gemakkelijk een directiebureau én design bureaustoelen van diverse topmerken bestellen. In combinatie met ons andere meubilair geeft u zo een krachtig visitekaartje af!

Directiebureau kopen

U profiteert van persoonlijke aandacht en service als u een directiebureau gaat kopen bij Hal18. Onze medewerkers denken graag met u mee als u bijvoorbeeld een keuze wilt maken tussen een enkel of een dubbel bureau. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment kantoormeubilair voor uw werknemers, zoals een elektrisch verstelbaar zit sta bureau. Hiermee bevordert u een ergonomische werkhouding, wat de gezondheid van u en uw werknemers ten goede komt. Als u ervoor kiest om bij ons een directiebureau te kopen, kunnen wij dit op locatie afleveren en in overleg ook monteren.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen