Directietafel

Uitstraling en functionaliteit. Dat zijn twee begrippen waar u de inrichting van uw kantoor op wilt baseren. In dat geval heeft een directietafel natuurlijk grote prioriteit. Hieraan worden namelijk niet alleen belangrijke beslissingen genomen; dit meubelstuk is tevens een middel dat de stijl van uw interieur bepaalt! Kies daarom voor een directiekast die qua kleur en uitstraling met uw tafeloppervlak overeenkomt. Zo geeft u uw bezoekers direct - en terecht - het gevoel dat u uw zaakjes op orde heeft! Wat de keuze voor een directietafel al niet allemaal teweeg kan brengen.

Directietafel kopen

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs uw directietafel kopen? Dan bent u bij Hal18 aan het juiste adres! Bij ons vindt u het meest aantrekkelijke directiemeubilair dat u zich maar kunt wensen. Dankzij ons brede aanbod vindt u altijd een tafel die precies aansluit bij de door u beoogde stijl voor uw interieur. Qua vorm en afmetingen heeft u een scala aan mogelijkheden bij Hal18. Ons bedrijf is dan ook de uitgelezen plek om uw directietafel te kopen!

Directietafel ovaal

Wanneer u een belangrijk besluit moet nemen met uw directieleden is ideaal als iedereen elkaar kan aankijken. Hiervoor is een directietafel in ovaal formaat een ideaal. Hoewel aan één van de uiteinden dan meestal de directiestoel staat, zodat direct duidelijk is wie de knopen mag doorhakken. En dan is functie nog niet eens het allerbelangrijkste. Ook het uiterlijk van een directietafel in ovaal uitvoering mag er zijn! Zowel in lichte als donkere tinten komt deze in ieder kantoor perfect tot zijn recht.

Directietafel inclusief stoelen

Onze outlet is dé plek in Friesland waar u een nieuwe directietafel inclusief stoelen kunt kopen. Het brede aanbod van Hal18 bevat diverse tafels en bureaustoelen die qua stijl perfect met elkaar overeenkomen. Zo creëert u heel eenvoudig de juiste eenheid en consistentie in uw kantoor of vergaderruimte! Door uw directietafel inclusief stoelen te kopen, slaat u bovendien meerdere vliegen in één klap en kunt u meerdere belangrijke elementen van uw lijstje afstrepen. Maak uw keuze online of bezoek de showroom van Hal18 in Wijnjewoude!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen