Directiebureaus

Klasse, design en praktisch gemak komen samen in onze directiebureaus. Schuif aan in een directiefauteuil en het geheel is af! Uiteraard hoeft deze combinatie niet alleen maar in het kantoor boven in de hoek waar het management zit te staan. Het voordeel van onze directiebureaus is dat deze een ruim werkoppervlak hebben. Om extra opbergruimte te realiseren kunt u kiezen voor een bureau met lades. Bekijk ons uitgebreide aanbod kantoor bureaus eenvoudig online of kom langs in onze showroom voor een testrit!

Directiebureaus gebruikt

Bij Hal18 is het mogelijk om directiebureaus te kopen die al gebruikt zijn. Met veel kantoormeubels wordt vanwege verschillende redenen amper iets gedaan. Ze kunnen dus nog prima een ronde mee. Daarbij worden de gebruikte meubels die bij ons binnenkomen grondig geïnspecteerd. Indien nodig repareren wij aanwezige defecten. Wij zorgen er in elk geval altijd voor dat u de directiebureaus die gebruikt zijn niet kunt onderscheiden van de nieuwe. U krijgt bovendien een half jaar garantie op alle tweedehands meubels die u bij Hal18 koopt!

Directiebureaus design

Bij de aanschaf van een directiebureau zijn design en functionaliteit twee belangrijke factoren. U moet productief en comfortabel kunnen werken, maar de inrichting van uw kantoor is ook datgene wat uw klanten zien. Dankzij het ruime assortiment van Hal18 kunt u gemakkelijk een directiebureau met stijlvol design bestellen dat uw interieur helemaal afmaakt. In combinatie met ons andere meubilair, zoals bijvoorbeeld onze design stoelen, geeft u een krachtig visitekaartje af!

Directiebureaus kopen

Gaat u uitbreiden of is uw bedrijf toe aan nieuwe directiebureaus? U kunt deze voordelig kopen bij Hal18! Indien de uitbreiding van tijdelijke aard is vanwege pieken in het seizoen bijvoorbeeld, is het tevens mogelijk om kantoormeubelen te huren of leasen. Zo voorkomt u dat u onnodig veel directiebureaus gaat kopen. Ook extra roldeurkasten en bureaustoelen haalt u op deze manier eenvoudig in huis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer u aan nieuw kantoormeubilair toe bent. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor u en uw bedrijf!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen