Directiebureaus

Klasse, design en praktisch gemak komen samen in onze directiebureaus. Schuif aan in een directiefauteuil en het geheel is af! Uiteraard hoeft deze combinatie niet alleen maar in het kantoor boven in de hoek waar het management zit te staan. Het voordeel van onze directiebureaus is dat deze een ruim werkoppervlak hebben. Om extra opbergruimte te realiseren kunt u kiezen voor een bureau met lades. Bekijk ons uitgebreide aanbod kantoor bureaus eenvoudig online of kom langs in onze showroom voor een testrit!

Directiebureaus gebruikt

Bij Hal18 is het mogelijk om directiebureaus te kopen die al gebruikt zijn. Met veel kantoormeubels wordt vanwege verschillende redenen amper iets gedaan. Ze kunnen dus nog prima een ronde mee. Daarbij worden de gebruikte meubels die bij ons binnenkomen grondig geïnspecteerd. Indien nodig repareren wij aanwezige defecten. Wij zorgen er in elk geval altijd voor dat u de directiebureaus die gebruikt zijn niet kunt onderscheiden van de nieuwe. U krijgt bovendien een half jaar garantie op alle tweedehands meubels die u bij Hal18 koopt!

Directiebureaus design

Bij de aanschaf van een directiebureau zijn design en functionaliteit twee belangrijke factoren. U moet productief en comfortabel kunnen werken, maar de inrichting van uw kantoor is ook datgene wat uw klanten zien. Dankzij het ruime assortiment van Hal18 kunt u gemakkelijk een directiebureau met stijlvol design bestellen dat uw interieur helemaal afmaakt. In combinatie met ons andere meubilair, zoals bijvoorbeeld onze design stoelen, geeft u een krachtig visitekaartje af!

Directiebureaus kopen

Gaat u uitbreiden of is uw bedrijf toe aan nieuwe directiebureaus? U kunt deze voordelig kopen bij Hal18! Indien de uitbreiding van tijdelijke aard is vanwege pieken in het seizoen bijvoorbeeld, is het tevens mogelijk om kantoormeubelen te huren of leasen. Zo voorkomt u dat u onnodig veel directiebureaus gaat kopen. Ook extra roldeurkasten en bureaustoelen haalt u op deze manier eenvoudig in huis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer u aan nieuw kantoormeubilair toe bent. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor u en uw bedrijf!

Veelgestelde vragen

Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en van het bedrag dat u hieraan wilt spenderen. Bij een directiebureau is het wellicht ook zo dat u zich wilt onderscheiden van uw werknemers. Dan kan dat bijvoorbeeld al door het materiaal of door te kiezen voor een hoekbureau met een ladeblok. Combineer uw directiebureau met een directiestoel van leer voor een smaakvol directiekantoor.

Bij Hal18 koopt u een directiebureau voor een zeer nette prijs. U kunt zelfs voor een gebruikt model kiezen dat er nog uitziet als nieuw en heel goed een tweede leven mee kan. Ze zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op www.hal18.nl en vind een betaalbaar en bij uw wensen passend directiebureau!

Een directiebureau is doorgaans wat luxer van aard dan het bureau van een werknemer. Alhoewel dit natuurlijk niet per se hoeft. Er zijn ook bedrijven met een platte structuur en cultuur. Er van uitgaand dat een directiebureau wel wat exclusiever mag zijn, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxer materiaal. Maar een andere vorm van bureau is ook mogelijk, eentje met een ingebouwd ladeblok bijvoorbeeld.

Bij de aanschaf van een directiebureau moet u al gauw denken aan een bedrag van rond de €500 wat naar gelang uw wensen op kan oplopen naar een paar duizend Euro. Maar dat is niet gezegd dat u dat kwijt bent, zeker niet wanneer u voor een directiebureau van Hal18 kiest! Bij ons vindt u betaalbare directiebureaus van een mooie kwaliteit.

Bij Hal18 weet u zeker dat u voor een nette prijs een mooi directiebureau kunt aanschaffen. Die zowel aan uiterlijke wensen voldoet als aan ergonomische. Want een mooi bureau is leuk maar u moet er wel prettig aan kunnen werken. Bij Hal18 ontvangt u gratis advies op maat, zodat u zeker weet dat u een geschikt bureau aanschaft. Bij ons vindt u bekende merken zoals, Gispen, Ahrend en Overtoom. Met het directiemeubilair van Hal18 weet u zeker dat u het beste visitekaartje van uw bedrijf uitdraagt!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen