Verstelbaar bureau

Niet ieder lichaam is hetzelfde en niet iedere bureaustoel kan even gemakkelijk in hoogte worden aangepast. Daarom is een verstelbaar bureau ontzettend handig op uw werkplek! Deze is eenvoudig aan te passen op uw lichaamshouding. Zo kunt u uw kantoor op een geheel ergonomisch verantwoorde wijze inrichten met de hoge kwaliteit meubelen van Hal18. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een verstelbaar bureau dat zowel fysiek als qua design perfect bij u past. Hierin vindt u de grootste merken terug; voor u het weet verricht u uw werkzaamheden aan een prachtige werktafel van Gispen, Aspa, Bisley, Triumph of Drenthea! Met het grootste gemak kunt u hier een comfortabele stoel meebestellen.

Elektrisch verstelbaar bureau

De hoogte van uw bureau instellen kan heel eenvoudig zijn. Zeker als u van een elektrisch verstelbaar bureau gebruik maakt! Met een simpele druk op de knop wordt de hoogte van dit kantoormeubel automatisch aangepast. Sommige modellen zijn uitgerust met een handige display. Een dergelijk elektrisch verstelbaar bureau met memory functie onthoudt verschillende standen, zodat u eenvoudig heen en weer kunt schakelen! Deze eenvoudig verstelbare bureautafel is volop verkrijgbaar bij Hal18.

In hoogte verstelbaar bureau

Zeker als u met meerdere mensen aan één tafel werkt, is een in hoogte verstelbaar bureau een uitkomst. Bij Hal18 vindt u bovendien tevens ergonomische bureaustoelen die perfect samengaan met onze uiteenlopende tafels. U kiest eenvoudig het juiste meubilair uit voor uw werkplek, zodat u uw kantoor eenvoudig voorziet van de beste stoelen en tafels. Bij Hal18 kunt u zowel een gebruikt als een nieuwe versie van een in hoogte verstelbaar bureau bestellen.

Verstelbaar bureau slinger

Een andere manier om fysieke inspanning te beperken, is voor een verstelbaar bureau met slinger te gaan. Om de hoogte van deze modellen te wijzigen hoeft u deze alleen maar aan te draaien. Dit vergt geen zware fysieke inspanning en u kunt direct weer verder gaan waar u mee bezig was. Voor meubilair van de beste merken gaat u direct naar Hal18! Hier selecteert u eenvoudig een verstelbaar kantoor bureau met slinger.

Verstelbaar bureau kopen

Voor een scherpe prijs kunt u bij Hal18 een verstelbaar bureau kopen van de hoogste kwaliteit! Al onze meubels zijn zo goed als nieuw, zelfs degenen die al een eigenaar hebben gehad. Ons technische team, dat bestaat uit gedreven mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt, kijkt iedere stoel en tafel grondig na. Indien nodig verrichten zij herstelwerkzaamheden. Zo is ieder meubelstuk dat u bij ons bestelt altijd in topconditie! Daarom bent u altijd verzekerd van kwaliteit als u besluit een verstelbaar bureau te kopen bij Hal18. Maak eenvoudig de inrichting van uw kantoor compleet!

Veelgestelde vragen

Een verstelbaar bureau is erg handig op je werkplek, omdat niet elk lichaam hetzelfde is en niet elke bureaustoel even gemakkelijk in hoogte kan worden aangepast. Een verstelbaar bureau kun je gemakkelijk aanpassen op je lichaamshouding. Op die manier kun je je kantoor op een ergonomisch verantwoorde wijze.

Er zijn verschillende verstelbare bureaus die je kunt kiezen. Met een elektrisch verstelbaar bureau wordt met een druk op de knop de hoogte van het bureau automatisch aangepast. Sommige modellen zijn uitgerust met een handige display. Een dergelijk elektrisch verstelbaar bureau met een memory functie kan verschillende standen onthouden, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt schakelen. Ook zijn er verstelbare bureaus met slinger. Om de hoogte van dit bureau te wijzigen, hoef je alleen maar aan de slinger te draaien. Dat vergt geen zware inspanning.

De prijs van een verstelbaar bureau is van meerdere factoren afhankelijk, zoals de afmetingen van het bureau, maar ook aan het soort bureau. Een verstelbaar bureau met een slinger heb je al vanaf 189 euro. Een elektrisch bureau wisselt van prijs. Ze zijn er vanaf zo’n 400 euro, maar de luxere modellen kosten rond de 1000 euro.

De levertijd van de meeste verstelbare bureaus is tussen de 1 en 10 werkdagen.

Bij Hal18 vind je verstelbare bureaus van de hoogste kwaliteit. De meubels van Hal18 zijn zo goed als nieuw. Dat komt doordat het technische team van Hal 18 elke stoel en tafel grondig nakijkt en indien nodig herstelwerkzaamheden verricht.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen