Luxe bureaus

Een luxe bureau maakt voor het management of in uw directiekantoor het onderscheid. De uitstraling van luxe bureaus past bij het functieniveau en voldoet uiteraard aan alle Arbo-eisen. Topkwaliteit is gegarandeerd bij de aanschaf van een chique directiebureau of exclusief kantoor bureau voor het management. Stijlvolle materialen vormen in combinatie met de hoogwaardige afwerking de basis voor een luxe uitstraling. Hal18 biedt u daarbij de keuze uit meerdere designs en uitvoeringen. Zo kiest u altijd een luxe bureau dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en interieurstijl.

Wat voor soorten luxe bureaus zijn er?

U heeft bij ons een ruime keuze uit allerlei soorten luxe bureaus, zoals voor een luxe kantoor bureau of een luxe bureau tafel. De uitvoeringen variëren van een stijlvolle T-poot bureau tot een modern 4-poot bureau. Zit u als directielid of als lid van het managementteam lange tijd achter uw bureau? Overweeg dan om een zit-sta bureau aan te schaffen om met regelmaat van lichaamshouding te wisselen. Het is bij de aanschaf van een luxe bureau overigens belangrijk dat de hoogte is af te stemmen op de lengte van de gebruiker. Een slinger bureau biedt wat dat betreft een snelle en efficiënte oplossing. In en handomdraai is het bureaublad in de ideale hoogte te verstellen. Overigens hebben wij in ons aanbod ook slingerbureaus beschikbaar in een zit-sta uitvoering.

Waar plaatst u uw luxe bureau?

De plaats waar uw luxe bureau komt te staan, is uiteraard afhankelijk van de indeling van uw kantoorruimte. De ideale plek voor het luxe bureau is in verticale positie ten opzichte van het raam. U heeft op deze manier geen hinder van direct zonlicht. Het licht komt zijdelings naar binnen en u behoudt zicht door het raam. In een groot kantoor is het luxe bureau naar wens in het midden van de ruimte te plaatsen. U neemt dan het beste plaats achter het bureau met zicht op de deur. Het is eveneens mogelijk om een hoekbureau aan te schaffen om de ruimte in uw kantoor optimaal te benutten door het luxe bureau in de hoek te plaatsen.

 


 

Wanneer kiest u voor een luxe bureau?

De keuze voor een luxe bureau is snel gemaakt als u hoge eisen heeft op het gebied van de uitstraling van kantoormeubilair. Dit geldt eveneens als u hoge standaarden nastreeft op het gebied van comfort. Ontvangt u klanten op uw kantoor? Ook in deze situatie is het ideaal om achter een luxe bureau te zitten en uw gasten in stijl te ontvangen. De keuze voor een luxe bureau wordt ook snel gemaakt om verzekerd te zijn van een uitstekende kwaliteit en optimaal comfort.

Hoeveel kost een luxe bureau?

De kosten van een luxe bureau lopen uiteen en zijn afhankelijk van het merk, materiaal, eigenschappen en afmeting. Daarnaast hebben extra’s invloed op de prijs, zoals een luxe bureau dat u met een ladeblok geleverd krijgt. Wilt u meerdere luxe bureaus bestellen dan passen wij een korting toe. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij u een scherpe offerte doen toekomen.

Kies voor de luxe bureaus van Hal18

Luxe bureaus van Hal18 maken het onderscheid in kwaliteit, comfort, eigenschappen en uitstraling. U kiest het beste voor de luxe bureaus van Hal18 als u verzekerd wilt zijn van een ruime keuze, kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste service. Wilt u persoonlijk onze luxe bureaus van merken als HHV en Dutch Office in het echt bekijken en vergelijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijnjewoude. Heeft u vragen over het kopen van luxe bureaus dan is het altijd mogelijk even te bellen naar 0516 745020 of per mail via info@hal18.nl contact op te nemen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen